19.06.06, 23:23
Robert, Papek!!! Proszę Was przestańcie. Brycezion (Szanowny Pan Brycezion
Założyciel KOŁ) już się obraził, zabrał zabawki i poszedł. Krzysiom nic nie
rozumie, to niby normalne, ale po co go jeszcze bardziej dołować. Mało pisze,
pewnie złapał się za głowę i mu owa dynia w rękach została, jak to wszystko
poczytał. Ja się śmieję, bo mnie to bawi. Inni pewnie się irytują, tokują,
włączają i wyłączają.

Jak tak dalej pójdzie papek nie osiągnie świetlistego celu iluś tam tysięcy
postów, bo zostaniecie sami, a robert nie będzie miał komu dostarczać GŁ, bo
wszyscy na samo słowo Łomianki będą puszczać dyskretnie pawia.

Napiszcie coś o na przykład hmmm no nie wiem. Czymś tam.
Obserwuj wątek
    • papirus22 Re: Głupoty 19.06.06, 23:26
      fragi w roli mediatora?
      Medioznastwo ci sie pomyliło z mediacją? Roberta nie wolno brać na powaznie, bo
      ma swoje opłacone zlecenia, zapewne też na wybory będzie miał co roznosić, w
      myśl powiedzenia przyświęcającego naszej radzie "mierny ale wierny"
      • iod Re: Głupoty 19.06.06, 23:27
        Papi ,proszę przestań, juz czytać tego nie mogę...:(
        • papirus22 Re: Głupoty 19.06.06, 23:29
          to nie ja zaczynam:)
          zawsze można nie czytać, ale skoro sobie każdy może pisac to dlaczego ja mam
          przerwać.
      • robert_58 Re: Głupoty 19.06.06, 23:31
        papirus22 napisał:

> fragi w roli mediatora?
        > Medioznastwo ci sie pomyliło z mediacją? Roberta nie wolno brać na powaznie, bo
        >
        > ma swoje opłacone zlecenia, zapewne też na wybory będzie miał co roznosić, w
        > myśl powiedzenia przyświęcającego naszej radzie "mierny ale wierny"

jakoś skutecznie pomijasz. Zapraszam:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=43854415
        • papirus22 Re: Głupoty 19.06.06, 23:33
          pewnie te głupoty fragi miał na mysli!
          • krzysiom1 Re: Głupoty 19.06.06, 23:41
            Fragsik na "taktycznym" zwolnieniu przeczekuje przesilenie w firmie i się z
            forum przeprosił?
            • iod Re: Głupoty 19.06.06, 23:43
              krzysiom, miłe toto nie jest. Czy my naprawdę musimy tak personalnie i do bólu????
              • krzysiom1 Re: Głupoty 19.06.06, 23:54
                Iod! Żartujesz?
                Mnie się o to pytasz?
                Ty taka podobno obiektywna forumowiczka?
                • papirus22 Re: Głupoty 19.06.06, 23:56
                  no właśnie Iod- z Krzysiomem to akurat fragi zaczyna, więc napisz do fragiego.
                  • frags Re: Głupoty 19.06.06, 23:58
                    tak, zaczynam. Bo mnie bawi najbardziej na świecie. Wieczorami lubię się pobawić
                    krzysiomem troszkę. (Żeby mi nikt tu żadnych bezeceństw nie wymyślał...)
            • frags Re: Głupoty 19.06.06, 23:52
              krzysiom się pojawił. Jak miło że jest. Dynia działa? Frags wstrętny wrócił i
              krzysiomowi spać nie daje. A cenzurkę krzysiom juz ma załatwioną na cacy??? No,
              bo jak nie to chyba ostatni dzwonek. Z polskiego pewnie by się trzeba troszkę
              podciągnąć, chociaż w tym technicznych szkołach to polski nie jest taki ważny.
              byleby krzysiom messlem umiał robić i tokarkę odpalał to już nieźle będzie.
              • krzysiom1 Re: Głupoty 19.06.06, 23:57
                Tak tak.
                Już sobie dość nastrzykałeś?
                Fragsiku do rana będziesz to z siebie ścierał.
                Fe....
                • frags Re: Głupoty 20.06.06, 00:02
                  Oj, krzysiom, krzysiom. Krzysiom znów marzy o strzykaniu i wytryskiwaniu. Cóż,
                  jak pisał poeta, co było nie wróci i szaty rozdzierać by próżno. Niech się
                  krzysiom pogodzi z tą myślą i zastanowi nad innymi rozrywkami. Na przykład ferma
                  nutrii? A może polowanie na kreta? Albo, to już w ostatecznej ostateczności za
                  przeproszeniem, kometka z sąsiadem? Wiek ma swoje prawa i my krzysioma
                  rozumiemy. Boy (Drabbu popraw jak się mylę) pisał "... pamiętajcie drogie
                  dziatki, nie żartować z ojca, matki bo paraliż postępowy najzacniejsze trafia
                  głowy.". I ja się z krzysioma naprawdę nie śmieję.
                  • krzysiom1 Re: Głupoty 20.06.06, 00:05
                    Fragsik coś z sensem zacytował!
                    Jestem w szoku!
                    Do tej pory ograniczał się do spisywania recenzji filmów z okładek płyt DVD.
                    No no! Fragsik!
                    Na forumowego intelektualistę się wybijasz.....
                    • frags Re: Głupoty 20.06.06, 00:09
                      Krzysioma niedoścignione marzenie - żeby raz coś z sensem, z myślą. Żeby raz
                      przeczytali i pomyśleli "ten krzysiom to niegłupi gość". Echhh krzysiom marzy.
                      To dobry znak. Ma w dyni to "coś", a nie tylko proste połączenia odpowiadające
                      za komendy "Wdech-wydech", "lewa-prawa", "nóż-widelec", "trzymaj-popuszczaj"...
                      z krzysioma jeszcze ludzie będą. Na emeryturze.
                      • krzysiom1 Re: Głupoty 20.06.06, 00:12
                        Fragsiku.
                        Tradycyjnie wszystko przekręcasz.
                        Bądż oryginalny wymyśl coś od siebie...
                        Trzeba ruszyć takim czymś małym szarym pod włosami..mam nadzieję że jakaś się
                        uchowała?
                        • frags Re: Głupoty 20.06.06, 00:14
                          hahahaha krzysiom dynią majtnął na lewo i prawo i jak zawsze odwołuje się do
                          tradysji. Krzysioma powinni futerkiem oklejać i jednak na odpustach sprzedawać.
                          Taki mały wesoły krzysiom na gumce. W sam raz na lusterko do samochodu...
    • mazowianka Re: Głupoty-witaj fraks 19.06.06, 23:29
      Długo Cię nie było,nie byłeś Ty czasem w ciepłych krajach?
      bo coś mi się zdaje że jesteś trochę rozkojarzony:)
      może idż już spać,pozdrawiam i życzę słodkich snów:)
      • mazowianka Re: Głupoty-witaj fraks 19.06.06, 23:32
        sorry, miało być frags.
        • frags Re: Głupoty-witaj fraks 19.06.06, 23:56
          Byłem Mazowianko i właśnie wróciłem. Czytam i pękam ze śmiechu. Przyznam się, że
          nie tęskniłem za forum, ale krzysioma wspominałem czule. Obśmiewałem się jak
          sobie przypominałem te jego niby wrzucanie mnie do nieprzyjaciół, nadymanie się,
          burczenie i inne prukania. Krzysiom jest ponadczasowy, ponaddźwiękowy. Lepszy od
          pudełka zabawek. Dostarcza radości. Uczy, bawi, a jednocześnie wychowuje. Może
          by produkować pluszowe krzysiomy z pozytywką w brzuszku? Mogłyby po naciśnięciu
          powtarzać np "Frags i Robert rozwalają fooruuum." Takim płaczliwym głosikiem.
          Kupiłbym sobie kilka takich krzysiomów żeby mieć pewność, że jak się jednemu
          skończą baterie, będę miał kolejnego.
          • papirus22 Re: Głupoty-witaj fraks 20.06.06, 00:00
            no fragi to jak jest z tą tv, naprawde jestem ciekaw czy te czystki robia czy
            nie bo samoobrona ma wywalić nowego prezesa.
            • frags Re: Głupoty-witaj fraks 20.06.06, 00:06
              No to wiesz więcej ode mnie. Wróciłem wczoraj. Zajrzyj też na onet, coś tam
              dzisiaj chyba było. Albo zapytaj krzysioma. On jak wie, to mówi. Jak nie wie -
              mówi jeszcze więcej.
              • papirus22 Re: Głupoty-witaj fraks 20.06.06, 00:09
                no co ty taki wrażliwy, pytam z ciekawości co od wewnątrz się dzieje.
                • frags Re: Głupoty-witaj fraks 20.06.06, 00:11
                  a ja Ci odpowiadam. Skąd pytanie o wrażliwość??? Naprawdę nie mam pojęcia co się
                  dzieje - miałem urlop i jedyną tęsknotą za krajem i Ojczyzną był dręczący
                  niepokój, czy krzysiom nie wyjedzie, czy będzie i czy można się będzie nim
                  pobawić. Poza tym byłem w fajnym miejscu, które jak pisałeś hcesz podobno
                  odwiedzić latem.
                  • papirus22 Re: Głupoty-witaj fraks 20.06.06, 00:13
                    skoro uciekasz od tematu...
                    • frags Re: Głupoty-witaj fraks 20.06.06, 00:15
                      Hahahahaa sam wybieram sobie tematy. paps, myślisz, że będę z tobą rozmawiał o
                      TV??? hahahahaha chłopie, chłopie. Możemy się pośmiać z małego miasteczka, z
                      sokołów i KOŁÓw. no i to chyba tyle naszej znajomości, co?
                      • papirus22 Re: Głupoty-witaj fraks 20.06.06, 00:19
                        za dużo, bo zapewne o niczym innym nie da sie ze mną pogadać. Ja nie wyjeżdzam
                        poza Łomianki i nie wiem co sie dzieje w świecie nie rozumiem, mam ciagnik i
                        gumofilce, w których wyjeżdzam co rano orać pole-tak sobie mnie wyobrażałeś.
                        Mi nie jest do smiechu, bo Sokół w ciagu kilku miesięcy zdązył napsuć jeszcze
                        bardziej...
                      • krzysiom1 Re: Głupoty-witaj fraks 20.06.06, 00:19
                        Skąd takie pocieszne typki się biorą na świecie?
                        Facio ośmiesza się każdą własną wypowiedzią i sam się z niej śmieje.
                        To przypadkiem nie jest jakaś choroba? Może edoma nas oświeci?
                        • frags Re: Głupoty-witaj fraks 20.06.06, 00:20
                          paps, krzysiom do Ciebie chyba pije, na Twój post odpowiedział. Mnie on też
                          rozbawił, ale żeby zaraz o ośmieszaniu???
                          • papirus22 Re: Głupoty-witaj fraks 20.06.06, 00:22
                            fragi idz juz spać, tak będzie lepiej dla Ciebie bo im później tym bardziej
                            bredzisz!
                            • frags Re: Głupoty-witaj fraks 20.06.06, 00:24
                              hahahaha, właśnie złapałem kolejną falę wesołości. Czego ty ode mnie chcesz???
                              Krzysiom pisze o Tobie i Twojej przypałości, ja Cię bronię unosząc sie słusznym
                              gniewem, bo jednak kto jak kto, ale papek jest nietykalny i poza podejrzeniami,
                              niczym żona cesarza. Jak balon na uwięzi. Niby wolny, a jednak na druciku...
                              • papirus22 Re: Głupoty-witaj fraks 20.06.06, 00:25
                                po dobranoc sie wychodzi, ale moze na sadach jest inaczej?
                                • frags Re: Głupoty-witaj fraks 20.06.06, 00:26
                                  no, idę już idę.
    • frags Re: Głupoty 20.06.06, 21:51
      no krzysiom, jeszcze jedna połówka meczu i sobie krzysiom popisze o strzykaniu i
      kupie jak to krzysiom wczoraj nieudolonie uskuteczniał. Krzysiom juz pewnie się
      niecierpliwi, paluchami w trampkach przebiera i w nochalu podłubuje, co?
      • mazowianka Re: Głupoty 20.06.06, 22:23
        frags napisał:

> no krzysiom, jeszcze jedna połówka meczu i sobie krzysiom popisze o strzykaniu
        > i
        > kupie jak to krzysiom wczoraj nieudolonie uskuteczniał. Krzysiom juz pewnie się
        > niecierpliwi, paluchami w trampkach przebiera i w nochalu podłubuje, co?

Frags, nie uważasz że to przestało być zabawne:(((
        • frags Re: Głupoty 20.06.06, 23:15
          nie uważam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka