krzysiom1 27.12.05, 10:08 Nikt się nie chwali prezentami. Wszyscy zadowoleni? Ja raczej tak ale przyznam że miałem łączność z przedstwaicielem Św Mikołaja więc złozyłem zamówienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randolff Re: Św Mikołaj 27.12.05, 10:12 Ja przed świętami myślałem, że będę musiał założyć wątek "giełda nieudanych prezentów" ale jednak nie muszę. Wszystko mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Św Mikołaj 27.12.05, 10:52 dostałam machinę diabelną do parzenia kawy - blondynką nie jestem, ale początki były trudne (może ze względu na wysoką gorączkę :))) Teraz parzę, spieniam mleko i popijam. Podoba mi się. Aaaa, i ulubione kryminały z dzieciństwa, teraz w wersji oryginalnej (matko, co ja czytałam jak miałam 11, 12 lat!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Św Mikołaj 27.12.05, 12:41 Ja też zostałem mile zaskoczony. Wszystkie prezenty trafione i... co najdziwniejsze są znacznie fajniejsze niż te których się minimalistycznie spodziewałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Św Mikołaj 27.12.05, 17:19 Mój Mikołaj spisał się na medal, nawet nie podejrzewałam że jest taki wspaniałomyślny. Odpowiedz Link Zgłoś