Dodaj do ulubionych

Linda w Łomiankach

27.05.06, 11:51
Dziś od rana na Fabrycznej kręcą sceny do filmu. Ciekawe czy gra Linda?
Obserwuj wątek
    • jorybka1 Re: Linda w Łomiankach 27.05.06, 12:14
      Teraz to pewnie Zakościelny , Linda już nie na topie.
    • redakcja.lomianki.info Nie Linda tylko MAŁYSZ...Re: Linda w Łomiankach 27.05.06, 14:37
      Kręcą reklamówke - w rolach głównych Małysz...
      wiecej www.lomianki.info
      • kmsanczia Nie Linda tylko MAŁYSZ...Re: Linda w Łomiankach 27.05.06, 14:42
        Na Fabrycznej takie ciekawe plenery znaleźli?
    • kmsanczia Re: Linda w Łomiankach 27.05.06, 14:41
      "Film kręcą? To dlaczego ja nie gram?!"
      Lubaszenko.
      ;)
      • papirus22 Re: Linda w Łomiankach 27.05.06, 16:01
        jakiś czas temu kręcili reklamówkę przy ul.Wiślanej na wys. jez. Pawłowskiego.
        Dobrze że filmowcy wielokrtonie doceniają Łomianki (Agnieszka Holland tez
        kręciła tu filmy i paru innych). Mój kolega bywa tu często z ekipami. Szkoda,
        że nasi niektórzy mieszkańcy wyśmieawają nasze małe zielone miasteczko(jeszcze):
        (
        • j46 Re: Linda w Łomiankach 27.05.06, 16:10
          Doskonały mógłby być film instruktażowy pt., „co może stać się z miejscowościami
          bez planów urbanistycznych „. Jak wiele lat temu chciałem tu zamieszkać byłem
          zaszokowany szerokością „ulic” ścieżek- dojazdów do posesji, czort wie jak to
          nazwać? Występowały one wtedy w Dziekanowie, a dziś w wielu innych miejscach, w
          dodatku na terenie współcześnie zabudowywanym!
          Ale tak poza polityką na serio w Łomiankach jest wiele ciekawych obiektów
          urbanistycznych, masa szlachetnej i dzikiej zieleni. Pięknie tu przez cały rok.

www.lomianki.abc.pl/
          www.lecsokole.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka