stefanprawo 27.10.14, 11:12 Artysta z Łomianek ma żal do Burmistrza Pszczółkowskiego poczytajcie: Przypominamy kulisy rządów Wiesława Pszczółkowskiego www.se.pl/wydarzenia/kraj/oszuka-mnie-burmistrz_56759.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefanprawo Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 27.10.14, 13:27 Czy były Burmistrz Pszczółkowski zdobędzie tym razem zaufanie wyborców? Zobaczymy 16 listopada Odpowiedz Link Zgłoś
porucznik_borewicz_pl Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 30.10.14, 18:25 TAK !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa66 Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 27.10.14, 16:37 Po przeczytanie powyższego artykułu zaczynam mieć wątpliwości czy ludzie zaufają Pszczółkowskiemu jak kilka lat temu. Ten człowiek jest już wypalony potrzeba tutaj kogoś zupełnie nowego wtedy mamy szanse na REALNĄ zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w pra 27.10.14, 17:59 Niestety po przeczytaniu artykułu na temat stosunku Pana Pszczółkowskiego do artysty należy stwierdzić,że jest to przykra sprawa dla artysty...no cóż najwyraźniej z jakiegoś względu mieszkańcy Łomianek w poprzednich wyborach wystawili Pszczółkowskiemu CZERWONĄ KARTKĘ.. Odpowiedz Link Zgłoś
ani51 Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w pra 27.10.14, 18:29 Wypowiedź jednej strony to nie jest pelna wiedza na temat. Ale paszkwilantom w rodzaju stefana wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
porucznik_borewicz_pl Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w pra 30.10.14, 18:57 Pan Wiesław Pszczółkowski przegrał z urzędującym burmistrzem zaledwie 119 głosami www.facebook.com/ZgodaBudujePrzyszlosc bestoff24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
porucznik_borewicz_pl Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w pra 30.10.14, 18:23 Potrzeba osoby z doświadczeniem samorządowym a tylko Wiesław Pszczółkowski takie posiada Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 29.10.14, 11:25 Warto przypomnieć co prasa pisała na temat burmistrza Pszczółkowskiego w 2008r ...to ważna informacja Odpowiedz Link Zgłoś
jwc3 Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 29.10.14, 12:23 Po wpisach stefanprawo widać wyraźnie, że Pan Wiesław Pszczółkowski wysunął się zdecydowanie na prowadzenie wśród kandydatów na Burmistrza Łomianek. Stefan nie występuje już przeciw Dąbrowskiemu jak to czynił na początku jego kadencji, nie tropi dziur w łomiankowskich drogach, nie wytyka wielkości strat w spółkach. Okazało się bowiem, że straty generowane przez spółki gminne w obecnej kadencji są znacznie większe niż w poprzedniej. Łatwo to sprawdzić na stronie facebook Zgoda Buduje Przyszłość. Z wykresów tam zamieszczonych widać wyraźnie, że również w innych dziedzinach Dąbrowski nie ma znaczących osiągnięć. Stefanprawo!!! Pozostało ci już tylko chwalić się tańcami, hulankami, mordobiciem, szarpaniem starych ludzi, piciem piwa na terenie szkół, krojeniem tortów na tajnych uroczystościach rocznicowych. W brudną kampanię wyborczą wciągacie już nawet przedszkolaków, wręczając im materiały do nauki języka angielskiego od Dąbrowskiego. Mój syn będąc przedszkolakiem, dostał w grudniu 1984 roku słodycze od wujka Andropowa. Do tej pory nienawidzi komunistów. Życzę Wam tego samego. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lomiankowianin Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 29.10.14, 13:09 Mam nadzieję, że nowy burmistrz zlikwiduje te kościelne wygłupy i przestanie podlizywać się czarnym no i rzecz jasna zlikwiduje te hucpy przed cmentarzem w Kiełpinie i bitewkę w Wilczeńcu! Dosyć mamy tych nacjonalistycznych i moherowych przedstawień! Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo do jwc3 29.10.14, 14:48 Widać,że jak nie masz argumentów to atakujesz stosując starą zasadę,że najlepszą obroną jest atak. Jednakże po twoich pomówienia i kłamstwach o stowarzyszeniu Łomianki Razem wszystkiego można się po tobie spodziewać. Kłamstwa i pomówienia rozpowszechniane przez ciebie publicznie na tym forum potwierdzają to,że twoje wypowiedzi są mało wiarygodne właśnie w kontekście KŁAMSTW, którymi operujesz... Za wszelką cenę chcecie wrócić do władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
porucznik_borewicz_pl Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 30.10.14, 18:25 ważne informacje na temat tego co zrobił Wiesław Pszczółkowski można znaleźć tu: bestoff24.pl/Gazeta-specjalna-2010-3.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 30.10.14, 11:10 Warto przypominać o tym co pisała prasa ogólnopolska na temat Burmistrza Pszczółkowskiego i bynajmniej nie były to peany.. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_z_lomianek Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 31.10.14, 11:49 warto przypomnieć bestoff24.pl/Gazeta-specjalna-2010-3.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 30.10.14, 13:18 znamienny tytuł w prasie ogólnopolskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
lomiankowianin Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 30.10.14, 13:25 Mam nadzieję, że Pan Pszczółkowski przywróci dni Łomianek a nie jak teraz te moherowe msze i bitewki - NDM i WSC won z Łomianek! Odpowiedz Link Zgłoś
grochownia Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 30.10.14, 19:48 "Najwierniejszy" sojusznik Dąbrowskiego tak pisze o projektowanym parku: stefanprawo 03.05.11, 14:27 Niestety Polacy brudzą i zanieczyszczają przestrzeń miejską i tak samo będzie z parkiem bo założę się,że niektórzy cwaniacy będą tam, jak to dotychczas robią na cudze nie zagospodarowane działki i w kampinosie wywalać sterty śmieci...gratuluje pomysłu PARK DLA ŻULI ORAZ JAKO WYSYPISKO ŚMIECI...hehehehsuper pomysł Ciekawe kto na to wszystko weźmie pieniądze i skąd? A oto problemy przed,którymi staną władze miejskie po stworzeniu parku w sumie dla mieszkańców nowego kontrowersyjnego i skandalicznego blokowiska ronsona...: 1. żule i dresiarze pijący vódę w parku 2. wyrzucanie śmieci w nocy do parku 3. dbanie o zieleń tak żeby nie zarosła jak większość parków w polsce 4. walka z wandalami niszczącymi ławeczki w parku>> I poza propagandą tyle są warte wypowiedzi stefana prawo i całej obecnej ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_z_lomianek Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 31.10.14, 11:51 znamienity tytuł to FAŁSZ i PRAWDA bestoff24.pl/index.php?p=1_92_fa-sz-i-prawda Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 31.10.14, 18:03 tak pisała prasa o burmistrzu łomianek w 2008r wtedy tę zaszczytną funkcje sprawował Pan Wiesław Pszczółkowski obecny kandydat na burmistrza Łomianek Odpowiedz Link Zgłoś
porucznik_borewicz_pl Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 31.10.14, 18:10 to też jest bardzo ciekawe - warto przeczytać bestoff24.pl/index.php?p=1_93_kadencja-2007-2010 Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 01.11.14, 12:15 naprawdę znamienny tytuł prasowy Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 01.11.14, 14:41 Powstaje uzasadnione pytanie: Czy mieszkańcy Łomianek oddadzą swój głos na Wiesława Pszczółkowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
porucznik_borewicz_pl Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 03.11.14, 09:10 TAK !!! - bo tylko Zgoda Buduje Przyszłość www.facebook.com/ZgodaBudujePrzyszlosc bestoff24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 02.11.14, 16:26 czy mieszkańcy Łomianek zaufają Pszczółkowskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
porucznik_borewicz_pl Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w prasie w 20 03.11.14, 09:11 TAK !! - bo tylko Zgoda Buduje Przyszłość bestoff24.pl/ www.facebook.com/ZgodaBudujePrzyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
zgodadlaswoich Re: "oszukał mnie Burmistrz" pisano w pra 03.11.14, 22:41 no po prostu szczyt inteligencji u tego pszczółkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś