Dodaj do ulubionych

Chcę kupić segment na ul. Osiedlowej

07.03.06, 20:23
Drodzy użytkownicy tej wspaniałej kopalni informacji. Chcę kupić segment na
ul. Osiedlowej z rynku wtórnego i nic więcej nie wiem na temat tej okolicy.
Może ktoś zna jakieś informacje, wskazówki jak tam się mieszka. O dojazdach
do W-wy już troszkę przeczytałem. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • frags Re: Chcę kupić segment na ul. Osiedlowej 07.03.06, 20:54
      Na Osiedlowej to ja chciałem kupić ze trzy lata temu. Czy to są takie segmenty
      bez ogrodów a z tarasami na dachu?
      • wicher15 Re: Chcę kupić segment na ul. Osiedlowej 07.03.06, 21:26
        tak, to właśnie o te chodzi
        • krzysiom1 Re: Chcę kupić segment na ul. Osiedlowej 07.03.06, 21:31
          Jak kupowałem nasze cudo włśnie je budowali.
          Nie znam nikogo kto by tam mieszkał więc trudno coś radzić.
        • frags Re: Chcę kupić segment na ul. Osiedlowej 07.03.06, 21:35
          Stanowczo Ci odradzam. trzy lata temu, kiedy sam szukałem w Łomiankach
          segmentu trafiłem tam. Archotektoniczna pomyłka moim zdaniem. Pokazano mi
          segment zamieszkany przedziwnie skonstruowany, do tej pory opowiadamy o nim
          znajomym w charakterze anegdotki. Na parterze było wejście, mała i ciasna
          kuchnia i niewielki salon, nad tym było równie nieustawne pięterko i coś jakby
          półpiętro z dziwacznym ni to aneksem, ni to korytarzykiem i stamtąd się
          wychodziło na taras - spory, pokryty deskami taras na dachu. Jedną z jego
          atrakcji było słuchanie szumu samochodów na Kolejowej, jak się podciągnąłem na
          barierce to nawet te samochody o ile pamiętam było widać. Ogrodu żadnego,
          parter ciasny i ciemny, na dodatek fatalnie rozwiązane miejsce parkingowe.
          Szczerze mówiąc nie pamiętam, ale mam wrażenie, że tam wcale nie było garażu. O
          wykończeniu nie wspomnę, bo nie chcę pogrążać sprzedającego. Powiem tylko, że
          ściany były tak tandetnie wykończone, że widać było wszystkie listwy
          utrzymujące kontury itp. Dno wklęsłe. Poszukaj raczej, jesli można Ci radzić
          czegoś z ogrodem, choćby i najmniejszym. Tam masz w zasadzie to samo, co w
          bloku plus atrakcyjny taras z mozliwością degustacji spalin z Kolejowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka