Dodaj do ulubionych

Gdzie jest radny Marek Zielski?

12.01.14, 14:52
Pytanie do radnego Marka Zielskiego.

1. Panie radny Zielski dlaczego nie ma pana już na trzeciej sesji Rady Miejskiej z rzędu? W tym na najważniejszej sesji budżetowej.

2. Czy wziął pan pełną dietę za ten okres nie uczestniczenia w sesjach, czy pan Grądzki dalej usprawiedliwia panu te wagary a pan pobiera dietę?

A mieszkańców zachęcam do zapoznania się z usprawiedliwieniem pana Zielskiego, który w mojej ocenie powinien złożyć już mandat radnego, skoro nie chce mu się pracować dla nas mieszkańców.

gazetaecho.pl/radny-z-alergia-na-wiceburmistrza_66215

Obserwuj wątek
    • dzony-bravo czy radny nastula bierze diete za milczenie? 12.01.14, 15:01

jak w temacie.
      czy biedak zapomiał jezyka w gebie czy dwie półkule raczej ze sobaniewpółgrają?

Chyba najlepiej wiesz czy Radny Marek Zielski wziął PiotRusiu

• 2hestia Re: Gdzie jest radny Marek Zielski? 12.01.14, 17:59
      okleoik napisał:

Nie dziwie się Panu Zielskiemu toż to już całe Łomianki maja alergię na wiceburmistrza ds. społecznych z powodu jego buty i arogancji.

> gazetaecho.pl/radny-z-alergia-na-wiceburmistrza_66215

• gray_ghost Re: Gdzie jest radny Marek Zielski? 12.01.14, 18:43
      Na ciebie każdy ma uczulenie. Oprócz kilku developerów i bojących pracowników urzędu, czy spółek miejskich.
      • burakzlomianek Re: Gdzie jest radny Marek Zielski? 12.01.14, 19:45
        Jakie słowa w ustach opozycji - czyżby uczulenie na wyborców po przegranych wyborach - zresztą kolejnych?
        • dzony-bravo [...] 12.01.14, 20:32
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • esscort Re: przeciez nie napisałem 13.01.14, 20:51
      No ale faktem jest, że argumenty mało merytoryczne i mało eleganckie wyciągnąłeś ;)
      • be-cacy Re: okleoik,burak,prochownia2 13.01.14, 21:17
        3 w jednym
        Po co pytanie,gdzie jest p.Marek.
        Śledzicie wszystkich , a tego nie wiecie - dziwne? Czyżby aparaty zawiodły?
      • dzony-bravo ojj fuuuu! 13.01.14, 21:22
        Escorcie!
        nic nie chce burakowi wyciągać!
        toz to brudne i smierdzace:P:

nie moja wina ze byc moze ma małego GŁODA i nie staje(starcza) mu do pierwszego :P

probowałem brylowac w bezecenstwach behawioralnych buraka, ale ja tak nie potrafię serio!
        niezły burak z tego buraka jedynie moze mu dorownac prochowa i oklejoki
        • esscort Re: ojj fuuuu! 13.01.14, 21:52
          A nie prościej po prostu sobie p. Pawła zablokować i nie musieć go oglądać (to znaczy czytać)?
          • dzony-bravo Re: ojj fuuuu! 13.01.14, 23:09
            serio to on?to ten tzw spadochroniarz ?

uu slabo a na zywo wydaje sie byc taki sympatyczny
            co to z ludzi wyłazi w tym internecie...
            • niejeden01 Re: 15.01.14, 08:25
              Żle się bawicie panowie, żle się bawicie.Dobrze byłoby ,żeby za swoje.
              • burakzlomianek Radny w gazecie znów jaja z Łomianek sobie robią 15.01.14, 09:34
                www.se.pl/wydarzenia/politycy/radny-kretacz-z-lomianek-nie-przychodzi-na-sesje-bo-ma-alergie-na-burmistrza-ale-nie-na-kase_375774.html
                • 11chwilka Re: Radny w gazecie znów jaja z Łomianek sobie ro 15.01.14, 11:25
                  I powiedział dziad do obrazu.
                  Tylko nie wiem czy adresat zrozumie!
                  • burakzlomianek Re: Radny w gazecie znów jaja z Łomianek sobie ro 15.01.14, 19:58
                    Ciekawe czy odda dietę czy wymyśli kolejny sposób na lekceważenie wyborców
                    • z.lomianek jeden ma alergię a drugi ma w d... gmine 15.01.14, 20:26
                      A Krystecki oddał dietę, którą dostał za nicnierobienie. Jedyny radny który nie zapisał się do komisji rady !!! Dostaje dietę a nic nie robi.
                      • be-cacy Re: do burakazlomianek 15.01.14, 23:29
                        Weź się człowieku za robotę.Masz płaconą pensje z podatków.Siedzisz na forum i atakujesz radnych, a efektów pracy nie widać.
                        Dobrze,że w tym roku wybory i podskoki takich rozrabiaczy się zakończą.
                        Ciekawe,kto zapłaci za artykuł w Super Ekspresie? Myślę,że mi odpowiesz.
                        Radny Zielski jest znany nam mieszkańcom tylko z dobrej strony.Ty i twoi koledzy nie dorastacie p.Zielskiemu do pięt.
                        • prochownia2 Re: do burakazlomianek 16.01.14, 09:31
                          Pan Radny co zapomniał się podłączyć do kanalizacji widzę, że jakiś taki dzisiaj nerwowy:-)
                      • be-cacy Re: do burakazlomianek 15.01.14, 23:30
                        Weź się człowieku za robotę.Masz płaconą pensję z podatków.Siedzisz na forum i atakujesz radnych, a efektów pracy nie widać.
                        Dobrze,że w tym roku wybory i podskoki takich rozrabiaczy się zakończą.
                        Ciekawe,kto zapłaci za artykuł w Super Ekspresie? Myślę,że mi odpowiesz.
                        Radny Zielski jest znany nam mieszkańcom tylko z dobrej strony.Ty i twoi koledzy nie dorastacie p.Zielskiemu do pięt.
                        • burakzlomianek Re: do burakazlomianek 16.01.14, 00:24
                          No wiemy, że wyście płacili za artykuły - stąd były te milionowe straty w spółkach i najdroższe ronda świata - ale to se ne vrati - szukajcie roboty, albo miłego spędzania czasu na bezrobociu:-)
                          • be-cacy Re: do burakazlomianek 16.01.14, 00:31
                            Wyście,to kto?
                            Roboty,to wy będziecie niedługo szukać.
                            Pytałem,kto zapłaci za szmatławca w Super Ekspresie.
                            Odpowiedź i nie zmieniaj tematu.
                            • burakzlomianek Re: do burakazlomianek 16.01.14, 08:33
                              Ale jesteście śmieszni z tym płaceniem, widać jak umiecie prowadzić politykę PR - takie głupoty jak robicie media same publikują, żeby przed wami ostrzec innych!
                              • cosnikt01 Re: do burakazlomianek 16.01.14, 09:49
                                a ja jestem ciekawy, kto płaci za ksero, (papier toner) i czas pracy osoby rozwieszającej te głupoty w Łomianka, patrz dziś wejście do ICDS i pewnie za chwilę w innych miejscach jak tablice cenzurowane przez zPiOtrusia

łomianki.info jest OK
                                • mazowianka Re: do burakazlomianek 16.01.14, 10:44
                                  Mam pytanie czy dziś równie ochoczo Pan radny Krystecki wywiesi na dżwiach wejściowych we
                                  wszystkich urzędach że dziś o godz. 13.00 w Sądzie Rejonowym na Kocjana, Panowie Rusiecki i Krystecki mają sprawę karną.
                                  Magda Wójcicka
                                  • be-cacy Re: oni w sądzie i cicho na forum 16.01.14, 13:51
                                    Całe szczęście,że chociaż parę godzin ci panowie nie będą wypisywać głupot.
                                    Ciekawe jak się wytłumaczą w sądzie?
                                  • 2hestia Re: do burakazlomianek 16.01.14, 14:35
                                    A czego ta sprawa karna dotyczy?
                                    • mazowianka Re: do burakazlomianek 16.01.14, 16:40
                                      2hestia napisała:

> A czego ta sprawa karna dotyczy?

Poczekajmy, burakzlomianek wie wszystko to zaraz pewnie nas poinformuje, zawsze chętnie informuje, a tu dziś niespodzianka, ani burak ani okleoik ani prochownia od rana milczą?
                                      Może są zajęci roznoszeniem ulotki z wczorajszego SE.
                                      Jak burakzlomianek nie napisze to ja to zrobię.
                                      Zaczyna się robić ciekawie, ale to jeszcze nie wszystkie niespodzianki.
                                      Magda Wójcicka
                                      • bimber66 Re: do mazowianki 17.01.14, 02:27
                                        Czy są już jakieś wieści z Kocjana?
                                  • burakzlomianek Re: do burakazlomianek 16.01.14, 23:54
                                    Najważniejsze, że Pani nie ma o krynico uczciwości:-)
                                    • burakzlomianek Re: do burakazlomianek 20.01.14, 14:14
                                      "nigdzie nie jest napisane że radny ma zdawać jakieś sprawozdanie bo np. Pan/Pani burakzlomianek tego sobie życzy"

Magdalena Wójcicka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka