robert_c 21.10.07, 22:57 Zwracam się wiecie do kogo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmc_lomianki Re: Panom już dziękujemy 21.10.07, 23:00 44% PO :-) Lepper i Giertych nie zasiądą! Cóż za cudowny wieczór! Gratuluje wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: Panom już dziękujemy 21.10.07, 23:19 Mam duuużą satysfakcję. Nie tylko dlatego, że przychodzi władza lepsza - bo mam taką nadzieję, że lepsza, ale dlatego, że odchodzi władza fatalna. Mogła być lepsza, lecz sama zagubiła swoją szansę - przez własną zawziętość. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Panom już dziękujemy 21.10.07, 23:00 wiemy, wiemy. Bye Pisiaki-zamulacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ma.cinak Re: Panom już dziękujemy 21.10.07, 23:59 Uff. Kamień spadł mi z serca. Rządów PISu to już więcej bym nie zniosła. Na szczęście nie tylko ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
janek-lomianek Ciekawe jak nasz Janek z Łomianek? 22.10.07, 02:00 Mam nadzieję, że jednak się załapał. Podobnie jak i wojewoda Sasin. Odpowiedz Link Zgłoś
hary33 Re: Ciekawe jak nasz Janek z Łomianek? 22.10.07, 08:38 Radzę nie wpadać w euforię, bo mamy kilka mądrości ludowych: 1. Zamienił stryjek siekierkę na kijek 2. Wpadł z deszczu pod rynnę 3. Widziały gały co brały Odpowiedz Link Zgłoś
zenia13 Re: Ciekawe jak nasz Janek z Łomianek? 22.10.07, 18:59 >janek-lomianek napisał: Mam nadzieję, że jednak się załapał. Podobnie jak i wojewoda Sasin. Nikt ci jeszcze nie powiedział że nadzieja jest matką głupich. Niestety autobus w stronę sejmu i senatu odjechał obwodnicą nadwiślańską nie zatrzymując się w mieście Łomianki:) i pozostawił na poboczu dwie żałosne postacie J. Grądzkiego i ważnego wojewody ( jeszcze trochę) Sasina, żegnaj sejmie i senacie, do roboty Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-lomianek Re: Ciekawe jak nasz Janek z Łomianek? 22.10.07, 20:17 > Nikt ci jeszcze nie powiedział że nadzieja jest matką głupich. Zeniu. A ja wciąż mam nadzieję ze wróci kiedyś to co dobre. z optymizmem będę więc spoglądał w przyszłość i czekał kolejnych wyborów. to juz tylko 4 lata. zleci. A pan Janek powstanie jak Koń Trojański z popiołów i jeszcze wszystkim pokaze... Odpowiedz Link Zgłoś
kasadobrowa Re: Ciekawe jak nasz Janek z Łomianek? 22.10.07, 20:24 Jasiu, Koń Trojański nie powstawał z popiołów. Coś ci się zajączkuje. Idź zapytaj tej sieroty od kąpieli ropnych on chociaż lepszą od ciebie uczelnie kończył. Odpowiedz Link Zgłoś
kasuss Re: Ciekawe jak nasz Janek z Łomianek? 22.10.07, 21:00 Nie było tak źle z tym Koniem. We wczorajszej wypowiedzi dla radia Z, prominentna (onegdaj - Bogu dzięki) posłanka prorokowała iż Jej Ukochana Samoobrona odrodzi się jak FELIKS z popiołów. Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Ciekawe jak nasz Janek z Łomianek? 23.10.07, 21:33 Ten od prażonych orzeszków ziemnych? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janek-lomianek Re: Ciekawe jak nasz Janek z Łomianek? 23.10.07, 01:59 kasadobrowa napisała: > Jasiu, Koń Trojański nie powstawał z popiołów. Coś ci się > zajączkuje. Oj. już z tej rozpaczy mi się miesza. gorzkie łzy zalewają moje serce, a dusza wyje zamiast śpiewać. tylko nadzieja,ze za 4 lata bedzie lepiej, powoduje zem od zmysłów nie odszedł. Ale dość od wyborach. czas teraz pomyslec jak dokopac aktualnie rządzącym. Odpowiedz Link Zgłoś
kw40 Re: Ciekawe jak nasz Janek z Łomianek? 23.10.07, 10:51 Z popiołów powstał chyba Fenix. I tak zrodziła się Jankowi nowa ksywka. Odpowiedz Link Zgłoś
grzybowaa Re: Panom już dziękujemy 22.10.07, 20:00 robert_c napisał: > Zwracam się wiecie do kogo... > Claudio... Robert cię woła :) Odpowiedz Link Zgłoś
wasila102 Re: Panom już dziękujemy 22.10.07, 21:16 Taka ładna ulotka była i nic? www.lomianki.info/document.php?did=817&PHPSESSID=a498360b4f808f32bf954fef50a97f84 Odpowiedz Link Zgłoś
wasila102 Re: Panom już dziękujemy 22.10.07, 21:24 Nie wiecie dlaczego Janek nie wszedł. Odpowiedz znajduje się na tej jego ulotce. Na pierwszej stronie napisano miejsce 5 lista nr. 20 (dwadzieścia). A przecież Pis był na liście nr. 6, więc pewnie głosów na janka trzeba szukać na odwrocie strony zaraz za LID. To w końcu już nie wiem czy był z PiS czy LID? Jeżeli jeszcze na plakatach było nr. 20 to wiele wyjasnia, pewnie byłby juz w sejmie, a tak trzeba czekać cztery lata o ile ktoś go weźmie? Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Panom już dziękujemy 23.10.07, 10:46 wasila102 napisała: >Na pierwszej stronie napisano miejsce 5 lista nr. 20 > (dwadzieścia). A przecież Pis był na liście nr. 6, Proszę nie śmiać sie z pana Jana. On dopiero drugi raz startuje na posła, więc jeszcze nie rozumie dobrze tych niuansów. Okręg wyborczy pomylił mu sie z numerem listy. Przez 4 lata z byłym wojewodą Sasinem będa mieli sporo czasu, by te zawiłości rozpracować. Odpowiedz Link Zgłoś
mmc_lomianki Re: Panom już dziękujemy 22.10.07, 21:24 >... w służbie Bogu i Ojczyźnie. Skoro do służby Ojczyźnie się nie dopchał to może mógłby usłużyć Bogu dla pocieszenia?... Odpowiedz Link Zgłoś
pomek88 Re: Panom już dziękujemy 23.10.07, 18:00 Bogu -klechy Ojczyźnie - żołnierz Ludziom - ? Grądek zapomniał to dopisać. Odpowiedz Link Zgłoś