Dodaj do ulubionych

Posylwestrowe oglądanie zdjęć!

27.09.06, 23:01
Niestety nie da się juz znależć tego wątku ale go odnawiam dla iod i boryski.
IOD!
Borysko!
Wbrew twierdzeniom fragsa zapewniam Was, że 99% uczestników tego spotkania
było tam tylko dlatego że na Sylwku było fajnie i chciało się spotkac z
uczestnikami imprezy!
Bredzenie o stołkch, wyborach jest chore i obraża wszystkich uczestników
tamtego spotkania.
Naprawdę smutne jest to, że tak myslicie- nawet pod wpływem forumowego
mistrza socjotechniki...
Obserwuj wątek
    • iod Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 27.09.06, 23:06
      Krzysiom, ale ja nie mam nic do spotkania posylwestrowego! Naprawdę! Wino
      przyniosłam, piwo wypiłam, mąż sobie pograł "w kulki" z Artim, super! Ja
      naprawdę! Sercem z Wami! w końcu przecież tu mieszkam :)
      • krzysiom1 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 27.09.06, 23:08
        Ufff!
        Po tym jak zaczęłaś bronić Boryski już myslałem, że Ci całkiem odbiło..
        • mickotek Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 27.09.06, 23:32
          Ty to masz jakiś problem emocjonalny? To kolejny post o odbijaniu, wariactwie
          itp.

Też byłem na oglądaniu zdjęć, pamiętam, jak się mocno zdziwiłem, co na imprezie
          totalnie spontanicznej robi radny Pszczółkowski przedstawiany jako taki przez
          MWSylwię. Teraz wiem i jest mi smutno.
          • krzysiom1 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 27.09.06, 23:34
            Pomimo tego to była impreza spontaniczna i imputowanie komukolwiek że
            uczestnictwo w niej to była kampania wyborcza jest żenujące....
            Naprawdę brak mi słów...
            • mickotek Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 27.09.06, 23:45
              Brak ci słów? Popatrz, to prawie jak posłowi Cymańskiemu i premierowi na tą
              ohydną prowokację środowisk postkomunistycznych i liberałów.

Przyznasz z ręką na sercu, że przedstawienie się p. Pszczółkowskiego jako
              radnego na tamtym spotkaniu było spontaniczne i na miejscu, że zachęcał do
              kontaktu i przekazywania co nas boli, bo z układem trzeba walczyć? Ciekawe,
              ciekawe. Naprawdę wtedy się zastanawiałem, dlaczego tak było i stąd nie dziwię
              się reakcjom innych teraz.
              • krzysiom1 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 27.09.06, 23:53
                O co mnie Pszczólkowski interesuje?
                Ja na tamtym spotkaniu poznałem WIELE fajnych osób z Łomianek którzy tak samo
                jak ja przyszli tam spotkac się innymi łomiankowiczami.
                Twoje i boryski uogólnianie jest smutne i krzywdzące..
    • esscort Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 27.09.06, 23:20
      Krzysiom, to ty nie wiesz, ze sylwestr został zorganizowany po to, by prowadzić
      agitacje wyborczą? A spotkanie w wernisażu było grubymi nicmi szyta
      manipulacją, ktorej celem była podstępna prezentacja Pszczolkowskiego tym 7 czy
      10 zebranym wowczas w Wernisażu osobom. A wszystko po to, by rok później dzięki
      tamtej manipulacji wygrać wybory.
      • iod Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 27.09.06, 23:22
        oj, esscort, więcej nas tam było...;)
        • esscort Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 27.09.06, 23:25
          Ile? 12? 15? I naprawdę myślisz, ze ktos wówczas kombinował w sprawie jakichś
          wyborach za rok? Chyba za duzo Kaczyńscy i Kurski wystepuja w TV
          • iod Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 27.09.06, 23:30
            przykro mi Esscort, ale ja nie oglądam prawie TV. Ja muzyki słucham. Możesz
            napisać, że zidiociałam od niej, albo coś w tym stylu, ale z nazwiskami j.w. to
            raczej mi nie wyjeżdżaj.
            Zapomniałam. I czytam też. Ksiażki czytam. Ale to nie pasuje do obrazu
            dzisiejszego. To wykreśl zatem...
            • esscort Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 27.09.06, 23:51
              Iod, to było raczej takie ogolne ubolewanie niz uwaga do ciebie. ale OK, tamte
              nazwiska wykreślam. Pozostaje zatem kwestia jakiejś political fiction :)
      • krzysiom1 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 27.09.06, 23:22
        A na to wszystko wpadł "inteligientny" i "przewidujący" frags?
        Rozszyfrował nas na druim spotkaniu i otworzyło oczy borysce?
        • iod Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 27.09.06, 23:27
          chyba nie otworzył, Fragsa przeceniasz jednak... (sorry Frags). Sama sobie te
          oczy otworzyła, tak z postu zrozumiałam. Wiesz, czytanie ze zrozumieniem itd...
          wybaczcie, jeśli kogoś obrażam, ale dziwny film oglądam jednym okiem...
          • krzysiom1 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 27.09.06, 23:32
            Sorry iod.
            To nie ja fragsowi za otworzenie oczu dziękowałem...
            • iod Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 28.09.06, 00:02
              Krzysiom, sorry, ale borysce ulotka Pszczoły oczy otworzyła ;)
              • krzysiom1 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 28.09.06, 00:11
                Frags próbowal wcześniej!
                FRAGS+ ULOTKA= otwarte oczy?
    • lolaxyz Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 28.09.06, 08:59
      O kudre!
      To ja myslałam, że na posylwestrowym spotkaniu było fanie i miło a tu się
      okazało, że to wielka polityczna manipulacja.
      Dobrze, że mi boryska i frags przypomnieli, że był Pszczółkowski bo
      zapomniałam, było też pare innych osób, które nie pisują na forum ale przyszły
      z ciekawości i jakoś nikt z ich powodu nie mówi o manipulacji, przecież każdy z
      nich coś powiedział od siebie, tak samo jak i Pszczółkowski. Na forum było
      zaproszenie dla wszystkich, również tych którzy nie pisują i kilka osób z tego
      skorrzystało. Nie rozumiem dlaczego teraz tak rozpaczacie z tego powodu.
      Strach pomyśleć co byłoby gdyby się okazało, że któraś z osób obecnych na
      spotkaniu miała kłopoty z prokuraturą, wtedy wszyscy musielibyśmy uznać się za
      członków mafii :((.
      • papirus22 Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 09:52
        Frags
        no ładnie Ty jesteś jak Sokół mistrzem manipulcji, popatrzecie na to:

• Re: A może by sie tak spotkać?
        frags 23.01.06, 11:25 zarchiwizowany

Cześć, były już dwa takie spotkania - Sylwester i posylwestrowe oglądanie
        zdjęć. Pewnie kolejne będą po feriach, wpadnij, poznamy się!

Oczywiście wtedy sam parłes na spotkania, a teraz próbujesz ludziom coś wmówić
        To moze zaobaczmy to jeszcze wczesniej!!!

OGLĄDANIE ZDJĘĆ W WERNISAŻU
        Autor: frags
        Data: 01.01.06, 15:34 + dodaj do ulubionych wątków

Kochani! Proponuję w piątek o 20.30 spotkanie Sylwestrowiczów i Wielkich
        Nieobecnych w Wernisażu na oglądanie zdjęć i poprawiny już w Nowym Roku, co
        Wy na to? Kto może i chce być, niech skrobnie słówko w zależności od tego ile
        nas będzie trzebaby zarezerwować miejsca.

A oznacza to mniej więcej tyle, że:
        Frags był współorgnizatorem Sylwestra, ale równiez współorganizatorem kolejnych
        spotkań, frags dzięki. To przede wszystkim dzięki Tobie i sobie też trochę,
        poznałem tyle osób na tych spotkaniach, jak się okazało, część z nich mając
        podobne zdanie o władzy zjednoczyła się.
        Inaczej mówiąc to TY stworzyłeś i zorganizaowałeś opozycję antysokołową, no a
        teraz z nią walczysz:)
        Rozumiem, ze nas zebrałes aby mieć z kim się kłócić!
        • frags Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 11:37
          Ciekawa interpretacja, papirusie. Fajnie to wymyśliłeś, przyznaję. Od dawna nie
          roześmiałem się ot tak dla samego roześmiania znad Twoich postów. Jak mawiasz
          często - widać postępy.

Ja się jeśli chodzi o forum łomiankowskie pomyliłem. W większości wypadków
          inaczej sobie forumowiczów wyobrażałem. Masz rację - moja pomyłka wynika
          zapewne z nieznajomości specyfiki Łomianek, ludzi tu żyjących itp. Pomyliłem
          się i od lutego bodaj już do żadnych spotkań "forumowych", ani akcji nie
          nawoływałem.

• papirus22 Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 11:40
            Fragi
            swoje cele osiągasz, nie wiem skąd u Ciebie motywacja do walki z nami, może
            kiedyś sie dowiemy:)
            • frags Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 11:44
              To nie jest walka z Wami. Niby po co miałbym walczyć. Nie dogadujemy się i
              tyle. Ty szukasz we wszystkim sokołowego drugiego dna, mnie taka postawa bawi.
              Ot, to pierwsza z brzegu różnica. Wynika zapewne z innych doświadczeń, celów.
              • papirus22 Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 11:54
                Czy ja wiem, czy my się nie dogadujemy, tworzysz swój dziwny zamknięty świat, w
                którym wszystko opiera się na bujnej wyobraźni, moze jakiś przykrych
                doświadczeniach z dzieciństwa (np. z psami). Ja uważam ża Sokołowski
                doprowadził Łomianki na skraj przepaści, ciagnę Łomianki z powrotem a Ty
                krzyczysz z Sokołem, skaczcie ze mną będzie fajnie!!!No pewnie będzie fajnie,
                ale przez chwilę.
                Nikt nikomu nie jest w stanie narzucić na kogo ma głosowoać w wyborahc, ja
                nikogo nie agituję na forum, wytykam błędy burmistrza, pisałem równiez jakie
                jest ich roziwązanie (np.KD). Ty uważasz inaczej i to Twoja sprawa, ja nie
                zmienię zdania!
                • frags Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 12:01
                  Że zamknięty to trochę prawda. Czy dziwno - nie wiem, kwestia zapewne punktu
                  widzenia.

Ciągnij te Łomianki z powrotem, oby w dobrym kierunku. Zobaczymy co z tego
                  wyjdzie.

Przykrych doświadczeń nie miałem, ale ciekawa próba wyjaśnienia "dziwności". :))

Aha, psy. Otóż z psami, bo jak zauważyłem wyjątkowo mocno Cię to ubodło,
                  kilkakrotnie wspominałeś o moim do nich stosunku no, to powiem. To sprawa
                  sprzed kilku lat, wcześniej psy mi nie przeszkadzały. Aż tu nagle zdarzył się
                  taki jeden i... już!

Poza tym jak szczekają i budzą mi dziecko, to mam mordercze instynkty do czego
                  się otwarcie przyznaję.
                  • papirus22 Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 12:17
                    No sam widzisz, na razie mnie próbujesz ośmieszyć, chcesz dobrej rady miasta i
                    dobrego burmistrza?
                    To niestety musisz się angażować, kontrolować, współpracować. Nie masz czasu?
                    Tylko współdziałanie radnych z mieszkańcami, rozwiązywnie konfliktów oraz
                    baczne obserwacje zagwarantują poprawę jakości prac rady.
                    Wielokrotnie uczestniczyłem w sesjach, komisjach, spotkaniach, oprócz krytyki
                    proponowałem rozwiązania, które były ignorowane, przestrzegałem. na nic się to
                    nie zdało, a wiec jak najbrdziej mam prawo do krytyki, bo w tym uczestniczyłem.
                    Znam mechanizmy działania Sokoła i je obnażam, chcesz żyć lepiej musisz
                    współtworzyć społeczeństwo obywatelskie!
                    Błędy popełniają wszyscy, ale chodzi o to, aby je minimalizowac, krytyka władz
                    to normalna sprawa, jeżeli zostanę radnym tez będę miał zaciekłych
                    przeciwników, chodzi o to aby nie stać, tylko nawet powoli iść do przodu.
                    Zamknijmy temat mojego kandydoiwania, bo od tego sa spotkania, a ja agitki
                    wcale nie mam ochoty tu prowadzić! W zasadzie więksozśc moich poglądów znasz sa
                    one zapisane prawie w 10000 postów:)
                    Myślę, że pod wpływem forum każdy z nas ewolouje, to chyba dobrze:)
                    • frags Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 12:29

Papirusie, papirusie. Różnimy się nieznacznie w poglądach:

Znam mechanizmy działania Sokoła i je obnażam, chcesz żyć lepiej musisz
                      > współtworzyć społeczeństwo obywatelskie!
                      - jestem materialistą. Uważam, że jeśli chcesz lepiej żyć, musisz lepiej
                      zarabiać. Społeczeństwo obywatelskie mi w tym nie pomoże.

Zamknijmy temat mojego kandydoiwania, bo od tego sa spotkania, a ja agitki
                      > wcale nie mam ochoty tu prowadzić.

- jednak ją prowadzisz. Agitkę, agitację, kampanię - nazwa może być różna.
                      Krytykując Sokołowskiego, który zapewne wystartuje i będzie kontrkandydatem
                      Pszczółkowskiego, prowadzisz kampanię wyborczą - w której sam jako ubiegający
                      się o mandat radnego uczestniczysz. Nie mam nic przeciwko temu, razi mnie
                      jedynie jezyk niektórych Twoich wypowiedzi. Napastliwy, nieprzyjemny,
                      agresywny. Dlatego cytowałem Twoje wypowiedzi i dlatego powtarzam, ze nie chcę
                      takiego radnego.

Natomiast zgadzam się że:

- nie mam czasu

- radni powinni współdziałać z mieszkańcami. Przyjmując oczywiście założenie,
                      że radni nie będą realizowali li tylko postulatów wąskiej grupy mieszkańców. Na
                      przykład tych, którzy chcą zarobić na ziemi wokół Kościelnej Drogi, nie chcą
                      mieć trasy "po wale" i lekką ręką wolą ją zwekslować sąsiadom zza Kolejowej,
                      chcą taniej, a najlepiej darmowej kanalizacji.

- chodzi o to, aby nie stać.

Pozdrawiam!

P.S. - pozdrów tez owych "przyjaciół" o których pisałeś, a którzy namawiają
                      Cię, żebyś ze mną nie rozmawiał. Mam nadzieję, że pozwolą się bawić ze sobą w
                      jednej piaskownicy :))
                      • papirus22 Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 12:42
                        Jeżeli coś mi się nie podoba to o tym pisze, czy się to Tobie podoba czy nie, o
                        tych psach również, choć to nie temat polityczny!
                        Pozdrowię "owych", co do trasy pod KPN, to ona jest w rezerwie i nikt jej nie
                        podrzuca była tu od wielu lat. Niestety próbuje się podrzucić NOŁ.
                        Co do KD, to rozumiem, że negujesz prawo obywateli do własności, czyli
                        konstytucję? Trzbea odrobiny kompromisu.
                        Kanalizacja nie może być darmowa, ale też nie pwoinna być za droga.
                        Co Ty taki miły się zrobiłeś?
                        • frags Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 12:53
                          A, bo tak jakoś sobie miło gawędzimy. Pisz sobie o czym chcesz. O psach,
                          kotach, kurach, sokołach. Twoja sprawa, mi to nie przeszkadza, nawet stanowi
                          pewnego rodzaju rozrywkę.

Trasa będzie tam, gdzie będzie - po zastanowieniu i lekturze niekończących się
                          sporów postanowiłem przyjąć takie stanowisko. Będzie tam, gdzie będzie i będzie
                          jej tam pewnie dobrze.

Co do Kościelnej Drogi. Znów papirusie22 mówiąc, ze romumiesz, tak naprawdę nie
                          rozumiesz, albo nie chcesz zrozumieć tego, co piszę. Chodzi mi o to, że
                          Kościelna Droga zapewne tak, czy siak zostanie poszerzona i będzie odgrywała
                          pewną rolę w systemie komunikacyjnym Łomianek. I będą wywłaszczenia, bo inaczej
                          jej poszerzenie nie jest realne. I oczywiście za odebraną ziemię NALEŻY SIĘ
                          (podkreślam, żebyś wreszcie zauważył) odszkodowanie. Uważam jednak, że
                          wywłaszczanie i proces odszkodowawczy powinno się przeprowadzić PRZED
                          dokonaniem jakichkolwiek przekształceń statusu ziemi - płacić odszkodowania za
                          stan faktyczny, czyli za grunty rolne, a nie PO ewentualnym ich przekształceniu
                          w tereny budowlane. Dlaczego? Bo tak jest uczciwiej moim zdaniem - to ziemia
                          rolna i za taką należy się odszkodowanie. Inna sytuacja byłaby jedynie
                          wyłudzaniem pieniędzy od gminy. I to sporych pieniędzy.

Cieszę się, że kanalizacja nawet w Twoim przekonaniu nie może być darmowa.
                          Uważam, że powinna kosztować tyle, ile stanowią ceny rynkowe i realna wartość
                          inwestycji. Nie podoba mi się pomysł "symbolicznej" opłaty, albo znacznego
                          dofinansowania z kasy gminy. Natomiast zgadzam się, że jeśli można na ten cel
                          uzyskać wsparcie unijne, to byłoby znakomicie.

I to w zasadzie tyle.
                          • lolaxyz Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 12:58
                            Tak się zastanawiam Panowie,
                            czy Wy jesteście jeszcze w stanie wymyślić coś nowego w tych swoich dyskusjach?
                            Bo jak tak wyrywkowo, kontrolnie zerknę co piszecie to to samo co zwykle :))
                          • papirus22 Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 12:59
                            Fragi ustawy Ci się pomyliły,
                            KD to nie jest droga ekspresowa, ani autostrada, jak właściciel się uprze to
                            bedzie jak na Powstańców Śląskich. Ziemia tam już jest w dobrej cenie i Sokoła
                            na nią nie stać gwarantuję Tobie. Tu potrzebny jest konsensus jak było z ul.
                            Chopina do niego nalezy zmierzać.
                            • frags Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 13:04
                              Coś nerwowo się robi, papirusie, mam wrażenie, że ton przyjemnej pogawędki
                              odchodzi w zapomnienie. Konsensus powiadasz, taki jak na Chopina. Brzmi
                              interesująco, pewnie wiesz o sprawie więcej, bo rejon Chopina to Twoje tereny.
                              Dla mnie terra incognita. Mam jedynie nadzieję, że kasa gminy wytrzyma
                              postanowienia owego "konsensusu"...
                              • papirus22 Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 13:26
                                Mieszkańcy zrzekli się ziemii...nie wiem czy wszysyc się zgodza, ale trzeba
                                rozmawiac i przynajmniej próbowac.
                                • frags Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 13:31
                                  papirus22 napisał:

> Mieszkańcy zrzekli się ziemii...nie wiem czy wszysyc się zgodza, ale trzeba
                                  > rozmawiac i przynajmniej próbowac.

Papirusie22 już niczego nie rozumiem. Chciałbyś namawiać ludzi, aby ZA DARMO
                                  oddali swoją własność??? A Konstytucja??? Papirusie, papirusie, Ty to
                                  piszesz??? Ty, który - zresztą nieprawdziwie - zarzucałeś mi, że chcę
                                  kogokolwiek pozbawiać własności???

Może jednak posłuchaj "przyjaciół"...

Pozdrawiam Cię :)))
                                  • papirus22 Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 14:52
                                    frags, nikt niczego nie odda za darmo! W zamian za ziemię przy chopina
                                    burmistrz zobowiązał się publicznie do wytycznia drogi, zebraniq wszystkich
                                    włascicieli, utwardzneia drogi, oświetlenia i przede wszystki odrolnienia.
                                    Ludzie oddali działki i nic nie ma podejdz jak będziesz na spacerze róg Chopina
                                    i wiślanej a zrozumiesz o co mi chodzi!
                                    Tylko, że jak burmistrz powie dawajcie ziemię, to na już na pewno nikt nczego
                                    nie odda! Trzeba wypracowac wspólne stanowisko które już znasz. Tylko komuś
                                    musi się chcieć.
                                    • frags Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 20:07
                                      Postaram sie podejść, ale nie wiem, czy trafię :)))) Niemniej, życzę powodzenia.
                                      • papirus22 Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 20:47
                                        o tu, tylko nie sugeruj się mapa bo ulicy dalej nie ma!!
                                        server.lomianki.pl/portal/portal/!run.Page?Session_=_&PageId_=94&smap=g4&_CheckSum=1031453653

tzn. jest na mapie i tej wersji się trzymajmy!
                                        Fragi rozłóż sobie ywcieczkę na raty wyjdzie jakieś 8 rat po 16 kroków:)
                                      • kmsanczia Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 21:15
                                        Podejdź, podejdź. Jak się więcej ludzi pokręci to może mi nowo posadzonych
                                        brzózek nikt nie wykopie. ;)
                                        • iod Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 21:35
                                          Km, Ty mi tutaj ilości brzózek w okolicy nie zwiększaj. Cenię je za tzw. walory
                                          estetyczne, ale niestety synowi i mężowi nie służą :(
                                          • kmsanczia Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 21:37
                                            Bez przesadyzmu, do ciebie nie dolecą. ;) Na poczcie byłaś?
                                            • iod Re: Frags Ty szkodniku:) 28.09.06, 21:38
                                              nie, już lecę, ale i tak wiem, że nie dam rady :(
      • k72 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 28.09.06, 14:26
        Witam.Pomysł ze wspólnym spędzeniem sylwestra wyszedł ode mnie. Myślałem o
        spotkaniu się w centralnym punkcie odpaleniu petard, wypiciu szampana. Potem
        padł temat ogniska. Myśłac o spotkaniu nie miałem na myśli wiecu wyborczego czy
        coś w tym stylu. Sam do żadnej partii nie należę, a co do obecnych rządów nam
        swoje zdanie i niech tak zostanie. Goście też nie byli sprawdzani z jakiej są
        partii i jakie mają poglądy.
        PS. Słyszałem w tym roku ma byc powtórkaz sylwestra nad jeziorem.
        • krzysiom1 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 28.09.06, 15:04
          Zapraszamy kazdego łącznie z Sokołem.
          Przeciez taka była idea tego Sylwestra i spotkań z nim związanych..
          Dziwne, że niektórym taka otwarta forma spotkań nieodpowiada..
          • j46 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 28.09.06, 23:01
            No cóż, jesteśmy grupą malkontentów, no może z wyjątkiem fragsa. W dodatku wielu
            z nas ma zacięcie społecznikowskie i jako tacy jesteśmy groźni dla obecnej
            aspołecznej władzy. /,że są jeszcze tacy naiwniacy jak my, ludzie, którzy w
            trosze o społeczność lokalną poświęcili tyle czasy i wysiłku/ A że podczas
            Sylwka, czy później schodziliśmy na temat Łomianek. To oczywiste. To nasze
            miejsce na ziemi. I chcemy by było jak najwspanialsze. A, że niektórzy tego nie
            rozumieją i sadzą, że od początku to była kampania wyborcza to ich problem. A
            stołki, przecież mogli się o nie starać, to nieduży wszak wysiłek, nie lepiej
            stać z boku nie robić nic i dogryzać. Njelepiej było by im by mogli sami siebie
            wybrać.
            • krzysiom1 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 28.09.06, 23:11
              Przyznam, że bardzo wypowiedź boryski mnie zgotowała i dotknęła.
              Odbieram ją tak samo jak dezawuowanie przez jakieś kreatury w stylu
              Wierzejskiego działań Jacka Kuronia.
              Zrobiliśmy dzięki wysiłkowi kilku ludzi, naprawdę fajną rzecz czyli otwartego
              plenerowego Sylwestra dla kazdego.
              Każdy komu o tym opowiadałem nie chciał wierzyć że było fajnie i że obcy ludzie
              mogą się tak fajnie zintegrować.
              Nagle jednym kretyńskim postem mozna to wszystko zniszzcyć.
              • frags Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 00:17
                krzysiom, ale nie zapędzaj się w kozi róg. Na Sylwestrze było, udało sie i
                fajnie. Nie mozna zyć wspomnieniami. Ten Twój post jest troszkę taki, jak słynna
                wypowiedź radzieckiego Kiwaczka: Budowalismy, budowaliśmy i... zbudowaliśmy.
                Hurraaa!!! Przecież nawet Ty potrafisz pisać rozsądnie, z humorem i jakos tak
                sympatycznie. Może miałeś wczoraj emocjonalnie gorszy dzień. To sie zdarza, ja
                to rozumiem, ale żeby z powodu jednego postu Boryski imputować mi, że prowadzę
                szkolenia mające na celu zniszczenie forum za pomoca kreciej roboty krętacza?
                Krzysiom, wiem, że nie zrobiłeś tego celowo, po prostu chciałes ot z humorem i
                werwą. Ale jak się to spokojnie poczyta, to troszkę jednak jakimiś problemami
                osobowościowymi zawiewa...

