Dodaj do ulubionych

Biedronka zamknięta

10.02.14, 21:49
No właśnie, zamknięta, w środku remont na dużą skalę chyba. Z zewnątrz wygląda na to , że również coś szykują. Coś wiecie, słyszeliście? Będzie ładniej, czy zrezygnowali z Biedronki w tym miejscu?

Tak, wiem, Wy nie robicie tam zakupów, bo ... było już na tym forum, ale może jednak posiadacie jakieś informacje?
Obserwuj wątek
    • bimber66 Re: do miu4 10.02.14, 22:18
      Faktycznie, Biedronka jest zamknięta. Nie ma w niej towaru, ponoć logo Biedronki na budynku też nie ma! To się zanosi, że w centrum CITY nie będzie żadnego sklepu i trzeba będzie robić zakupy Auchan, a to wcale nie jest, ani śmieszne.
    • slomianki Re: Biedronka zamknięta 11.02.14, 01:39
      to tylko remont, którego zabrakło od początku - wg oficjalnej wersji ;)

nieoficjalnej nie znam ;)

• olla1660 Re: Biedronka zamknięta 11.02.14, 09:28
        Hmm, dobry i remont, przynajmniej z zewnątrz zacznie lepiej wyglądać.
        Ale mogliby tam otworzyć jakiś inny sklep, gdzie można płacić kartą i towarów większy wybór.
        Marcpolu wróć!! ;)
        • anonymous6 Re: Biedronka zamknięta 28.02.14, 21:15
          A po co MarcPol??? Drogo, wybór pozostawia wiele do życzenia, wędlina skandlicznej jakości.
    • gazeta60 Re: Biedronka zamknięta 11.02.14, 18:36
      Lomianki centralne nie maja w tej chwili żadnego sklepu! Nie lubię biedronki ale podstawowe produkty mozna było kupic. Teraz pustynia. Jak dlugo bedzie trwał remont? Tez brakuje mi Marcpolu.
      • luka89waw Re: Biedronka zamknięta 11.02.14, 22:23
        hm jak tam wszystko zrywają, zdjęli logo to chyba coś grubszego się szykuje? Wg mnie tam będzie LIDL.. i tyle w temacie.
        • tgserwis Re: Biedronka zamknięta 11.02.14, 23:33
          luka89waw napisał(a):

> Wg mnie tam będzie LIDL.. i tyle w temacie.

No i niechaj Twoje słowa w rzeczywistość się przemienią. W Lidlu można znaleźć towar o wiele lepszej jakości niż u chrząszcza, w porównywalnej lub niższej cenie.
          • luka89waw Re: Biedronka zamknięta 12.02.14, 16:30
            Jednak zmieniam zdaje i biedronka organizuje generalny remont budynku. Podobno wszystko zrywaja bo dach przecieka i dlatego tak teraz wygląda budynek. Lidl swój teren już w tamtym roku kupił w okolicach iCDS. Na wysokości przystanku Armii Poznań 01. Zobaczymy co dalej:)
            • luka89waw Re: Biedronka zamknięta 12.02.14, 16:32
              Miało być zmieniam zdanie* :)
            • olla1660 Re: Biedronka zamknięta 12.02.14, 16:37
              luka89waw napisał(a):

> Jednak zmieniam zdaje i biedronka organizuje generalny remont budynku. Podobno

Buuuu, no to szkoda :(
              • nani1916 Re: Biedronka zamknięta 12.02.14, 23:43
                na serio na wysokości Armii Poznań? tam gdzie był ten lasek?
                • luka89waw Re: Biedronka zamknięta 13.02.14, 01:02
                  Tak. Za przystankiem. Właściciel nie chciał sprzedać znajomej mi osobie działki przez rok ale lidlowi od razu zapewne dali sporo więcej.. Lidl stawia wszystko od zera i nie odkupuje budynków jak Biedronka:)
    • ulawa Re: Biedronka zamknięta 17.02.14, 11:03
      Z tablicy informacyjnej naklejonej na szybie wynika iż remont potrwa do końca marca :/
      • zaskoczonyasiek Re: Biedronka zamknięta 27.02.14, 09:44
        W związku z planowanym remontem sklep Biedronka w Łomiankach przy ul. Warszawskiej 150 będzie zamknięty w dniach 2 lutego – 20 marca br. w. Całościowy remont budynku i sali sprzedaży podyktowany jest chęcią polepszenia warunków dokonywania zakupów i zwiększenia komfortu klientów.
        • gray_ghost Re: Biedronka zamknięta 01.03.14, 00:22
          A kiedy już bryła budynku będzie wyglądała jak żółty bunkier, to jakość usług zdecydowanie się polepszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka