jagodakwiatkowska103 27.11.06, 14:16 Poszukuję działki w Łomiankach (lub okolicach):-D Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolaxyz Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 27.11.06, 14:34 Zerknij na www.trader.pl albo na gratkę Odpowiedz Link Zgłoś
jagodakwiatkowska103 Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 28.11.06, 11:19 lolaxyz - dzięki za radę, ale właśnie korzystałam z tych portali i dlatego postanowiłam napisać na łomiankowym forum:-D Odpowiedz Link Zgłoś
pt54 Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 28.11.06, 16:11 A za ile? Ja mam dziłkę w Dziekanowie Leśnym (Bajkowym), niecały 1000 m. Mam też decyzję o warunkach zabudowy, warunki przyłączenia gazu i prądu. Generalnie miałem tam budować dom, ale plany się trochę pozmieniały i w sumie może mógłbym ją sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalen1 Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 28.11.06, 17:11 Jestem również zainteresowana kupnem dziełki na terenie Łomianek. Tylko mam pytanie, czy działka mieści się przy tych wąskich, bajkowych ulicach? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodakwiatkowska103 pytanie do pt5 29.11.06, 10:47 Bardzo proszę o info na maila jam_kwiatkowscy@poczta.onet.pl lub na GG 3281335 za ile chce Pan sprzedać tą działkę (taki właśnie metraż i okolica mnie interesują:-D) Pozdrawiam serdecznie i z niecierpliwością czekam na kontakt:-D Odpowiedz Link Zgłoś
2foremka Re: do 100 tys. zł lub 2 - za 200 tys. zł, pilnie, 13.01.07, 13:33 kupię działkę pilnie . A może i dwie działki budowlane łącznie za 200 tys. zł. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aniasmo Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 27.03.07, 14:48 jstem ainteresowany ta, działka, prosze o plan sytuacyjny, wymiary dzialki i cene za jaka bylby Pan w stanie ją sprzedac: robson67@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maaciejkaa Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 27.03.07, 22:55 No przeciez jest podany adres strony z ogloszeniem. A jak nie widac to wejdz na gratke, wpisz w wyszukiwarce Cybulice i znajdziesz. Nie jestem wlascicielem tej dzialki. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 27.03.07, 22:57 Omijajacie Cybulice z daleka! Tam śmierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
inowi Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 29.11.06, 11:11 ja również poproszę o jakieś informację. inowi@gazeta.pl lub iwonkac@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 29.11.06, 23:44 i ja się przyłączę do prośby o wysłąnie informacji robert_58@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jagodakwiatkowska103 Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 30.11.06, 10:12 no widzę że niezła konkurencja przyłączyła się do MOJEGO wątku :((((( Wrrrrrr......... Mimo wszystko - pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalen1 do jagodakwiatkowska103 02.12.06, 21:07 Sorry Ale i tak odpowiedzi nie dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 08.01.07, 12:59 Też kupimy działkę, interesuje nas zachodnia część gminy. JaC Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan622 Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 10.01.07, 22:30 proponuję 1170m2 w łomiankach Dolnych, 150m od wału. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasmo Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 27.03.07, 14:47 jesli pan sprzedaje poprosze o pelne info z lokalizacja i cena na maila: robson67@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
megg07 Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 12.02.07, 13:12 Ja również jestem zainteresowana kupnem działki bezpośrednio, najlepiej w zachodniej części Łomianek ok. 1000m2. Proszę o informację na megg07@gazeta/.pl Odpowiedz Link Zgłoś
a.zablocka Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 12.02.07, 13:58 Jak widać zainteresowanie jest spore - zwłaszcza zakupem działki bezpośrednio... Wszystkim życzę powodzenia - OBYŚMY KIEDYŚ MOGLI ZOSTAĆ SĄSIADAMI Pozdrawiam AZ Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 12.02.07, 14:35 nie rozumiem co za różnica dla kupującego czy kupi bezpośrednio czy za pośrednictwem agencji, czesto w agencjach są niższe ceny a na lokalizacje ew. pośrednictwo już zupełnie nie ma wpływu. Ja kupiłam przez agencję i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
a.zablocka Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 12.02.07, 15:07 Różnica taka, że płaci się od 3 do 6% mniej (bo to kupujący płaci de facto agentowi) a poza tym w agencjach nic ostatnio nie ma - a agenci jak opisałam w drugim wątku bywają bardzo leniwi - oczywiście nie wszyscy, ale Ci dobrzy potwierdzają tylko regułę. POZDRAWIAM AZ Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 12.02.07, 15:25 Mówisz 3-6% mniej jakby była jakaś państwowa i jednolita cena za metr gruntu. Wydaje mi się że dla kupującego priorytetem jest lokalizacja działki, oczywiście przy uwzględnieniu ogólnej sumy jaką moze przeznaczyć na jej zakup. Kupowałam działkę przez agencję i jej cena nie była wyższa niż działek oferowanych bezpośrednio a w niektórych przypadkach nawet niższa. A co do zapłaty agencji wytargowałam z facetem bonifikatę, coś koło ...70%. W sumie zapłaciłam 2 lub 2,5 tyś. Cośtam nawet pomógł przy załatianiu spraw :)). Odpowiedz Link Zgłoś
a.zablocka Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 13.02.07, 11:00 To może prześlij mi namiary na maila na tego agenta - za dobrego fachowca - jeśli znajdzie mi działkę mogę zapłacić, ale na prawdę zazwyczaj jest to tak, żeagent nie robi nic! Ja po prostu chcę kupić działkę i przenieść się do Łomianek , żeby mieć bliżej do rodzinki. POZDRAWIAM :-) AZ Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 13.02.07, 13:48 O dobrym fachowcu nie wspominałam i byłabym daleka od tego w tym przypadku :)). Ocena sytuacji zależy od tego czego się spodziewasz po agencie, ja założyłam, że oni nie robią nic więc jak kiwnął palcem w mojej sprawie to byłam zadowolona. Ponieważ facet był nieprzytomny i troche namieszał (naprzeszkadzał mówiąc wprost) więc uznałam to za dobrą okazję do zaszantażowania go, że więcej, opoza zaliczkę, mu nie zapłacę a on zgodził się na to ochoczo. Namiary podałam Ci na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
11tuluza Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! sprzedają 18.01.07, 20:17 Jest oferta w Starych Babicach od ogrodników, forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37484&w=42991180 Odpowiedz Link Zgłoś
21ciekawy Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 04.03.07, 10:59 www.leoncin.fora.pl/viewtopic.php?p=449#449 może tam coś znajdziecie, Odpowiedz Link Zgłoś
a.zablocka Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ!!!!!!!!! 04.03.07, 14:13 Dzięki za newsa, że nie ma działek wiem, ale może w końcu za rok pojawi się plan i wtedy uwolnione zostaną tereny okolic Kościelnej Drogi. Jeśli chodzi o Leoncin - to bardzo ładna okolica, ale jednak sporo dalej- czyli dla miłośnika długiej jazdy samochodem... To niestety nie ja... Do miłego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam-bronisz Re: W Kiełpinie od ul. Rolniczej za Witchenem 06.03.07, 16:22 moi sąsiedzi zastanawiają się nad sprzedaża działki, działek. Trzeba się popytać . Wjazd od ul. Ogrodowej za składem mat. budowlanych w stronę ul. Rolniczej. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
11razdwa Re: Byliśmy w Cybulicach Dużych - Małych 24.03.07, 11:54 zaproponowali nam sprzedaż już niestety ostatniej działki budowlanej w Cybulicach Małych przy CPN . Obok starego osiedla mieszkaniowego przy ul. Wiosennej. Cena 190 zł/m2. Jeśli się nie zdecydujemy w 2-3 dni to sprzedadzą działkę komuś innemu. Już wyciągają dokumenty do notariusza. Co robić ? To 1200 m2 . Duży ruch samochodowy. A w Czeczotkach na wjeżdzie z Kazunia po 200 zł/m2. Odpowiedz Link Zgłoś
maaciejkaa Re: Byliśmy w Cybulicach Dużych - Małych 24.03.07, 19:55 Pol kilometra dalej, za stacja CPN macie podobne dzialki o 45 zlotych tansze: http://www.gratka.pl/dom/tresc.phtml?id_og=4233634&id_podrubryka=3&id_rubryka=1&id_region=0&miasto=cybulice&dzielnica=&rodzaj_dzialki=0&metraz_od=&metraz_do=&id_jednostka_pow=1&cena_od=&cena_do=&id_waluta=1&slowa=&ulica=&dojazd=0&z_dnia=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&search=&szukaj=Szukaj&nr=3&key_unique=fbffcc1dde3d718aa34c9bb002332ab3®ion2=8 Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Byliśmy w Cybulicach Dużych - Małych 24.03.07, 20:08 Po 200zł/m2 w Cybulicach przy stacji benzynowej? Wybacz, ale POGIĘŁO CIĘ??? Chcesz dołaczyć do grona łosi, którym można wszystko wcisnąć, byle zawinąć w sreberko?? Wiesz co to jest 'zasada niedostępności' w marketingu? Odpowiedz Link Zgłoś