Śpij dobrze, jutro juz będzie na pewno lepiej!
              • mickotek Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 00:22
                Czy ty się naprawdę nie powinieneś leczyć? Ta mania prześladowcza, te epitety -
                kretyski i podobne - to cię stary wykończy. Odpuść sobie, bo się niedobrze robi.
                • krzysiom1 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 00:31
                  Niedobrze się robi jak się czyta wypowiedzi Twojej małzonki.
                  Opluje kupę ludzi a póżniej zgrywa niewiniątko.
                  • krzysiom1 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 00:32
                    Obrazone niewiniątko!
                    Z PiSu jesteście?
                  • frags Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 00:34
                    opluli krzysioma??? nocą???? Podstępnie???? Któż śmiał???? Krzysioma, ikonę
                    egalitaryzmu i forumowej solidarności????

Szanowni państwo, czy nie czas powołać specjalną, forumową komisję śledczą,
                    która wyjaśni jakie tajne powiązania ma frags z boryską i agenturalnym
                    mickotkiem i jak niecnie frags szkolił w swoim tajnym obozie szkoleniowym
                    boryskę do kreciej wali przeciwko forumowej solidarności... Krzysiom mógłby
                    przewodniczyć.
                    • krzysiom1 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 00:37
                      Do znudzenia mogę cytować.
                      Nie potrzebujesz komisji:
                      "O Boże jaka ja naiwna jestem, a myślałam, że w Wernisażu spotkaliśmy sie dla
                      przyjemności, a tu mi dzisiaj ulotka Pszczółkowskiego oczy otworzyła. Dobrze,
                      że sobie zdjęcia z tego miłego wyborczego wieczoru poopisywałam. Frags jaki ty
                      przewidujący byłeś, chylę czoło."
                      • frags Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 00:41
                        Fuj, to rzeczywiście paskudnie opluto Cię krzysiom. I do tego jeszcze frags, ów
                        podły krętacz i kret w jednej osobie zapewne zrzucił Boryskę na spadochronie
                        wprost na forum, uprzednio ją wyszkoliwszy w swoim tajnym szkoleniowym obozie,
                        który ma w szafie u Sokoła.
                        Wiesz co? To trochę jak niezły scenariusz sensacyjny. Mission impossible, czyli
                        jak krzysiomowi forum rozbito?
                      • mickotek Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 07:58
                        Krzysiom, coraz gorzej, na jaw wychodzą nowe fakty i Twoja osoba jawi się w
                        coraz gorszym świetle. Do tego te personalne wycieczki, fuj, toż to metody
                        stalinowskie. Do sympatyków PiS-u niestety nie należę, co nie znaczy, że
                        wszystko co złe to oni, ale tacy ludzie jak Ty napawają mnie prawdziwym
                        obrzydzeniem. Sugeruję, żebyś przestał się wypowiadać jako współpracownik
                        kandydatów, bo swoim stylem i obrażaniem ludzi bez przebierania w słowach
                        robisz im prawdziwie krecią robotę. Nie wiem, czy zauważyłeś, że Sylwia i j46
                        odpowiedzieli, a Ty dalej swoje debilne teksty wygłaszasz.
                  • robert_58 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 00:43
                    krzysiom1 napisał:

> Niedobrze się robi jak się czyta wypowiedzi Twojej małzonki.
                    > Opluje kupę ludzi a póżniej zgrywa niewiniątko.

??????????????????????????????????????????????????????

A co to ma znaczyć? Jakaś nowa forma pisania? Po rodzinie/powinowatych?
                    • frags Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 00:45
                      Ty, ty mądrala!!! Tego pana tu wczoraj opluli w nocy a Ty mu tutaj głupie
                      pytania zadajesz Ty jeden taki...
                      • lolaxyz Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 09:15
                        Zmęczyłam się czyatniem tego postu i nadal nie wiem o co chodzi. Dlaczego
                        boryska czuje się wmanipulowana i oszukana. Jesli dobrze rozumiem dlatego, że
                        jeden z uczestników spotkania powiedział, że jest radnym. Czy to, że był radny
                        znaczy, że wszyscy uczestnicy tego spotkania byli źli (oprócz fragsa, który
                        przestrzegał boryskę). Trochę to przykre bo atmosfera była miła, nikt nikogo
                        nie obraził, każdy przedstawił się i powiedział kilka słów o sobie a teraz sie
                        okazuje że spotkanie zostało udokumentowane, opisane, nagrane i "wszysko się
                        wydało". Zupełnie jak w Procesie Kafki. Jest wielka afera ale nikt nie wie o co
                        chodzi.
                        A tutaj dyskusja potoczyła się w kierunku personalnych przepychanek między
                        mężem boryski a krzysiomem ale nadal nie rozumiem co tak bardzo wstrząsnęło
                        boryską, dlaczego opisywanie zdjęć otworzyło jej oczy i na co. Proszę o
                        RZECZOWE wyjaśnienia. Myślę, że należy się to nam uczestnikom spotkania bo
                        chyba zostaliśmy urażeni.
                        • j46 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 13:58
                          Frags tak ma. Jak zacznie pisać to w końcu nikt nie wie co i o co, chyba on
                          jedyny. Ot taki szym informacyjny. Całe szczęście że nie zawsze na poważnie, bo
                          by było dno.
                          • boryska Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 15:02
                            Po pierwsaze ja nic do ogladania zdjęć nie miałam i nie mam, po drugie poszłam
                            na spotkanie poznać fajnych ludzi, których od miesięcy czytam, a teraz poczułam
                            sie niesmacznie, bo ja nie przyprowdziłam znajomej np. lekarki i nie
                            przedstawiałam jej ogółowi jaka to ona jest super i gdzie przyjmuje, a inni
                            zaprosili Pszczółkowskiego i przedstawiali RADNEGO, nie zwykłego kolegę, po co?
                            Człowiek, jak człowiek,mógł usiąść i normalnie pogadać. Myślę, że już wtedy w
                            pewnych kręgach rozmawiano o wyborach poważnie i zastanawiano sie nad
                            kandydatami i stąd ta wizyta, chyba że tylko ja planuję życie na kilka miesięcy
                            naprzód. I nie wiem, czemu oplułam krzysioma, bo to jest moje zdanie i moje
                            odczucia. A frags już dawno pisał o kandydowaniu papirusa i stąd moje zdanie o
                            jego przeczuciach. Tyle...
                            • papirus22 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 15:09
                              Coś przegapiłem?
                              Borysko nie atakuję Ciebie, wyjaśnij bliżej o co Ci chodzi?
                              Została rozkręcona przez fragsa (osobowośc neurotyczna )afera z niczego, dalej
                              nie rozumiem o co mu chodzi, jakaś abstrakcja totalna! Jak pisałem nie ma
                              sytuacji bez wyjścia, jeżeli wspólnie z fragsem uważasz, że najlepsza osobą na
                              burmistrza jest Sokół, to na niego głosujesz, o co chodzi. No przecież kazdy ma
                              wolną wolę i nikt nikogo nie będzie kontrolował przy urnie.
                              Tu sobie dyskutujemy, kłócimy się czasem, jest ciekawie, przekazujemy
                              informacje, a obrażanie kogokolwiek uważam za niegrzeczne i nalezy to potępiać!
                              • boryska Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 15:13
                                A kogo ja obraziłam, wolny kraj to pisze co JA myślę. Ja nigdy Sokoła nie
                                popierałam i nie popieram, mało tego bardzo się skłaniam do osób
                                przedstawionych na ulotce Pszczółkowskiego :)(możesz to wziąć do siebie) i nie
                                rozumiem skąd ataki krzysioma na moja osobę. Chyba, że na tym forum jest zakaz
                                pisania co się myśli, a to sorki.
                                • papirus22 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 15:19
                                  oczywiście, że wolny, oczywiście możesz pisac co chcesz.
                                  Ja uważam że cokolwiek ktkolwiek robi, to na pewno nie na siłę, jeżeli ludzie
                                  chcą Sokoła, niech na niego głosuję, ich sprawa. Jeżeli wolą rozwijać kulturę w
                                  icds niż pić razem z całą rodziną zdrową wodę, to też jest ich wybór.
                                  Mamy demokrację w Polsce (u nas raczej ludową), więc każdy robi co chce.
                                  A krzysiom nie powinien atakować, ale wina zazwyczaj jest po obu stronach,
                                  prowokacja-odpowiedź:)
                                  Wybacz Borsyko w przeciweiństwie do Ciebie uważam fragsa forumowego za kogoś
                                  zupełnie innego niż fragsa realnego. To dwie inne osoby, ten z forum jest
                                  żenujący, zapewniam Ciebie, że po wielu jego tekstach ludzie tu mają go dość.
                                  Wrzuć w wyszukiwarce nick suren, a zrozumiesz o co mi chodzi:)
                                  • boryska Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 15:24
                                    Może traktuje forum jak miejsce rozrywki, bo niestety po reakcjach niektórych
                                    czasami inaczej się nie da. A pytania i dociekania moje i mickotka wynikaja z
                                    tego, że mam nadzieję, że w tym roku każdy głos wyborcy będzie cenny a nie
                                    dowieziony hurtem autokarem i chcę zagłosować tak, żebym nie musiała miec do
                                    siebie samej później pretensji. Powodzenia Papi.
                                    • papirus22 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 15:29
                                      Borysko
                                      wybacz, można się wygłupiać, trochę posprzeczać, ale mi frags już zawsze będzie
                                      się koajrzył tak:
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=39304618&v=2&s=0

żenujące:(((
                                      • boryska Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 15:38
                                        Niestety pamiętam, ale zapewniam cię, że prywatnie to fajny człowiek. Niestety
                                        tak jak iod stoję między młotem a kowadłem :)
                                        • iod Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 17:59
                                          tu się nie mogę zgodzić borysko, nie stoję między młotem a kowadłem. Frags jest
                                          dla mnie w porządku, jego wypowiedzi na forum nie obrażają mnie w zaden sposób.
                                          Jego wypowiedzi bardzo często są po prostu żartami, a w dużej części
                                          odpowiedzią na zaczepki. Równie niewybredne jak i jego odpowiedzi.
                                          Poza tym, ma dobrą składnię i ortografię ;)
                                          • boryska Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 18:17
                                            A ja się czuję jak miedzy młotem i kowadłem, bo w części spraw skłaniam sie ku
                                            Fragsowi - często w mało popularnych tematach jak np. supermarket, a w części
                                            ku opiniom z forum. A ponieważ znamy się osobiście to pogadajmy sobie na żywo o
                                            różnych sprawach :)
                                            • iod Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 18:28
                                              o..no właśnie. Popieram, dam znać na początku tygodnia.
                                          • papirus22 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 18:48
                                            iod wybacz od dzieniakarza, to nalezy wymagać składni i ortografi, frags się
                                            chwalił, że jest dziennikarzem jakby jeszcze robił błędy to ...już nic nie
                                            napisze.
                                            argument ze ma dobrą skłądnie i ortografię nie przemawai do mnie
                                            to tak jakby lekarz nie umiał posługiwac sie termometrem do temp ciała
                                            A poza tym, jak jest wszym kumplem to wiadomo, że go będziecie bronić nawet
                                            jakby pisał bzdury, co najcześciej robi. Nie robię Wam o to zarzutu, ale
                                            czasami przydałoby się trochę obiektywizmu:)
                                            • iod Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 19:40
                                              własnie staram się być obiektywna, Papi. Przy składni i ortografii postawiłam
                                              chyba "buźkę", czy nie?
                                              Czy Frags jest moim kuplem? Mam nadzieję, że tak. Nie widujemy się zbyt często,
                                              bo każdy zaganiany wokół własnych spraw.
                                              I przestańcie pisać o jakiś powiązaniach z Sokołem, bo to śmieszne jest,
                                              naprawdę.
                                              Papi, walcz o pozycję Radnego, jeśli chcesz. Pozwól natomiast by Frags miał na
                                              ten temat swoje zdanie.
                                              I proszę, przestańcie pisać, że Boryska cośtam bo Frags cośtam jakiś czas temu.
                                              Ja też się zdziwiłam widząc jeszcze elektroniczną wersję ulotki
                                              Pszczółkowskiego. I tez pomyślałam, że trochę to forum wykorzystano. Można
                                              było - w sumie świetne narzędzie. Wiesz przeciez doskonale, o czym mówię. I nie
                                              pomyslałam tak pod wpływem Fragsa.
                                              Sami sobie zaszkodziliście w pewnym sensie. Czym? Moim zdaniem kategorycznym
                                              negowaniem innych opinii, doszukiwaniem sie Bóg wie jakich powiązań, swego
                                              rodzaju pieniactwem i tym nieśmiertelnym tutaj, na forum monotematyzmem.
                                              • lashana1 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 20:30
                                                Fajnie, że już się niektórzy obudzili i analizują tematy z zeszłego sylwestra. W
                                                dodatku skaczą sobie przy tym niemal do oczu. Dobrze, że nie mono tematycznie,
                                                choć frags każdy temat jest w stanie przeobić na sieczkę i to jest talent na
                                                miarę kurskiego.
                                              • papirus22 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 23:30
                                                iod a gdzie ja napisałem boryskacoś tam, a frags tak, oczywiście jak zawsze. Ja
                                                go lubię i zawsze staram się odpowiadać.
                                                Jak to forum wykorzystano? piszesz o kassusach, edomach, bajmotach, karolusach,
                                                fragsach, observerach, linuxach, robertach?
                                                Zapewne chodzi Tobie o to, że oni atakowali mnie zazwyczaj zaciekle kłamiąc na
                                                mój temat. No na przykład ten Twój kolega, a nawet dwóch kolegów, zarzucili mi
                                                handel ziemią. Kłamali i co i nic, dla Ciebie jest to moralnie w porządku bo
                                                się raz na jakis czas z nim spotykasz???
                                                Mnie nie interesuje czyjeś życie prywatne, ale kłamstwa nalezy tępić(nie tylko
                                                fragsa), ja jak piszę cos to sprawdzam i jak pisłem, że robert dystrybuuje gŁ,
                                                to na początku mnie atakowno, a po roku mniej więcej robek się przyznał,
                                                pytałem tez o ulotki o NOŁ(6 czy 7 tyś), Robek jakoś nie zaprzecza. Edoma i
                                                krzesełka bez komentarza!
                                                Co do bajmota, jak pisłąem, że dostarcza internet do gminny, to niezaprzeczył,
                                                a ostatnio zmienia nicki. Ja tylko opisuję fakty, które sa bolesne dla wielu.
                                                Opisuję, pewną siec powiązań i wykazuję zalezności, o radnym ster, który ma
                                                córkę zatrudnioną w gminie, o rad, Sik. którego mama pracuje w gminie. Oba
                                                przypadki nastąpiły w trakcie kadencji Sokoła, natomiast dziś boryska wskoczyła
                                                z M.Pszczółkowską, ale ona jest w gminie od lat, była zatrudniona na początku
                                                lat 90, a pszzółkowskiegi nikt nie znał!
                                                Boryska może nie wiedzieć, dlatego odpowiedziełm, zastanawiam się nad źródłem
                                                tych informcji, kto je dostarcza, Borysko pytaj o wszystko śmiało wyjasnie Ci,
                                                pamiętaj, że ludzie burmistrza często mijają się z prawdą. GŁ od kilku lat
                                                piesze że NOŁ będzie , już prawie jest wybudowana, ale to oczywiste kłamstwa,
                                                pisała o tym ostatnio prasa ogólnopolska, więc sokół zmiękł. Natomiast próbuje
                                                wykorzystac trasę do kampanii, wycofał się do tyłu i wypouśił swoich ludzi do
                                                działania, a on steruje wszystkim, zaczęły się spotkania z ludźmi w sprawie tej
                                                trasy, trwa pranie mózgu, podsycanie nadzei, a wszystko przed samymi wyborami.
                                                Mam wiele kopii dokumentów, które od 2 lat stwierdzają, że NOŁ, nie będzie, a
                                                on to rozgrzebuje włąsnie teraz przed wyborami, aby wszystkich mobilizować i do
                                                urny:)
                                                Fragi aktuanie śledzi nicki, ale tylko z komitetu PZ (sam dziś pisał o 11
                                                komitetach, fragi zacznij szukac czekam na Ciebie, pytania do innych
                                                kandydatów, wysmiewanie się z nich. To jest obiektywizm fragsa i iod-gratuluje:)
                                                No ale to byłby olbrzymi problem dla niektórych kandydatów od Sokoła, zapewne
                                                pisze tu więcej osób kandydujących, na pewno większość z nich to ludze z
                                                komitetów powiązanych z sokołem, ale nie, dla takiego fragsa nie ma to
                                                znaczenia, ich nie tropi, tropi i promuje mnie:)))
                                                Za co mu jestem wdzięczny, jednak nie chcę tutaj prowadzić agitek! pisze
                                                jedynie o faktach, oczywiście obciążających sokoła, jak daszki, teraz ten
                                                podjazd, ale chyba również i Ciebie interesuje jak są zarządzane nasze
                                                pieniadze. Iod ufasz fragowi i mnie to naprawdę nie interesuje, mnie raczej
                                                interesuje jaka rolę w nepotyzmie gminnym pełni frags?
                                                Może nie idzie o bezpośrednie zaangażowanie(to jest obecne na forum), ale
                                                takowe jest i zastanawiam się w jakim miejscu tego łańcucha się znajduje:)
                                                poczekajmy jeszcze, może się jakos dowiem:)
                                                Czy frags robi całe zamieszanie tylko dla zabawy, możesz mu wierzyć-może się
                                                zdziwisz kiedyś???
                                                Co do monotematyzmu, to go nie ma, forum jest ciekawe, a kązdy pisze co mu sie
                                                chce i podoba, idziemy do przodu powoli:)
                                                aha a czy powiązań nie ma żadnych?
                                                • iod Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 23:56
                                                  przepraszam Cię Papi, ale wszystko mi jedno. Cholernie wszystko jedno...
                                                  • papirus22 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 29.09.06, 23:58
                                                    a za co mnie przepraszasz, niczego nie zrobiłaś.
                                                    napisałaś swoje zdanie, a ja swoje i tyle to jest forum dyskusyjne!
                                                • robert_58 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 30.09.06, 00:21
                                                  ooo... jest i o mnie:)

Papek, męczenniku - nie od roku. Wiesz dobrze od kiedy.

A właśnie. Wiesz też o wiele więcej (choćby na podstawie danych uzyskanych w
                                                  formie informacji publicznej) a jednocześnie wypowiadasz się starając
                                                  zdyskredytować kogoś.

Wiesz Papek ja Ciebie wbrew pozorm lubię ale:
                                                  - jesteś jednym z ostatnich, którzy jako zarzut powinni stawiać spotykanie się
                                                  różnych osób, mieszkających/nie mieszkających w Ł, pracujących/nie pracujących
                                                  (o częstotliwości już nie wspomnę)
                                                  - sieć powiązań, którą starasz się narzucić innym (po części być może słuszną
                                                  ale w Twoim wykonaniu obejmującą kręgi kompletnie nie powiązane ze sobą). Tytaj
                                                  też jesteś jedną z ostatnich osób, które powinny o tym wspominać (o innych
                                                  forumowiczach nie wspomnę). Zarzucaj/szukaj zatem sieci skąd Boryska/kto Borysce
                                                  przedstawił jakieś informacje.
                                                  - o wiele więcej szacunku należy się osobom nieukrywających swoich poglądów pod
                                                  wieloma nickami. Ty (i grono Twoich "współpracowników") się do nich zaliczasz.
                                                  Inni się tak otwarcie nie deklarują. Uszanuj to na forum publicznym, anonimowym.
                                                  To Twój problem, że nie chcesz być anonimowy. Emocje nie stawiają prezentowanych
                                                  opinii (słusznych często) w miarodajnym świetle.
                                                  - a jaki jest Twój obiektywizm, że oceniasz innych? Nie tylko Iod, Frags inni
                                                  forumowicze wyrażają oceny krytyczne. Krytyczne nie do treści ale formy (o
                                                  tolerancji nie wspomnę).
                                                  - agitek nie chcesz prowadzić - piszesz to już po raz kolejny wplatając w
                                                  jedynie słuszną negację Sokołowskiego, wplatając w układ osoby nie znane Tobie.
                                                  Prawie jak nie prowadzisz
                                                  - poczekasz, jakoś się dowiesz, po co niektóre osoby uczestniczą na forum?
                                                  Poczekaj zatem. Sprawdź. Wygraj wybory. Sprawdź po raz kolejny. I wtedy wydawaj
                                                  sądy jedynie słuszne.
                                                  - monotematyzmu to prawie jak nie ma. Akurat Ty tak uważasz. Wg mnie mylisz się
                                                  bardzo o czym świadczą Twoje posty.

Pozdrawiam
                                                  • robert_58 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 30.09.06, 00:22
                                                    hm..

tan naprawdę nie wiem po co to napisałem

Chwila słabości chyba
                                                  • randolff Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 30.09.06, 00:30
                                                    Fajny tekst. Pasowałby ci do sygnaturki :))
                                                  • papirus22 Re: Posylwestrowe oglądanie zdjęć! 30.09.06, 10:56
                                                    "hm..
                                                    tan naprawdę nie wiem po co to napisałem
                                                    Chwila słabości chyba"

robek no za bardzo się nie wysiliłeś, a ostatnio w sklepach widziałem nową
                                                    ulotkę, czy to Ty ją też dystrybuowałeś, pytam z ciekawości, bo nie wiem nawet
                                                    w jakim nakładzie?
                                                    a jak nie wiesz po co piszesz, to może już nie pisz:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka