Gość: Jagoda IP: 212.244.180.* 13.05.03, 15:53 Czy w Łomiankach jest jakaś galeria? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: esscort Re: Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 23:20 Chodzi ci o galerię obrazów, czy o sklep z różnym "rękodziełem". Jeżeli o sklep, to jest przy zjeździe z trasy gdańskiej do Kiełpina: po lewej masz ogrodnika, a po prawej galerię. Sklep z antykami jest też przy Brukowej (po stronie Dąbrowy, za marmurami), ale nigdy w środku nie byłem, więc nie mam pojęcia co tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
macinak Re: Galeria 15.05.03, 00:25 Co do galerii-antykwariatu, to owszem jest filia Rempexu na Brukowej, w Łomiankach przy szkole meble stylowe i inne upominki, Dekorator chyba na tyłach poczty no i galeria na graniczce. Nie oceniam ponieważ również mój mąż zajmuje się antykami sprzedaż-kupno i renowacja oraz militaria, książki i porcelana. Więcej informacji nie podam bo nie chcę łamać jakichś zasad. Pozdrawiam Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
macinak Re: Galeria 15.05.03, 21:06 Przeszłam się dzisiaj sprecjalnie do galerii na graniczce. Co do cen to nie wiem ale jakie śliczne drzwi witrażowe mieli, no i żyrandole/plafony, poezja jeżeli ma sie dużą sypialnię. Odpowiedz Link Zgłoś