Dodaj do ulubionych

Stomatolog

07.01.13, 23:24
Mozecie polecic jakiegos dobrego, i w miare niedrogiego stomatologa w Lomiankach?
Obserwuj wątek
    • przyjaciel_siara Re: Stomatolog 07.01.13, 23:59
      martusia12331 napisała:

Mozecie polecic jakiegos dobrego, i w miare niedrogiego stomatologa w Lomiankach?

Polecam www.smilecenter.pl/.
      Robią również niektóre rzeczy w ramach NFZ.

Twój Przyjaciel Siara
    • esscort Re: Stomatolog 11.01.13, 01:56
      Ale trzeba do Łodzi jechać?
      • catalabamaa Re: Stomatolog 11.01.13, 16:30
        My rodzinnie chodzimy do Pani Doktor Wesołowskiej na ul. Wiślanej, chyba następny budynek za pralnią Bryza.

Bardzo miła Pani, bardzo kulturalna z podejściem nawet do bardzo bojących się dużych pacjentów, fachowa.

Zresztą SmileCenter z ul. Majowej zapewne to chyba najdroższa klinika w Łomiankach...
        • mmc_lomianki Re: Stomatolog 12.01.13, 12:15
          Również chodzę do p. Wesołowskiej i mogę ją polecić każdemu. Ceny są rozsądne, pani jest bardzo staranna i dokładna. Nie widzę sensu przepłacania w jakiś klinikach. Kiedyś chyba do tego Smile zadzwoniłem i szczena mi opadła po wysłuchaniu cennika. Mam to samo, albo i lepiej za połowę na Wiślanej.
          • anonymous6 Re: Stomatolog 14.01.13, 16:53
            "Ceny są rozsądne"??? Chyba żartujesz?! za zrobienie mleczka u dziecka zapłaciłam 250PLN. za zrobienie swojego zęba w klinicy na Mokotowie zapłaciłam 180PLN.
            • lomek2 Re: Stomatolog 14.01.13, 19:54
              A dostałaś za tego mleczaka od Pani dr Wesołowskiej rachunek? Nie, żeby zmusić do zapłacenia podatku, nie popadajmy w przesadę ;) Ale żeby mieć dowód, kto spieprzył, gdyby coś się stało, odpukać.
              • anonymous6 Re: Stomatolog 18.07.13, 08:42
                Oczywiście, że nie dostałem.
        • anonymous6 Re: Stomatolog 18.07.13, 08:41
          Po pierwsze Pani nie ma podejścia do dzieci. Po drugie jest BARDZO DROGA!
          • mmc_lomianki Nieprawda! 18.07.13, 09:54
            Co za brednie! Trudno mi sobie wyobrazić, że tak miła i ciepła osoba mogłaby "nie mieć podejścia do dzieci". Co do cen to sprawdzałem z wieloma innymi opcjami i jest bardzo konkurencyjna. Przypuszczam, że ci wszyscy krytycy to z tych drogich wielkich gabinetów, które przeinwestowały a teraz za każdą bzdurę każą sobie płacić kilkaset zł.

Ja tam popieram lokalną, profesjonalną panią dentystkę, która już nie raz mi pomogła.
            • anonymous6 Re: Nieprawda! 18.07.13, 13:42
              I pani dentystka i jej syn/ziec(?) byli bardzo zniecierpliwieni. 0 podejscia do dzieci.
              Tymczasem od innego destysty coreczka wrocila zachwycona i powiedziala ze ona chce chodzi tylko do tego Pana.

ja prownalem jej ceny z 3 innymi gabinetami. Tylko jeden wypada podobnie lub drozej (bo jest otwarty 24h). 2 pozostale wypadaja lepiej pod kazdym wzgledem.
              • mmc_lomianki Re: Nieprawda! 18.07.13, 17:33
                Widzę, że w kontekście "0 podejścia do dzieci" masz bardzo subiektywne odczucie i ciężko z tym dyskutować. Biorąc pod uwagę stopień wyczulenia rodziców jeśli chodzi o stosunek wszelkiej maści lekarzy do ich pociech to dla mnie jest to bardzo wątłe kryterium oceny.

A ja będę pisał za siebie: zawsze usługi były wykonane wzorowo, dostałem kilka rad dotyczących naprawdę prostych rzeczy jeśli chodzi o pielęgnację zębów (wcześniej żaden dentystyczny geniusz tego nie wymyślił a chodziłem po świetnych, renomowanych gabinetach), a w przypadku kiedy potrzebna była szybka pomoc - nigdy się nie zawiodłem. Zawsze reakcja była empatyczna i przede wszystkim szybka.

Co do cen to nie odważyłbym się na tak radykalne stwierdzenia o porównaniu cenników. Ceny są bardzo indywidualne i ciężko porównać punkt po punkcie. Mogę więc znów napisać za siebie: uważam, że stosunek jakości do ceny w wydaniu tego gabinetu jest korzystny. Zupełnie nie odczuwam potrzeby zmiany dentysty czy znów kombinowania z drogimi gabinetami o chwytliwych nazwach i z przerostem formy nad treścią.
    • miu4 Re: Stomatolog 12.01.13, 21:19
      Dobry: pani doktor Stangiewicz, na ul. Szczytowej.
      Ale czy w miarę niedrogi to nie wiem :)
    • lomek2 Re: Stomatolog 14.01.13, 15:59
      Stomatolog, to albo dobry albo tani. Chociaż każdy zna jakiś wyjątek. Do czasu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka