margolcia1984 21.02.06, 14:34 Witam po dłuższej przerwie. Mam wrażenie, że pan S. ma tu swojego wysłannika... I mocno miesza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papirus22 Re: Chyba ktoś tu chce namieszać... 21.02.06, 14:42 oj ma,ma i to nie jednego:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaco2001 Re: Chyba ktoś tu chce namieszać... 21.02.06, 14:47 hej papirus, przeszło studium ? jakieś wieści ?? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Chyba ktoś tu chce namieszać... 21.02.06, 14:57 Uwaga, uwaga, relacjonuję z placu boju. Właśnie głos zabiera radny Wawer.... Szkoda, że Was tu nie ma. Iod - miałaś być.. Wbioski z tabelki odrzucone. Uzasadnienia: albo brak, albo skandalicznie śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Chyba ktoś tu chce namieszać... 21.02.06, 15:02 no i mamy relację live:) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Chyba ktoś tu chce namieszać... 21.02.06, 15:08 nawet byłam przez jakieś 5 minut, widziałam Was skupionych - niestety, moje spotkanie się przeciągnęło, następnym razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Chyba ktoś tu chce namieszać... 21.02.06, 15:42 Margolcia, Papirus zdemaskujcie proszę wysłanników najlepiej tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=37172464 Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Chyba ktoś tu chce namieszać... 21.02.06, 16:02 Masz Robert na myśli Nazgule, wyslanników Mordoru, czy Śmierciożerców? Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Chyba ktoś tu chce namieszać... 21.02.06, 16:11 Oooo cześć Frags, tych to do wątku o GCW Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Chyba ktoś tu chce namieszać... 21.02.06, 16:13 Nooo, to wyjaśnia sprawę, czarna magia w GCW. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Chyba ktoś tu chce namieszać... 21.02.06, 15:01 na razie nic nie wiadomo (raczej jest przesądzone 10 za), poza tym że trzeba mobilizować siebie i sąsiadów juz powoli na wybory, bo jezeli sytaucja się powtórzy to będzie koniec. Naprawdę jeżeli każdy z nas nie da nic od siebie będzie niezmiernie trudno zmienic ten układ. Zobaczcie głosowanie wygląda zawsze 10:5, to jest co najmniej dziwne, że z tej 10 radnych nikt o nic nie pyta, nikt sie nie zastanawia, nie ma wątpliwości, przeciez to wszystko to sa poważne i trudne sprawy. Oni podejmują czasami decyzje na lata, decyzje rzutujące na naszą przyszłość i nic żadnych pytań, wszystkie wnioski i uwagi radnych niezaleznych są zawsze odrzucane, zawsze! Nie mają żadnych skrupułów. Dowiedziałem się z pewnego źródła, że Sokołowski jest zniesmaczony częścią rady i nie wszystkich poprze na radnych w zbliżających się wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
jaco2001 Re: Chyba ktoś tu chce namieszać... 21.02.06, 15:06 a to bój nadal trwał ? ładnie 7 godzina. może padnie rekord ;) co do poparcia przez burmistrza to może dlatego radni siedzą cicho bo może nań strasznie liczą (kontakty z szefem itp - w dzisiejszych czasach nie można niczego bagetelizować ;). w moim odczuciu popracie to może być typową niedżwiedzią przysługą. zatem niech popiera !! Odpowiedz Link Zgłoś
j46 Re: Chyba ktoś tu chce namieszać... 22.02.06, 17:27 To nie tylko poparcie werbalne. On udziela poparcia materialnego oddając różne stolki członkom rodzin, on również wykonuje więcej inwestycji na terenach grzecznych radnych. I jak takiemu nie być wierny. A kreciki pokazują sie od czasu do czasu. Dawną modą wyciągaja z pod szafy jakieś stare szpargaly, wyrwają z kontekstu stwierdzenia, i probują prowadzić walkę w oparciu o tak enigmatyczne dowody. Nasze Forum Łomianki OIOM-Leć Sokole Sokołowski musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś