no_tricks 07.02.08, 10:03 Jak w temacie. Piec ma 10 lat i coś w nim szwankuje. Wiem, że na was zawsze można liczyć. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jojcorz Re: Serwisant pieca/kotła potrzebny! 07.02.08, 10:46 E tam, od razu serwisant! Zwykły fachowiec z gazowymi uprawnieniami wystarczy. Jeżeli mogę radzić, to należy zwrócić uwagę na dwa aspekty dotyczace 10-latka (niezależnie od firmy -podejrzewam El-Gaz, nieistniejącą już gdyńska f-mę, ale mogę mylić się :)) - termopara - potrzeba przeczyszczenia dysz Koszt obu usług nie powinien przekroczyć 120 zł. Jeżeli serwisant i to ze STOLYCY, no to inna rozmowa. Szykuj forsy jak lodu. Wcisnie każdy kit. Odpowiedz Link Zgłoś
fregata10 Re: Serwisant pieca/kotła potrzebny! 07.02.08, 13:37 Mam dobrego serwisanta koszt 200 zł za wizytę jeżeli jest zainteresowanie podeśle na maila dane do Pana Odpowiedz Link Zgłoś
kotnaplotek dla innych też się może przydac kiedyś 07.03.08, 21:37 prosze smiało na głos zareklamować. Odpowiedz Link Zgłoś
pencroff Re: Serwisant pieca/kotła potrzebny! 07.03.08, 21:55 I ja też uprzejmie proszę o namiary :) bo i mój piec ma już swoje, potrzebna mu regulacja albo i remont. Bardzo proszę, jeżeli nie na forum, to pod pencroff@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fregata10 Re: Serwisant pieca/kotła potrzebny! 08.03.08, 08:39 Witam Nazwiska w tej chwili nie mogę podać gdyż , wizytówkę w pracy zostawiłem. Mam telefon 0-602-242-513 Przegląd 200 zł (przynajmniej tyle brał) ale naprawdę sie zna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pencroff Re: Serwisant pieca/kotła potrzebny! 08.03.08, 16:48 Dzięki :) dzwonię zaraz w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś