fargo_2 20.11.12, 22:57 demotywatory.pl/3972780/Porazka-to-doskonala-okazja Jak bym go na sesji RM widział... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esscort Re: Radny Nastula 20.11.12, 23:34 Jak przeczytałem tytuł wątku, to pomyślałem, że wygłosił na sesji referat na temat śmieci. Ale jednak jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
gray_ghost Re: Radny Nastula 21.11.12, 00:33 Dzięki telewizji, wiem jak brzmi głos radnego, co więcej, wiem, że on potrafi mówić, bo podczas sesji RM w Łomiankach można by było przypuszczać, że radny jest niemową. Nie odezwał się od początku kadencji na żadnej sesji rady, na żadnym posiedzeniu komisji, bo nie bierze w nich udzału, pomimo, że jest ich (tych komisji) członkiem. Ale na istotne głosowania się pojawia. Ciekawe czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Radny Nastula 21.11.12, 08:54 gray_ghost napisał: >Ale na istotne głosowania się pojawia. Ciekawe czemu? Pewnie uważa (i słusznie), że jakieś obowiązki powinien wypełniać. Nie chce mu się grzebać w tych łomiankowskich kłótniach, więc ograniczył się do głosowania. Taki wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel_siara Klasyczna maszynka 21.11.12, 09:08 gray_ghost napisał: Dzięki telewizji, wiem jak brzmi głos radnego, co więcej, wiem, że on potrafi mówić, bo podczas sesji RM w Łomiankach można by było przypuszczać, że radny jest niemową. Nie odezwał się od początku kadencji na żadnej sesji rady, na żadnym posiedzeniu komisji, bo nie bierze w nich udzału, pomimo, że jest ich (tych komisji) członkiem. Ale na istotne głosowania się pojawia. Ciekawe czemu? Nastula to klasyczna maszynka do głosowania. Ale to jest również idealny przykład mechanizmu, w jaki sposób można manipulować wyborcami. Obłuda i zakłamanie w imię tzw. "racji stanu". Bo przecież tacy wytrawni kunktatorzy, jak Piotr Rusiecki, czy Tadeusz Krystecki doskonale zdawali sobie sprawę, że Paweł Nastula erudytą nie jest i niespecjalnie nadaje się do tej roboty. Posłużyli się nim jedynie do "szarpnięcia" mandatu. Przy czym zdaję sobie doskonale sprawę, że tak się dzieje na całym świecie. Wiem o tym, lecz tego nie akceptuję. Bo pomijając tę wielką mistyfikację, wyrządzają krzywdę samemu Nastuli. A tak na marginesie dokładnie takim samym przykładem jest Dąbrowski. Tylko tego życie zmusiło by wyjść z cienia i zacząć wreszcie gadać. Twój Przyjaciel Siara Odpowiedz Link Zgłoś
lomiankowska O czym gadać ze skundlonymi bezradniakami? 21.11.12, 10:08 O czym ma rozmawiać z miernotami? Nie ten poziom, a wiadomo, że bezradne kundelki obszczywają każdego kto wyrasta ponad łomiankowskie klepisko.... Szczekajcie dalej kundelki, szczekajcie..... Odpowiedz Link Zgłoś
90procent Re: Klasyczna maszynka 22.11.12, 07:11 przyjaciel_siara napisał: > gray_ghost napisał: > > Dzięki telewizji, wiem jak brzmi głos radnego, co więcej, wiem, że on potraf > i mówić, bo podczas sesji RM w Łomiankach można by było przypuszczać, że radny > jest niemową. Nie odezwał się od początku kadencji na żadnej sesji rady, na żad > nym posiedzeniu komisji, bo nie bierze w nich udzału, pomimo, że jest ich (tyc > h komisji) członkiem. Ale na istotne głosowania się pojawia. Ciekawe czemu? > > Nastula to klasyczna maszynka do głosowania. Ale to jest również idealny przykł > ad mechanizmu, w jaki sposób można manipulować wyborcami. Obłuda i zakłamanie w > imię tzw. "racji stanu". Bo przecież tacy wytrawni kunktatorzy, jak Piotr Rusi > ecki, czy Tadeusz Krystecki doskonale zdawali sobie sprawę, że Paweł Nastula er > udytą nie jest i niespecjalnie nadaje się do tej roboty. Posłużyli się nim jedy > nie do "szarpnięcia" mandatu. Przy czym zdaję sobie doskonale sprawę, że tak si > ę dzieje na całym świecie. Wiem o tym, lecz tego nie akceptuję. Bo pomijając tę > wielką mistyfikację, wyrządzają krzywdę samemu Nastuli. > > A tak na marginesie dokładnie takim samym przykładem jest Dąbrowski. Tylko tego > życie zmusiło by wyjść z cienia i zacząć wreszcie gadać. > > Twój Przyjaciel Siara Ale z was chamy. Co pszczoła to niby profesor nadzwyczajny ? Co zrobił dla Łomianek? 00000 , cały ciąg. Nastula ? Może nie jest wylewny , ale przynajmniej nie gra w prymitywne gierki reszty rady, pod batutą sindaco. Dąbrowski ? może nie prowadzi tańca brzucha na ,, gminno wiejskich festynach,, ale przynajmniej ,rusza głową,, . Przykłady są wymierne i widoczne: wiadukt jest? autobusy jeżdżą na Marymont? szkoła w Leśnym wyremontowana?INWESTYCJE!!! Widać? Ślepcy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuzimka Re: Klasyczna maszynka 22.11.12, 07:28 90procent napisał(a): > Przykłady są wymierne i widoczne: > wiadukt jest? autobusy jeżdżą na Marymont? szkoła w Leśnym wyremonto > wana?INWESTYCJE!!! Tak, i mamy ciepłą jesień tego roku wyłącznie dzięki włodarzowi. Jak zwykle, mącisz bez pojęcia. Wiaduktu na pewno nie inwestował Dąbrowski, tylko Auchan. Dąbrowski miał solidny kłopot z przekazaniem uwag co do organizacji ruchu. W autobusach na Marymont nic się nie zmieniło - jak jeździły za Pszczółkowskiego cały czas, tak w dalszym ciągu jeżdżą. Weź się zastanów, zanim zaczniesz walić w klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
swedaw Re: Radny Nastula 21.11.12, 22:43 Radny Nastula uznał wyraźnie że szkoda strzępić jezyk na takie otoczenie, ważne że z burmistrzem się świetnie dogaduje. W końcu w życiu coś osiągnął i wie jak do tego dojść, w przeciwieństwie do większości radnych opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
siemasz.1 Re: Radny Nastula 21.11.12, 23:25 To jak to, to sądzisz radny Krystecki, radna Podolska, radna Laskowska do niczego w życiu nie doszli? A wszyscy są nawet starsi od Nastuli i też nieźle dogadują się z burmistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
prochownia2 Poranne szczekanie bezradniaków 22.11.12, 08:18 Przypominam sobie jak taki jeden skundlony bezradniak wystartował do N. N. podszedł do niego i powiedział kilka słów. Skundlony bezradniak do dzisiaj omija N. z podkulonym ogonem;-) No ale wiadomo, że kompleksy bezradniaków są najlepiej widoczne, kiedy obserwuje się ich stosunek do każdego kto choćby milimetr odstaje od gumna. Odpowiedz Link Zgłoś
siemasz.1 Re: Poranne szczekanie bezradniaków 22.11.12, 08:26 Jak to rozumieć? Chcesz powiedzieć, że radny N. odpowiedział komuś siłowo, a nie słownie? Na to on zgoła nie wygląda, więc go po prostu podle oczerniłeś, nic więcej. Ciekawe co będzie, kiedy za to do ciebie podejdzie. Ogon zgubisz uciekając. Odpowiedz Link Zgłoś
22_radny bijatyka na sesji? 22.11.12, 08:41 prochownia2 napisał(a): > Przypominam sobie jak taki jeden skundlony bezradniak wystartował do N. N. pods > zedł do niego i powiedział kilka słów. Skundlony bezradniak do dzisiaj omija N. > z podkulonym ogonem;-) O! Nie wiedziałem o tym przypadku. Wiedziałem jedynie o p. Hieronimie, którego napadnięto by zabrać mu dokumenty. Naprawdę radny Nastula podszedł do innego radnego, by wymienić z nim poglądy? Niesłychane. Napisz więcej szczegółów. O czym rozmawiali? Piszesz omija N? Znaczy się omija radnego Nastulę. To specjalnie mnie nie dziwi. Ja też go omijam. Nie widzieliśmy się chyba ze 3 miesiące :) Odpowiedz Link Zgłoś
90procent Re: bijatyka na sesji? 22.11.12, 20:07 22_radny napisał: > prochownia2 napisał(a): > > > Przypominam sobie jak taki jeden skundlony bezradniak wystartował do N. N > . pods > > zedł do niego i powiedział kilka słów. Skundlony bezradniak do dzisiaj om > ija N. > > z podkulonym ogonem;-) > > O! Nie wiedziałem o tym przypadku. Wiedziałem jedynie o p. Hieronimie, którego > napadnięto by zabrać mu dokumenty. > > Naprawdę radny Nastula podszedł do innego radnego, by wymienić z nim poglądy? N > iesłychane. Napisz więcej szczegółów. O czym rozmawiali? > Piszesz omija N? Znaczy się omija radnego Nastulę. To specjalnie mnie nie dziwi > . Ja też go omijam. Nie widzieliśmy się chyba ze 3 miesiące :) A ja widziałem na lomianki.info jak bodaj jwc napadł na matkę z dzieckiem wyrywając jej /w/g niego/ żądło władzy-mikrofon. Co będziemy się tak punktować dalej? Odpowiedz Link Zgłoś