frags Re: Skąd gorycz fragsa? 05.11.06, 01:23 MMM, kolejny wątek o mnie? Krzysiom, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Skąd gorycz fragsa? 05.11.06, 01:35 Upss.. Przyszło mi do głowy takie pytanie. Frags który większości forumowiczów w realu objawił się jako normalny facet nagle staje się głównym forumowym kontestatorem. Wg. mnie przeistoczenie fragsa nastąpiło w imię urażonych ambicji. Ludzi z którymi do pewnej chwili współpracował i popierał nagle zaczął wyśmiewać. Moim zdaniem nastąpiło to po dyskusji w wątku o supermarkecie, w czasie której fragsowi zarzuciłem kłamstwo i łgarstwo. Od tego momentu frags został forumowy pariasem a we mnie widzi całe zło i przyczynę "odrzucenia'przez innych forumowiczów. Ilość kłamstw i bredni wypisywanych przez fragsa przeszła wszelkie granice.. Skąd się biorą ludzie z aż tak niską samooceną gotowi posunąć się do najgorszych czynów w imię obrony swego szalonego "ja"? Odpowiedz Link Zgłoś
kamix123 Re: Skąd gorycz fragsa? 05.11.06, 19:25 W imieniu tejże "elity" oświadczam że, nie chcę aby frags srał do tej samej rury co ja!:))))) Dyplomacji - zero panie Krzysiom1 Ostatnia chwila na zastanowienie się na kogo głosować, jeżeli w sąsiednim wątku Frags napisał prawdę. Jak dowiem się prawdy nie omieszkam poinformować szanowne grono forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Skąd gorycz fragsa? 05.11.06, 19:46 Kamix najpierw miej odwagę wystąpić pod swoim prawdziwym nickiem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamix123 Re: Skąd gorycz fragsa? 05.11.06, 20:01 Czyżbyś mnie podejrzewała że kamix123 to nie kamix123? No to oświeć mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Skąd gorycz fragsa? 05.11.06, 21:22 Jam oświecona, kamix123 to kamix123. Sorry Km,ale coś nie wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Skąd gorycz fragsa? 06.11.06, 00:10 ej, to nie fair. Powiedzcie kto to Kamix123. Od Fragsa pewnie dowiem się później, a ja bym chciał już dziś wiedzeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Skąd gorycz fragsa? 06.11.06, 00:12 Jak długo mozna udawać nic nie rozumiejącego imbecyla? Popytaj jeszzce troszkę..... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Skąd gorycz fragsa? 06.11.06, 00:14 przyzwoitość, Krzysiom, nie pozwala mi odpowiedzieć Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Skąd gorycz fragsa? 06.11.06, 00:32 Zrozumiałeś coś? Wiesz co to przyzwoitość? Hura! Orka na ugorze daje jakieś efekty... Komando fragsa rozumie znaczenie słowa PRZYZWOITOŚĆ! Jeszcze jest nadzieja że będą z Was ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Skąd gorycz fragsa? 06.11.06, 00:43 robert_58 napisał: > przyzwoitość, Krzysiom, nie pozwala mi odpowiedzieć Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamix123 Re: Skąd gorycz fragsa? 06.11.06, 20:02 No i może zdziwią się niektórzy ale ja Fragsa osobiście nie znaju. Bardzo dokładnie czytam prawie wszystkie posty i wyciągam własne wnioski, nikt mi tego nie zabroni. Dla zainteresowanych kamix123 to kobieta, nic ponadto nie napiszę bo niektórzy zaraz mnie oplują. Trochę prywaty tak nie lubianej tutaj. Pozdrawiam serdecznie: DANGES, IOD, MAMA RESTAURACYJNA. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Skąd gorycz fragsa? 06.11.06, 23:20 robert_58 napisał: > > > przyzwoitość, Krzysiom, nie pozwala mi odpowiedzieć Tobie. To mi przypomina plakat wyborczy Jana Parysa. Brzmiał on: "czterdzieści lat przyzwoitości" (nie jestem pewny liczby lat). Potem Parys został szefem funduszy dla poszkodowanych w czasie wojny i przydzielił sobie z ich pieniędzy przywoita premię 100. tys zł. Odpowiedz Link Zgłoś