dokusia 16.08.05, 21:14 Jeśli ktoś poszukuje opiekunki do dziecka w Łomiankach bardzo prosze o kontakt 751 64 10. Przepraszam że oferta na forum ale próbuje wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkabiernacka Re: praca jako opiekunka 26.08.05, 15:07 A moze jakies blizsze informacje? Wiek, wyksztalcenie, doswiadczenie, referencje? Preferowane godziny pracy? Pozdrawiam Agnieszka Biernacka Odpowiedz Link Zgłoś
dokusia Re: praca jako opiekunka 27.08.05, 19:34 Mam 31 lat i ukończone studia pedagogika opiekuńczo - wychowawcza. Do tej pory pracowałam jako wychowawca w świetlicy dla dzieci, wcześniej pracowałam jako opiekunka. W obecnej chwili jestem jeszcze na urlopie wychowawczym ale mój 3 letni syn idzie od września do przedszkola więc myślę o podjęciu pracy. Referencji nie posiadam gdyż w moim rodzinnym mieście Łańcucie nikt tego nie wymagał i nie wystawiał.Godziny pracy są do omówienia gdy ktoś będzie zainteresowany. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dokusia Re: praca jako opiekunka 20.09.05, 09:55 dzięki za telefony, propozycja już nie aktualna Odpowiedz Link Zgłoś