Dodaj do ulubionych

Wesołych Świąt

22.12.06, 19:06
Zapraszamy na naszą stronę.
W związku ze stałym zainteresowaniem naszą stroną postanowiliśmy kontynuować
jej działalność. Zapraszamy niedługo pojawią się nowe bardzo ciekawe
dokumenty i artykuły.
Na stronie głównej życzenia:)
Obserwuj wątek
    • frags Re: Wesołych Świąt 22.12.06, 20:05
      Świetnie, Sokoły! Kontunuujcie. Może skrobniecie co nieco o Panu Janie, jego
      kompetencjach? Jego ostatnim dokonaniu na froncie KMŁ? Radny Papirus22 niewiele
      rozpoznał. A Wy? Macie pole do popisu i sporo doświadczenia.
      • papirus22 Re: Wesołych Świąt 22.12.06, 20:26
        Tak fragsik, popisz sobie. W przeciwieństwie do Ciebie lecsokole miało rację ty
        się myliłeś poparłeś Sokołowskiego, twierdziłeś ze wygra. Jezeli już się
        pojawiłeś napisz nam coś o niejakim p. Pacławskim i p. Kwiatkowskim z TVP w
        końcu to twoi szefowie też dziennikarze chyba, tacy jak Ty, skrobnij
        odrobninkę o tych sąsiadach co podobno chcesz ich ekspmitować, o moim handlu
        ziemią, o biednych psach, o surenie, napisz nam trochę o mamie restauracyjnej.
        Wiem, ze tematy są niemiłe dla Ciebie ale wszyscy którzy tu przebywają dłużej
        wiedzą więcej. Ciekaw jestem czy pracujesz nadal w TVP (czymś się kiedyś tak
        chwaliłeś)powiem szczerze mam nadzieję że tak, bo gdyby było inaczej to pewnie
        swoje frustracje musielibyśmy tutaj znosić. W końcu tu odreagowujesz wszystkie
        swoje problemy.
        Ja również liczę, że lecsokole zacznie pisac więcej o Janku, a dokładnie o
        Janku G.:)
        • aqa6 Re: Wesołych Świąt 22.12.06, 20:44
          Tyle było sprawozdań z sesji poprzedniej rady a teraz nic,cicho.Czyżby wszystko
          przebiegało tak idealnie że nie ma o czym pisać ?. Czy teraz gawiedz czyli my
          nie mamy o niczym wiedzieć? No tak , teraz nie ma prasy opozycyjnej bo cała
          pisze w słuszny dla "wybrańców sposób" Jeśli chodzi o radnych tzw.niezależnych
          jest ich tylu że nawet własnego klubu nie mogą założyć.
          • papirus22 Re: Wesołych Świąt 22.12.06, 20:45
            hmm a dlaczego niemogą?
          • esscort Re: Wesołych Świąt 22.12.06, 20:51
            aqa6 sugerujesz, że radni, którzy są w większości, powinni radnym, któzry są w
            mniejszości, założyc gazetę :)
            Myślę, że w "Naszych Łomiankach" będą sprawozdania z sesji - tak jak były
            wcześniej, bo widziałem na sesji, że ich przedstawiciel nagrywał. Pozostaje
            pytanie: czy wspierasz (kupujesz) Nasze Łomianki? Bo to gazeta prywatna i musi
            na siebie zarabiać.
            • papirus22 Re: Wesołych Świąt 22.12.06, 21:14
              Ja też liczę że sprawozdania będą, może pojawią się chociaż protokoły z sesji:)
              Faktem jest, że sesje stały sie trochę monotonne, prawie wszystko przechodzi
              jednogłośnie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka