iod 24.11.06, 01:05 Kowalik, Robert, i inni...o ile w ogóle istnieją...Dobranoc. Słodkiego, miłego życia w Łomiankach życzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowalik22 Re: dobranoc 24.11.06, 13:00 Nie odpowiedziałam wczoraj na to dobranoc, więc mówię dziś (dla równowagi) dzień dobry:) Słodkiego, miłego życia w Łomiankach życzę... PS. Nie uśmiechasz się Iod. Nie uśmiechasz się? Teraz już faktycznie kończę, na "pocztę" lecę (po emeryturę) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: dobranoc 27.11.06, 01:03 ...Nie odpowiedziałem na to dobranoc, > więc mówię dziś ... Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
bomek88 Re: dobranoc 27.11.06, 06:56 iod napisała: > Kowalik, Robert, i inni...o ile w ogóle istnieją...Dobranoc. Słodkiego, > miłego życia w Łomiankach życzę Proszę, proszę, miała rozstać się z nami aż do świąt a tutaj ... Nie dobranoc a witamy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: dobranoc 27.11.06, 11:31 bomek88 napisała: > Proszę, proszę, miała rozstać się z nami aż do świąt a tutaj ... > > Nie dobranoc a witamy! ;) Chciałoby się powtórzyć za pewnym przystojniakiem (troszkę łysiejącym, ale cóż...) 'it is beyond my control' ;) Nie dam się, ale proszę wybaczyć małą niekonsekwencję, w trakcie kuracji odwykowej jestem, pierwsze koty za płoty, dam radę :))) Dobranoc jednak ...lecę kawy zaparzyć Odpowiedz Link Zgłoś