Dodaj do ulubionych

prawda czy fałsz

05.05.13, 13:53
Proszę o napisanie prawdy. W uchwale o zmianach w budżecie chodziło o zdjęcie 200 tys zł z administracji czy o dołożenie 200 tys zł do administracji ? Na filmie z sesji, w trakcie dyskusji, jasno wynika że burmistrz wnioskował o zwiększenie o 200 tys zł na administrację. Czyli radni nic nikomu nie zabrali tylko nie dołożyli kolejnej kasy na administrację. Jeśli się mylę to proszę o sprostowanie.
Obserwuj wątek
    • prochownia2 Re: prawda czy fałsz 05.05.13, 16:10
      Nie kłam zakłamany bezradniaku bo już niedługo wystawimy wam rachunek za wyrzucenie 8 osób na bruk!
      • wichura.lomianki Re: prawda czy fałsz 06.05.13, 10:17
        prochownia2 napisał(a):

> Nie kłam zakłamany bezradniaku bo już niedługo wystawimy wam rachunek za wyrzuc
        > enie 8 osób na bruk!

prochownia2 debil
    • o.lomianki Re: prawda czy fałsz 05.05.13, 22:43
      Szkoda że sam się burmistrz nie zwolnił , bo z tych 20000 miało iść również na zwiększenie jego wynagrodzenia o 5000 miesięcznie zgodnie z przedstawioną przez niego uchwałą . Brak konsekwencji . Chyba że miał tyle szczęścia , że w wyliczance Tu bur tu las nie wypadło na niego a zwolnione zostały osoby z 2000 miesięcznie samotnie wychowujące dziecko . Rewelacyjny pracodawca , który widząc załamanie finansowe - jak twierdzi . żąda dla siebie podwyżki a zwalnia pracowników .
      gratuluję i współczuję .
      • o.lomianki Re: prawda czy fałsz 05.05.13, 22:52
        Sorki, naprawiam błąd , zjadłam 1 zero , nie 20000 tylko 200000
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka