Dodaj do ulubionych

co się dzieje z vb Grądzkim?

26.05.06, 23:18
Dziś się dowiedziałem, ze jest w szpitalu, był widziany wcześniej w
Łomiankach w gorsecie na szyję. Co mu sie stało, może powinniśmy go odiwedzić
w szpitalu, pozdrawaimy naszego ulubieńca-niech szybko wraca do zdrowia, bo
chorego trochę głupio krytykować. Ciekawe co mu sie stało?
Obserwuj wątek
    • ziomalreaktywacja Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 27.05.06, 00:49
      Chyba miał operację :(
      Panie Janku życzę Panu.
      żeby wszystko skończyło się dobrze,
      i aby jak najszybciej wrócił Pan do rodziny.
      Pozostałe moje zyczenia,
      jak Pan wyzdrowieje.
      Pozdrawiam i trzymam kciuki.
      • karolus12 Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 12:38
        Panie Janku życzę dużo zdrowia i szybkiego powrotu do pracy.Na mszy o zdrowie
        dla Pana było bardzo dużo ludzi-wszyscy czekamy na Pana.
        • kmsanczia Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 14:50
          karolus12 napisał:
          > Na mszy o zdrowie dla Pana

Ło matko, to aż tak źle?? Słyszałam, że to dość powszechna choroba, raczej na to
          się nie umiera.
          • karolus12 Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 18:02
            Niczego nie uszanujecie,jeżeli nie macie zielonego pojęcia co się działo ,to
            przynajmniej nie nasmiewajcie się z tych którzy znając sytuacje szczerze się
            modlili.Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia .
            • esscort Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 20:23
              hej, Karolus, a kto się naśmiewa?
              A co się dzialo?
            • mazowianka Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 20:53
              Szanowny Panie Karolus12,ja nie rozumiem co my mamy niby uszanować,
              skoro jak Pan pisze nie mamy zielonego pojęcia co się działo?
              Jeśli Pan został poinformowany ,to proszę się z nami tym podzielić,
              co takiego sie wydarzyło że raptem wszyscy mają się modlić?
              Ja też życzę Panu dużo zdrowia.
              • esscort Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 20:58
                No własnie, wiceburmistrz Grądzki jest osoba publiczną, ważna postacią dla
                funkcjonowania urzędu. Co prawda Edoma jest jego zdeklarowana przeciwniczka,
                ale przecież można nie lubić i nie cenić II kapitana w samolocie, to jednak
                uczciwy przewoźnik poinformowalby pasażerów, gdyby ow kapitan miał jakieś
                poważniejsze dolegliwości. Skoro nie informuje, to mozna domniemywac, że
                wszystko jest OK. Tymczasem Karolus twierdzi, ze nie jest.
                • papirus22 Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 21:11
                  dziś się dowiedziałem że było jakieś szkoelnie dla "wybranych" pracowników
                  gminy nad jakimś zalewem i podobno tam się wszystko wydarzyło. Pytanie tylko
                  co? I czy to naprawdę cos aż tak poważnego? Co tam sie działo, że po szkoleniu
                  taka poważna sprawa wyszła?
                  • esscort Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 21:13
                    Pewnie szkolenie dotyczyło poprawy obslugi interesantów w urzędzie. No bo czego
                    mogloby dotyczyć?
                    • krzysiom1 Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 21:19
                      Pozorantowi petenta nerwy puściły?
                      • frags Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 21:48
                        Nie znam wiceburmistrza i znać wcale nie chcę, ale jeśli wydarzył mu się
                        wypadek, który kosztuje go cierpienie, to wypada współczuć człowiekowi jako
                        takiemu. Krzysiom tego oczywiście nie rozumie, bo co powtarzam do znudzenia -
                        prosty jest jak kijek.
                        • papirus22 Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 21:55
                          no przeciez my mu współczujemy, tylko z ciekawości pytamy co sie takiego stało-
                          w końcu to osoba publiczna?
                        • krzysiom1 Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 22:36
                          Tak fragsik, tak, tak.......
                          • frags Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 23:03
                            krzysiom znowu napisał, nie zrozumiał o co chodzi, ale mu koledzy na szczęście
                            pomogli, więc uśmiecha się szeroko. Krzysiom, dobrej nocy, niech ci się przyśnią
                            wielkie bloki pełne wstrętnych fragsów. tuż obok Kiepury...
                            • krzysiom1 Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 29.05.06, 00:06
                              A kto powiedział że jesteś wstrętny? Nie pochlebiaj sobie...
                              Jak narazie to tylko żałosny....
                  • kmsanczia Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 23:08
                    Słyszałam głupie plotki, że spadł z drzewa, ale jak, na szkoleniu??
                    Oczywiście Karolusie nie naśmiewamy się z cudzego cierpienia.
                    Aczkolwiek sytuacja z modłami dosyć mnie bawi, kiedyś matka mojego faceta dała
                    na mszę, żeby się opamiętał i ze mną zerwał, stąd być może moje frywolne
                    podejście do sprawy. ;)
                    • robert_58 Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 23:09
                      kmsanczia napisała:

> Słyszałam głupie plotki, że spadł z drzewa, ale jak, na szkoleniu??
                      > Oczywiście Karolusie nie naśmiewamy się z cudzego cierpienia.
                      > Aczkolwiek sytuacja z modłami dosyć mnie bawi, kiedyś matka mojego faceta dała
                      > na mszę, żeby się opamiętał i ze mną zerwał, stąd być może moje frywolne
                      > podejście do sprawy. ;)

:-))))

Ty chyba "zła kobieta" jesteś ;-)
                      • kmsanczia Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 28.05.06, 23:14
                        robert_58 napisał:
                        > :-))))
                        >
                        > Ty chyba "zła kobieta" jesteś ;-)

Ona też aniołem nie była, może dlatego modły nie zadziałały. ;)
                        • lolaxyz Re: co się dzieje z vb Grądzkim? 29.05.06, 08:52
                          kmsanczia napisała:

> Ona też aniołem nie była, może dlatego modły nie zadziałały. ;)

Oj zła musi być skoro Bóg aż tak na złość jej zrobił :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka