k72 04.12.05, 23:07 Wzorem innych miast spotkajmy się 31.XII przed Urzędem naszego miasta, puśćmy petardę i wypijmy szampana o północy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mwsylwia Re: Sylwester 04.12.05, 23:08 Pomysł przedni, ale przed którym Urzędem, bo mamy trzy siedziby? k72 napisał: > Wzorem innych miast spotkajmy się 31.XII przed Urzędem naszego miasta, puśćmy > petardę i wypijmy szampana o północy. Odpowiedz Link Zgłoś
k72 Re: Sylwester 04.12.05, 23:11 Warszawska róg Szpitalnej (ten budynek jet chyba najważniejszy) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Sylwester 04.12.05, 23:17 Z miejscem kiepsko. Lepszym miejscem jest budynek z Wydziałem Komunikacji vis a vis Globi. Jest tam niewielki parking gdzie będzie trochę miejsca na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
k72 Re: Sylwester 04.12.05, 23:25 Pragnę zauważyć że przy Szpitalnej jest zegar, a w nocy to na Warszawskiej ruch jest znikomy. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Sylwester 04.12.05, 23:27 Tylko żeby z tego jakiejś nielegalnej demonstracji nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Sylwester 04.12.05, 23:30 Jaka nielegalna?! Spontaniczna i przecież apolityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
anna103 Re: Sylwester 04.12.05, 23:35 A jak puścimy tą petardę i uznają to za atak na władzę? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Sylwester 04.12.05, 23:37 Generalnie to jak co roku pewnie będzie zakaz uzywania petrd w miejscach publicznych. Odpalenie petard przed urzędem może parę groszy kosztować. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Sylwester 04.12.05, 23:39 No właśnie i zostaniemy uznani nie tylko za pieniaczy, rozrabiaczy ale jeszcze za terrorystów jakichś, chcących siłą władzę prawie ludową obalać. Ja sie boję i chyba potulnie w domu przy zimnych ogniach Sylwestra świętować będę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Sylwester 04.12.05, 23:41 Na własnym podwórku mozna strzelać. Kto ma największe? Może jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Sylwester 04.12.05, 23:45 Ja jestem przeciwnikiem tego strzelania, bo psy (i w ogóle zwierzeta) nie wiedzą, ze jest nowy rok i się boją. Ale też nie mam zludzeń, ze strzelać sie bedzie coraz bardziej, coraz jasniej i coraz glośniej Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Sylwester 04.12.05, 23:47 Dokładnie. W tym roku przed sylwestrem wybieram się do weterynarza po cos na uspokojenie dla mojego brytana. Co roku psisko jest nerwowo wyczerpane po sylwku. Odpowiedz Link Zgłoś
k72 Re: Sylwester 04.12.05, 23:50 Mój dalmatyńczyk wręcz uwielbia strzały (jest wtedy pobudzony). Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sylwester 04.12.05, 23:52 k72 napisał: > Mój dalmatyńczyk wręcz uwielbia strzały (jest wtedy pobudzony). Pomyśli, że to polowanie na sokoły. Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: Sylwester 05.12.05, 10:18 sloggi napisał: >> Pomyśli, że to polowanie na sokoły. PRZEDNIA MYŚL. OBY SKUTECZNIE BEZ POWSTRZYMYWANIA PSA. CHOCIAŻ MOZE MIEĆ PROBLEMY Z NIESTRAWNOŚCIĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
anna103 Re: Sylwester 04.12.05, 23:52 A może znajdziemy kogoś kto ma działkę w okolicy urzędu, postoimy na ulicy a strzelać będziemy na prywatnym. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Sylwester 05.12.05, 10:25 A może spotkajmy się po prostu na łąkach nad Wisłą, gdzie i ognisko by można zapalić i petardy nikomu, ani ludziowi ani zwierzowi nie będą przeszkadzać? Co Wy na to? Skoro mamy Zielone Miasto, chodźmy na Sylwestra w tę zamarzniętą, ale zawszeć to zieleń! Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Sylwester 05.12.05, 10:35 Możemy krzysiom założyć nawet komitet organizacyjny i powiedzmy wieczorem ułożyć stos. DLa chętnych Opozycjonistów można nawet zorganizować atrakcję pt symboliczne palenie i topienie (w zależności od pokrywy lodowej) kukły pana B. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Sylwester 05.12.05, 13:10 Popieram nadwiślański sylwester. Chociaz słyszałam wczoraj w radio reklamę jakiejs imprezy pt. "Kicz house party" i pomyślałam jakby to było fajnie przebrać sie w jakieś obciachowe ciuchy z lat 70 i 80 i poszaleć prze Bee geesach. Moze ktos ma jakiś zaprzyjaźniony bar mleczny albo stołówkę pracowniczą żeby wynająć stosowny lokal? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Sylwester 05.12.05, 13:21 I koniecznie "pire" ze szmalcem, chyba żeby wyszły to wtedy z dżemem. I łyżki na łańcuchach przykręcane do blatu. Eh, rozmarzyłam się... :) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Sylwester 05.12.05, 13:53 kmsanczia, Ty się nie zastanawiaj nad smalcem i pire, tylko nad bigosem na ognisku nad Wisłą:) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Sylwester 05.12.05, 13:57 Dobra dobra Frags, ty miałbyś blisko do domu a reszta towarzystwa co? Trzeba wyznaczyć środek Łomianek, żeby było sprawiedliwie, niech ktoś wyliczy azymut. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Sylwester 05.12.05, 14:05 Najlepsze tereny są w ok. Jeziornej, Brukowej. Przy Wislanej piaskarnia wiec cięzko z odpowiednim miejscem, dalej w stronę Kiełpina też nie ma nic rewelacyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Sylwester 05.12.05, 14:09 Lola ty słyszysz i nie grzmisz?! Od Wiślanej w stronę Kiełpina NIE MA NIC REWELACYJNEGO??? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Sylwester 05.12.05, 14:15 no właśnie teraz to jest ale wg, studium to rzeczywiście tu nic nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Sylwester 05.12.05, 14:25 Mam los z Wami. Nie tak dosłownie. Chodzi o miejsca na ognisko. Może znacie tam coś o czym nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Sylwester 05.12.05, 14:33 Patrz Km, przestraszył się nas, juz sie wykręca. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Sylwester 05.12.05, 14:42 No właśnie widzę. Krzysiom ty narzekasz, że się doszukujemy niuansów i podtekstów w każdej wypowiedzi a nas wkurza, że was tylko Kolejorz (czy jak mu tam?) rusza... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Sylwester 05.12.05, 14:33 kmsanczia, ale na mojej wysokości są piękne nad Wisłą miejsca! Pomyśl, czy jak np ktoś mieszka w Zakopanem i zaprasza na zimę na narty przyjaciół z Warszawy to powinien dla sprawiedliwości przyjechać do Warszawy i jechać razem z nimi, żeby wszscy mieli tą samą drogę??? Hę??? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Sylwester 05.12.05, 14:39 Ty mi Frags nie musisz mówić jakie tam piękne miejsca są, bo ja je znam kilkanaście lat dłużej. ;)) Poza tym występuję altruistycznie w imieniu innych, bo sama miałabym nocleg opodal, więc mi w to graj. To co tam było z tym bigosem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Sylwester 05.12.05, 14:42 No, bigos by się przydał. Ponieważ mam rzeczywiście blisko, więc pewniebym jakiś garnek upitrasił. I potem by sie go może jakoś w ogniu odgrzało, czy jak. Ale nie mam pomysłu na kociołek i takie tam rzaczy do gotowania na ognisku. Może ktoś to ma??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Sylwester 05.12.05, 15:04 Jak dojdzie do konkretów cos wymyślimy. Przypomniało mi się jak smakuje herbata Madras gotowana w kociołku na ognisku i mieszana patykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Sylwester 05.12.05, 15:06 No, to co - walczymy, czy przyglądamy się na siebie? Zapytam mojej Małżonki co o tym sądzi, ale nie spodziewam się protestów. Myślę, że to niezły pomysł Sylwester nad Wisłą. Kto jest chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Sylwester 05.12.05, 15:23 Ale to chyba od 23.30 do ostatniego toastu, bo kto wytrzyma w taki ziąb? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Sylwester 05.12.05, 15:25 No może od 23 ciej, sam nie wiem, wiele zależy od pogody i ognia. Jeśli uda się nam zapalić ogień z bigosem, herbatą Madras a może i grzanym winem, to kto wie? Popatrzcie na pijaków. Wytrzymują na mrozie wiele godzin, zamarzają dopiero nad ranem. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Sylwester 05.12.05, 15:31 frags napisał: Popatrzcie na pijaków. Wytrzymują na mrozie wiele godzin, ... Innymi słowy czas zacząć indywidualne ćwiczenia, żeby dobrze wypaść :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Sylwester 05.12.05, 15:31 Kmsanczia Ty juz zaczynasz kombinować, będzie ognisko. Mi sie pomysł podoba, faceta sterroryzuję. Nie bylismy na sylwestrze od urodzenia dziecka, chyba czas sie wyrwac, na początek na chwilę. Trzeba zbierac kase na dom wiec bale odpadają. Prosimy sie wpisywac kto byłby skłonny, żeby ci którzy będą robili bigos wiedzieli ile kapusty mają nakupic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Sylwester 05.12.05, 16:20 lolaxyz napisała: > Kmsanczia Ty juz zaczynasz kombinować, będzie ognisko. Mi sie pomysł podoba, > faceta sterroryzuję. Nie bylismy na sylwestrze od urodzenia dziecka, chyba czas > sie wyrwac, na początek na chwilę. Trzeba zbierac kase na dom wiec bale > odpadają. No co tu ukrywać, kombinuję jak koń pod górę. Bo my właśnie od urodzenia dziecka byliśmy na sylwestrze i do tej pory wstyd mi się pokazać w Kiełpinie. ;) Także z góry uprzedzam, że ten który się najszybciej upija i najbardziej rzuca przyszedł ze mną, ale naprawdę nie mam na to wpływu. :( ;-) A z tym oszczędzaniem na dom to nie wiem czy bal nie będzie tańszy jak nam przyjdzie płacić te kary za zaprószanie/zagłuszanie/zakłócanie/wystrzeliwanie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Sylwester 05.12.05, 16:22 kmsanczia, nie martw się, jak chłopaki zaczną mojego polską wódką częstować, to zobaczysz do czego mój jest zdolny... Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Sylwester 05.12.05, 15:26 My: ja i mój małżonek (który jeszcze o tym nie wie:) ) jesteśmy chętni, ale tak jak napisała Kmsanczia od 23 - 23.30 do czasu totalnego zamarznięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Sylwester 05.12.05, 15:34 Myślę, że właśnie 23 byłaby niezła. Powiedzmy wtedy zapalilibyśmy Wielki Ogień, byłby czas na zapłacenie mandatu za spowodowanie pożaru w strefie wałów, co będzie skutkowało pełną integracją, wbicie w glebę trzonków od rakiet, podgrzanie bigosu, otwarcie win i wódek, przygotowanie szmapanów, i...wiooooo. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Sylwester 05.12.05, 15:51 A gdzie nasi "starzy" koledzy? Chyba nas nie zawiodą. Czyżby się obrazili, że nowi bałamucą ich kobiety :)) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Sylwester 05.12.05, 16:00 ja oczywiście nie , niemniej jednak nowością łatwo się zachłysnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Sylwester 05.12.05, 16:06 Co Ty nie? Mam nadzieję, że Ty nas nie zawiedziesz, to miałeś na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Sylwester 05.12.05, 17:31 nie... obraziłem się, oczywiście ja bardzo chętnie, ale z żoną będzie problem, planuje sylwestra gdzies indziej. W najgorszym wypadku ona gdzies tam a ja nad wałem. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Sylwester 05.12.05, 17:32 Moja żona się łamie, nie martw się - one się pewnie gdzieś dalej na końcu dadzą przekonać. Szanowne Panie, jak się przekonuje kobietę, żeby wyszła na kilka godzin na mróz? Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Sylwester 05.12.05, 17:39 frags, spróbuj na "urocze towarzystwo" :) - co Ty za nicka masz, z fraglesami mi się kojarzy, jak piszę, muszę uważać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Sylwester 05.12.05, 17:40 Muszę w takim razie zmienić na Fraggles, będzie prościej. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Sylwester 05.12.05, 17:44 frags napisał: > Muszę w takim razie zmienić na Fraggles, będzie prościej. ciekawe który! Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Sylwester 05.12.05, 17:39 Jakiś ogrzewany namiot z toaletą i lustrem i juz kobiety co do jednej przekonane. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Sylwester 05.12.05, 17:41 Ok, urocze towarzystwo, ogrzewany namiot z toaletą i łazienką... cholera, nie uwierzy i zapyta po ile bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Sylwester 05.12.05, 17:44 No to już mamy butelkę i pewnie bigos, bo co jak co, ale bigos to bym upichcił. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Sylwester 05.12.05, 17:47 Ty masz butelkę, ja z kobietą mam bigos, krzysiom zapali ogień i już jest początek Sylwestra! Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Sylwester 05.12.05, 17:53 no masz, pewnie! I dobre! I niejedną butelkę mam! Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Sylwester 05.12.05, 18:11 iod napisała: > I niejedną butelkę mam! Iod nie obiecuj, mąż wyjedzie i do Sylwestra ani jedna się nie ostanie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Sylwester 05.12.05, 18:15 no istnieje takie ryzyko, to prawda. Ale będę się kontrolować, obiecuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Sylwester 06.12.05, 09:21 Chyba nikt by nie chciał, żeby Wasze stosunki rodzinne ucierpiały z powodu forum, czy naszych spotkań. Może byście zaoferowali żonom jakieś drobne podarunki na zachęte, może futro z norek skłoniłoby je do zaprezentowania się w naszym gronie? Odpowiedz Link Zgłoś
anna103 Re: Sylwester 05.12.05, 16:21 Jeśli mogę coś poradzić to od rakiet na trzonkach lepsze są tzw. baterie mają przeważnie od 12 do 24 strzałów a tylko raz się podpala . Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Sylwester 06.12.05, 08:48 Anna Ty nie radź tylko przynoś te rakiety! Odpowiedz Link Zgłoś
anna103 Re: Sylwester 06.12.05, 16:10 Nie mam co z dzieckiem zrobić bo babcie i dziadkowie idą na bal Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Sylwester 06.12.05, 16:11 To oznacza, że Anna103 ma wolną chatę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Sylwester 06.12.05, 16:16 A ile lat Aniu ma Twoje dziecko? U nas z kolei będą teściowie i to pozwala nam na balowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Sylwester 05.12.05, 16:20 ok, ja też się piszę, tylko małżonek to juz na pewno zamarznie (o ile nie planuje słuzbowego wyjazdu tego dnia, muszę sprawdzić :)) Swoją droga może mu się przypomni sylwester na plaży - to u nich taaakie normalne. Zaproponuję mu tzw. "podobne klimaty" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
k72 Re: Sylwester 05.12.05, 17:51 Rozpoczynając ten wątek nie myślałem że spotka się on z takim odzewem. W tym roku siedzimy w domu i w razie czego możecie liczyć na 2 kolejne osoby. Ognisko super rzecz tylko chyba trzeba by to gdzieś zgłosić. A poza tym mogłoby to połączyć mieszkańców naszego miasta, podobnie jak na Dąbrowie pan Grześ z Żywicznej łączy sąsiadów swoimi spotkaniami tarasowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Sylwester 05.12.05, 18:32 Ja tez bym wszedł w imprezę. Zastanawiam się nad konkretnym miejscem bo do tej pory ogniska dla znajomych robiłem w Parku Młocińskim. Tam miejsca na takie imprezy sa wzorowe, nawet ryszty do podgrzewania bigosu sa gotowe. 23.00 wystarczy. Mrozem bym się nieprzejmował byle nie było tak jak wczoraj czy dzisiaj. Do bigosu mozna zrobić jakiegos pieczonego ptaka lub kiełbaski i patyki do pieczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Sylwester 05.12.05, 20:26 Ja też się dopisuje do listy uczestników. Jeśli tylko nie wygram w międzyczasie sylwetsra w Wenecji, Rio czy Ciechocinku to zapewne będę w domu i chętnie pobaluję na świeżym powietrzu. Zapomnieliście o jeszcze jednej zalecie lokalizacji na łąkach przy wale. Oprawę muzyczą zapewni gratis bębniarz z łąk :))) A poważnie zgłaszam się do ekipy ustawiającej ognisko. Też mam blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Sylwester 05.12.05, 21:15 Chyba musimy umówić się na wizję lokalną aby wybrać miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Sylwester 05.12.05, 21:22 Słusznie prawisz. Sprawa zabrnęła tak daleko, że nie wypada się teraz wycofywać. Parenaścię osób już się zgłosiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Sylwester 05.12.05, 22:13 Myślałem, myślałem i wymyśliłem. Tereny nad Wisłą znam b. dobrze i nic istniejącego do głowy mi nie przychodzi. Ale jest fajne miejsce bez wysokiej trawy z miejscem na ognisko przy jeziorku Fabrycznym. Dojazd albo od Spokojnej drogą vis a vis bramy wjazdowej na niewielkie osiedle szeregowców albo od Jeziornej drogą tuż obok czegoś co kiedyś nazywało się STROP. Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Sylwester 06.12.05, 00:06 Ja nie muszę myśleć ja wiem,mam pole pod wałem szerokość 10 m zato długość kosmiczna będzie ze 300m,więc to może tam i nie będzie mandatu a i wszyscy będą mieli blisko.Zapraszam,weżmiemy do ręki Studium i po kreskach pod nową trasę,wytyczymy te pole bo już sama nie wiem które dokładnie moje bo one wszystkie jednakowe.Kapustę na bigos daję,własnego kiszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Zapraszamy wszystkich !!! 06.12.05, 08:52 Widzę, że w wątku przewija się kilka ników co bardziej gorliwych forumowiczów i bardzo miło, że jakaś grupa jest zainteresowana ale wydaje mi się, że zaproszeni są wszysscy bywalcy. Proszę nie przysparzać mi kłopotu i nie zmuszać mnie do wyliczania wszystkich nicków. Apeluję o zgłaszanie się po dobroci. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Zapraszamy wszystkich !!! 06.12.05, 09:10 Kochani Forumowicze! Odzew rzeczywiście wspaniały, zatem proponuje kuć żelazo póki gorące. Krzysiom i randolff, co byście powiedzieli na wizję lokalną w sobotę powiedzmy w samo południe? Proponuje spotkanie na rogu Spokojnej i Fabrycznej (żeby nie było Krzysio, że forujemy Jeziorną i Kiepury...). Obejrzymy miejsca i zastanowimy się gdzie się nielegalnie gromadzić. Co Wy na sobotę 12.00? Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Zapraszamy wszystkich !!! 06.12.05, 09:19 Wiecie, propozycja Krzysioma z parkiem mlocinskim jest naprawde dobra, bo: są paleniska, są wokół ławki, są stoły, jest parking, pewnie nie trzeba nic nikomu zgłaszać bo miejsce właśnie czeka na takie imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Zapraszamy wszystkich !!! 06.12.05, 10:10 Sobota może być godz też. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Zapraszamy wszystkich !!! 06.12.05, 10:11 lolaxyz napisała: > Wiecie, propozycja Krzysioma z parkiem mlocinskim jest naprawde dobra, bo: > są paleniska, są wokół ławki, są stoły, jest parking, pewnie nie trzeba nic > nikomu zgłaszać bo miejsce właśnie czeka na takie imprezy. Drewno też najczęściej jest na miejscu tylko siekiera potrzebna. Jedyny problem że trochę daleko dla większości mieszkańców Ł. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Zapraszamy wszystkich !!! 06.12.05, 10:13 Trochę to niełomiankowsko by było, te Młociny. Może zróbmy tak: przeprowadźmy wizję lokalną łąk nad Wisłą i terenu, o którym pisała mwsylwia - pasa co na 10 metrów szeroki i na 350 długi. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Zapraszamy wszystkich !!! 06.12.05, 10:23 U mnie pracuje też jedna Łomianczanka, która na Forum nie występuje ale mówi, że Sylwester miejscowy to świetny pomysł i chyba też się pisze. Wygląda na to, że mozemy wyjść poza ramy Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Zapraszamy wszystkich !!! 06.12.05, 10:28 no tak zaprośmy burmistrza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Zapraszamy wszystkich !!! 06.12.05, 10:33 Papirus, zaczynam Cię darzyć coraz większą sympatią. Odkrywam w Tobie pokłady nieujawnionego i niezrównanego poczucia humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Zapraszamy wszystkich !!! 06.12.05, 10:34 Świetny pomysł, przynajmniej ktos by nam śpiewał Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Zapraszamy wszystkich !!! 06.12.05, 10:35 Może zamówimy Burmistrzowe Bajania np na 1 w nocy? Na dobrych balach sylwestrowych są występy żonglerów, pajaców, iluzjonistów striptizerów... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Zapraszamy wszystkich !!! 06.12.05, 10:38 Iluzjonista-striptizer? No nie wiem czy nie wymagamy od niego za dużo, może niech pozostanie przy tym, na czym się zna najlepiej, czyli na bajaniu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Zapraszamy wszystkich !!! 06.12.05, 10:43 Może nie odchodźmy tak szybko od koncepcji striptizera, być może perspektywa rozgrzewania damskiej czesci balowiczów w tej formie zachęciłaby niektóre panie do przyjścia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Zapraszamy wszystkich !!! 06.12.05, 10:42 Zgadzam się. Będę na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Sylwester 06.12.05, 11:12 Zatem Panowie dla porządku - umówiliśmy się w sobotę 10 grudnia o 12.00 na rogu Fabrycznej i Spokojnej. Odpowiedz Link Zgłoś