Dodaj do ulubionych

LOMIANKI_WYBORY o referendum

16.11.06, 12:17
Skoro teraz taka moda nastała
i u mnie jest podsumowanie:

www.lomianki-wybory.prv.pl/s7.html
Obserwuj wątek
    • lomek88 Re: LOMIANKI_WYBORY o referendum 16.11.06, 12:37
      hohoho... widze, ze mobilizacja!
      hmmm... no nie powiem, nie powiem... to mi schlebia...
      Niezmiennie zapraszam na referendum i... dzisiejsze spotkanie o 19-tej w ICDS
      z powazaniem
      lomek 88
      • lomek2 Re: LOMIANKI_WYBORY o referendum 16.11.06, 12:44
        Ten komplet prezentowanych przez was, bajm-mot, bzdur mam w małym palcu. Coś
        nowego macie? To przyjdę.
        • esscort Re: LOMIANKI_WYBORY o referendum 17.11.06, 00:08
          Jeżeli nie widziales ich w akcji, to warto pojść. Wygląda to tak - ściany są
          obwieszone jakimiś mapami. Gruby facet siedzi przy laptopie i wyswietla
          dodtakowe mapy na scianie. Bajmot pokazuje nastepne mapy i opowiada, jak to
          różnymi uliczkami będziemy sobie wjeżdżać w różnych miejscach na NOL zbudowany
          na palach, ktore ochronią Łomianki przed powodzią. Co chwile przerywa mu
          sikorski, burmistrz lub facet w gorsecie, żeby rozwinąć dodatkową mapkę,
          piotwierdzającą jakoby slowa bajmota. Czasem ten gruby nie wytrzymuje, wstaje
          od laptopa i rozwija jakąś swoją mapę. Mapy mają w roznych kształtach. Jedna
          jest długa - wtedy stają w dwóch i przez jakiś czas ją trzymają. Oczywiscie nic
          nie widać. W pewnym momencie - jako ostateczny argument - bajmot z tajemniczą
          miną wyciąga jakąś mapę lotniczą i stwierdza, ze tam widać coś najlepiej.
          Puszcza ją "w obieg". ludzie zerkają ale nie bardzo wiedzą na co mają patrzeć.
          Wtedy gruby włącza list od GDDKiA, a bajmot analizuje jego treśc. Polemizując
          przy tym z ajkimiś blizej nieokreślonymi przeciwnikami (jest to pewna
          niekonsekwencja, bo caly czas jest podkreślane, że za trasą są cale lomianki).
          W tym samym czasie burmistrz objaśnia, jak to w Burakowie będzie sie mieszkało
          na jakiejś górze, z której będzie można patrzec w doł na wislę i trasę na
          palach. Potem mają byc pyatania. gdy ktos zada pytanie nie po mysli, to bajmot
          mowi, że już to wyjaśniał, a gruby przy laptopie puszcza program o trasie (ten
          z polsatu).
          • kmsanczia Re: LOMIANKI_WYBORY o referendum 17.11.06, 00:11
            E, dobre, zorganizowani są.
            Szkoda że nie byłam, lubię popatrzeć na mapki. ;)
            • lomek2 Re: LOMIANKI_WYBORY o referendum 17.11.06, 00:22
              Ja te ich mapki na pamięć znam. A jak chcę posłuchać bełkotu, zawsze mogę
              włączyć jakieś gadające łby w TV.
    • lomek2 Re: LOMIANKI_WYBORY o referendum 17.11.06, 11:48
      O, znowu działa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka