Dodaj do ulubionych

zwolnienia w ICDS

22.08.12, 17:10
Czy prawdą jest, iż wszystkie sprzątaczki będą zwolnione z pracy?

Czy prawdą jest, iż "przetarg" wygrał koleś jednego z naszych rządzących?

Czy Tomasz Dąbrowski podpisze się pod umową z firmą o której na forach pracownicy piszą takie rzeczy: www.gowork.pl/opinie_czytaj,12201

Czy to postawa godna katolika, za którego ma się nasz ukochany burmistrz?
Obserwuj wątek
    • pilka_wgrze Re: zwolnienia w ICDS 23.08.12, 14:47
      winnyjakcholera napisał(a):
      > Czy prawdą jest, iż "przetarg" wygrał koleś jednego z naszych rządzących?

To że są kolegami z boiska o niczym nie świadczy.

KOLORYT PLUS SP Z O O REGON: 015864884
      Biliński Adam Prezes Zarządu
      www.krs-online.com.pl/koloryt-plus-sp-z-o-o-archiwum-1336493-215812.html
      www.google.com/search?hl=pl&q=Piotr+Rusiecki+Adam+Bili%C5%84ski+%C5%81omianki
      www.lomianki.info/document.php?did=1758
      Od początku spotkania to zawodnicy z Fabrycznej byli stroną przeważającą, co kilka chwil z ławki poczynaniami piłkarzy na zmianę dyrygowali Michał Piros, Piotr Rusiecki i Adam Biliński. Na efekty nie trzeba było długo czekać

• 90procent Re: zwolnienia w ICDS 23.08.12, 20:37
        I jak tu nie lecieć na Policję gdy fruwają pomówienia. Masz dowody?
        Szkodzisz wizerunkowi kto wie może kogoś kto tego nie robił. Naruszasz ustawę o danych osobowych podając dane wrażliwe.
        • esscort Re: zwolnienia w ICDS 23.08.12, 20:48
          jasne. do więzienia!
          • dzn30 90procent 23.08.12, 21:39
            piłeś 90% spirytus?

podanie linka do oglonodostepnej strony jest pomówieniem?
            Zdaje się że to chyba są pytania a nie twierdzenia - to jest zasadnicza różnica!

skoro chcesz donosić na tamtych gości, co się wypowadają o tamtej firmie to co maja zrobić praconicy którzy nie otrzymuja wynagrodzen i są (wg wpisów mobbingowani/wykorzystywani) ?

z tego co wiem krs też jest ogolnodostępny.

Koleś lecz się na nogi, bo na głowę już za późno - może za to Ty mnie pozwiesz?
            • dzn30 Re: 90procent 23.08.12, 21:41
              aaaa i jeszcze jedno!
              Gdy czytałem twoje wypociny piardnąłem ze wzruszenia, prawie z kleksem!

Może za to chcesz mnie pozwać? Przecież wydaliłem metan do atmosfery!
        • pilka_wgrze Re: zwolnienia w ICDS 23.08.12, 22:23
          90procent napisał(a):
          > I jak tu nie lecieć na Policję gdy fruwają pomówienia. Masz dowod
          > y?
          > Szkodzisz wizerunkowi kto wie może kogoś kto tego nie robił. Narusza
          > sz ustawę o danych osobowych podając dane wrażliwe.

To może pozwij Google za wyniki które daje po wpisaniu nazwiska Pana z Zarządu Firmy (dostępne w KRS) oraz Pana z Zarządu Miasta (dostępna na BIP). Nie zapomnij pozwać też Krajowego Rejestru Sądowego. A no i Info Łomianki i Pana autora wiadomości który napisał że Panowie byli na jednaj ławce na jednym meczu piłki nożnej 2 lata temu.

Wszechwiedzący Google nie wykazuje aby znajomość obu Panów wykraczała poza murawę, więc są podstawy aby twierdzić że "To że są kolegami z boiska o niczym nie świadczy. "

• dzn30 Wszyscy kłamią! 23.08.12, 22:30
            być może 90% sadzi, że w KRSie, BIPie, GUSie, googlu i w lomianki.info kłamią!

Jesli tak niech pozwie te instytucje.

Rozumiem, że znów się zaczyna kampania pomówień zupełnie na dalszy plan spychając klu tematu!

To będą te zwolnienia czy nie?

w googlu wpisując frazę "zwolnienie lekarskie a wypowiedzenie umowy" też można się dowiedzieć ciekawych rzeczy.
            czy to też przestępstwo?
    • kormosan2 Re: zwolnienia w ICDS 23.08.12, 21:59
      Po co te nerwy przecież jak autor wątku napisał nawet pytanie to na pewno będzie w stanie wszystko udowodnić. Nie sądzę aby się wychylał bez dowodów, umów, wartości przetargu itd, podając nazwiska osób publicznych i prywatnych.
      • dzn30 Re: zwolnienia w ICDS 23.08.12, 22:14
        zatem niech "piłka w grze" się tłumaczy.
      • kasia.buczkie Re: niezłe 23.08.12, 22:18
        A na co on ma mieć dowody. na to że jeden pan zna drugiego i że ten drugi wygrał gminny przetatarg. I z tym chcecie chorzy ludzie biegac na policję ?
        • dzn30 Re: niezłe 23.08.12, 22:23
          przetarg przy takiej kasie chyba powinien być , ale czy sie odbył?

przetarg jest w cudzysłowie - zatem nie sądzę, żeby tu chodziło o przetarg...
          • 123455a Re: niezłe 24.08.12, 14:05
            zwalnia się kobiety mieszkające w Łomiankach, żeby było miejsce dla kolesi z boiska ( PIROS NA JEDNYM ORLIKU PRZY SZKOLE NA DRUGIM ORLIKU ZATRUDNIONO NIBY ZAWODNIKÓW Z CZWARTEJ LIGI
            • kormosan2 Re: niezłe 24.08.12, 23:27
              Czy mógłby ktoś napisać kiedy odbył się ten przetarg?
              Ile kosztuje obecnie sprzątanie ICDS? a może ktoś wie?
              Ile do dziś sprzątczek zwolnino?
              itd... może jakieś dane
              by ktoś podał.
              • winnyjakcholera Pytam - nie pomawiam! - to róznica 25.08.12, 00:15
                Przetargu chyba nie było, a powinien być przy takiej kasie(w końcu to jednostka gminna)

Co do zwolnień to huczą całe Łomianki (czy będą okaże się za chwil parę)

Jaka by firma sprzątająca nie weszła to i tak będzie droższa niż utrzymanie tych Pań( no chyba, że za cenę porządku na basenie).

Zwolnień parę było z tego co pisano na forum.

O kosztach najlepiej rozmawiać z władzami (bo to one wypłacają pensje i kupują środki czystości)

Stąd moje pytania i założony wątek - chodzą takie plotki i chciałbym sie dowiedzieć prawdy, ponieważ korzystając z basenu i siłowni cenię porządek, który tam panuje - własnie dzięki tym
                Paniom!!!

Szkoda, że 90procent od razu zaczął toczyć jad i wyskoczył z pomawianiem - chodziło o merytoryczne wypowiedzi a nie o bicie piany przez klakierów rządzących!
      • winnyjakcholera Re: zwolnienia w ICDS 25.08.12, 00:22
        kormosan2 napisał:

> Po co te nerwy przecież jak autor wątku napisał nawet pytanie to na pewno będzi
        > e w stanie wszystko udowodnić.
        udowodnić? jestem o coś oskarżony? przed kim i co mam udowadniać? ja się pytam, bo takie są pogłoski - pytać w Łomiankach nie można? kogo Ty chcesz zastraszyć?!?

Nie sądzę aby się wychylał bez dowodów?, umów, wa
        > rtości przetargu itd, podając nazwiska osób publicznych i prywatnych.
        Nie podałem w żadnym kontekscie niczyich nazwisk - jedynie Burmistrza, który zmiany musi zaakceptować bądź odrzucić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka