k72 27.05.06, 11:51 Dziś od rana na Fabrycznej kręcą sceny do filmu. Ciekawe czy gra Linda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorybka1 Re: Linda w Łomiankach 27.05.06, 12:14 Teraz to pewnie Zakościelny , Linda już nie na topie. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Nie Linda tylko MAŁYSZ...Re: Linda w Łomiankach 27.05.06, 14:37 Kręcą reklamówke - w rolach głównych Małysz... wiecej www.lomianki.info Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Nie Linda tylko MAŁYSZ...Re: Linda w Łomiankach 27.05.06, 14:42 Na Fabrycznej takie ciekawe plenery znaleźli? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Linda w Łomiankach 27.05.06, 14:41 "Film kręcą? To dlaczego ja nie gram?!" Lubaszenko. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Linda w Łomiankach 27.05.06, 16:01 jakiś czas temu kręcili reklamówkę przy ul.Wiślanej na wys. jez. Pawłowskiego. Dobrze że filmowcy wielokrtonie doceniają Łomianki (Agnieszka Holland tez kręciła tu filmy i paru innych). Mój kolega bywa tu często z ekipami. Szkoda, że nasi niektórzy mieszkańcy wyśmieawają nasze małe zielone miasteczko(jeszcze): ( Odpowiedz Link Zgłoś
j46 Re: Linda w Łomiankach 27.05.06, 16:10 Doskonały mógłby być film instruktażowy pt., „co może stać się z miejscowościami bez planów urbanistycznych „. Jak wiele lat temu chciałem tu zamieszkać byłem zaszokowany szerokością „ulic” ścieżek- dojazdów do posesji, czort wie jak to nazwać? Występowały one wtedy w Dziekanowie, a dziś w wielu innych miejscach, w dodatku na terenie współcześnie zabudowywanym! Ale tak poza polityką na serio w Łomiankach jest wiele ciekawych obiektów urbanistycznych, masa szlachetnej i dzikiej zieleni. Pięknie tu przez cały rok. www.lomianki.abc.pl/ www.lecsokole.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś