siwekagnieszka 19.03.07, 21:36 witam może ktoś co jest potrzebne aby uzyskać warunki zabudowy w dziekanowie leśnym? jak długo trwa załatwianie dzieki za info na ten temat aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.zablocka Re: warunki zabudowy 20.03.07, 08:58 Pewnie to samo co wszędzoe - to znaczy mapka z Ożarowa i pozostałe załączniki wymienione na wniosku o WZ, nie obejdzie się chyba bez wizyty u geodety... Z ciekawością będę śledzić ten wątek w przedmiocie terminu wydania decyzji , bo mam nadzieję, że za jakiś czas i mnie to będzie czekać. POZDRAWIAM AZ Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: warunki zabudowy 20.03.07, 15:36 znajomy złożył wniosek o WZ pod koniec roku 2006 - czekał ok 3,5 miesiąca. Nie był to Dziekanów a Łomianki Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: warunki zabudowy 20.03.07, 15:38 :) Sprawa była szczególnie skomplikowana (Kpa) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan622 Re: warunki zabudowy 23.03.07, 23:03 szczególnie skomplikowane są łomianki Dolne. Wniosek złożyłem pod koniec 2005 roku i już mam obiecane....że warunki otrzymam w ciągu najbliższych miesięcy :) Odpowiedz Link Zgłoś