14.04.05, 16:02
Przerwa w pisaniu postów,urzędnicy opuścili urzędy i zmierzaja ku
domom."Panstwowy"sprzet odpocznie a ten domowy zostanie uruchomiony jak
ugotuje sie obiadki,przeczyta gazetki i byc moze spotka w wiekszym gronie,
aby uzgodnic stanowiska.A jutro o 8.00 znowu co jakis czas rzut oka na forum
i błyskotliwa riposta...
Czy się duzo mylę?
Obserwuj wątek
    • loonapark Re: Przerwa 14.04.05, 16:06
      Nie gadaj już tyle, tylko leć, leć ziemniaczki postawić na gazie :))))))
      • inferno_m Re: Przerwa 14.04.05, 17:34
        loonapark jak tam matura... tylko jej niezawal przez stałe monitorownie forum.
      • trzypas Re: Przerwa 14.04.05, 17:59
        Ja nie muszę się spieszyć,nie pracuję w UM a ponadto gosposia mnie już wyr
        ęczyła
    • blablabla39 Re: Przerwa 14.04.05, 20:28
      trzypas!! i kto tu jest wścibski co trzypas????????????
      • trzypas Re: Przerwa 14.04.05, 21:05
        A w co ja się blablabla39 "wścibiłem"?
        Już się tak na mnie nie gniewaj,bo ja się tylko z toba przekomarzam,przecież my
        z jednej bajki!
        • trzypas Re: Przerwa 14.04.05, 21:06
          Jeżeli oczywiście blablabla nie grasz na dwa fronty...
          • trzypas Re: Przerwa 15.04.05, 15:32
            15.04.05
            Dzisiaj dyżur loonaparka:godz.12.08-14.51,niestety tylko 3 posty,1
            krytykujący,1 pouczający,1 przytakujący.
            • loonapark bo jakiś marazm tu dzisiaj panuje 15.04.05, 15:37
              • inferno_m W urzędzie? 15.04.05, 20:47

• chester_74 Re: Przerwa 16.04.05, 01:36
      Jak się do tego państwowego sprzętu dokładasz??? To jest pytanie na poważnie.
      • mega.7 Re: Przerwa 16.04.05, 13:07
        Wprawdzie to pytanie nie do mnie,ale pozwolisz chester_74,że skomentuje.
        Sporo postów pisanych jest w godzinach,w których większość ludzi pracuje,więc
        skąd piszą? Z pracy.Dziwi mnie tylko,że szefowie są tak mało zainteresowani
        firmami,że nie wiedzą, co ich pracownicy robią.No chyba,że ktoś ma własną firmę
        to jego wola co robi w godzinach pracy.Ty na pewno obracasz się w kręgach
        UM,więc wiesz,że tam zainteresowanie forum jest i codziennie są na ten temat
        rozmowy w pewnych kręgach i autorami postów sa pracownicy.Tego nie da sie
        ukryć,ludzie są tylko ludzmi i nawet największa tajemnica z czasem się wyda.Są
        też reakcje ze strony urzędu na posty,np uzupełniono niektóre oświadczenia
        majątkowe,szkoda,że nie wszystkie,pewien pan nie został behapowcem, przedłużono
        czas składania propozycji do PRL ,a teraz chyba na złość zablokowano BIP.
        Więc nie pytaj się chesterze-74 jak się kto do państwowego sprzętu "dokłada"
        używając go do prywatnych celów,ale spytaj dlaczego się tak dzieje i dlaczego
        szefowie firm w tym i UM na to pozwalaja!
        • mega.7 Re: Przerwa 04.05.05, 15:02
          No i poskutkowało,wysyp porannych postów zmalał.Czyżby szefowie wkroczyli do
          akcji i przywołali swych podwładnych do porządku?Czy też może tematy postów nie
          są tak "gorące"i nie wzbudzaja już takich emocji?
          • loonapark Re: Przerwa 04.05.05, 15:27
            Raczej to drugie. I to delikatnie mówiąc.
            • logo20 Re: Przerwa 04.05.05, 15:51
              Raczej to drugie..ale reakcja loonaparka była natychmiastowa, a ostatnio kilka dni nic nie pisał.Monitoring forum jest na bieżąco prowadzony przez E-kipę :)
              • nieczubek1 Re: Przerwa 04.05.05, 18:20
                Taaaak! Monitoring jest prowadzony bez przerwy, napiszę nawet wiecej! Oni czyli
                E-kipa to, co jest napisane na forum DRUKUJE i ROZDAJE zaufanym osobom!
                Użalając sie przy tym na wredność kłamstwo i orzydliwość tych, którzy sie
                ośmielaja pisać o tym co dzieje się w UM .Pytanie retoryczne: po co to robią?
                • inferno_m Re: Przerwa 04.05.05, 19:18
                  Ciekawe czy mają tarcze do rzutek z naszymi podobiznami:)?
                • loonapark Re: Przerwa 05.05.05, 08:53
                  dostałeś taki wydruk???
                • mgr5 Re: Przerwa 05.05.05, 09:12
                  Zamiast roztrząsać te kłamstwa i obrzydliwości "nadawane" na forum mogliby
                  zrobić te brakujące matury,później magistry i mieliby spokój co najmniej z
                  jedną plotką.W następnej kolejności odwalić konkursy we wszystkich firmach i
                  tak ich ludzie by wygrali/bo są najlepsi/i kolejne pomówienie nie miałoby racji
                  bytu.Później zamiast swoich synów,córki, zięciów ,żony i mężow -zatrudnić
                  członków rodzin tych ,którzy najbardziej pyskują na forum i kłopot z głowy!
                  Wszyscy będą zadowoleni,krąg wielbicieli Ekipy rozrzeszy się znacząco i
                  Piechowice staną się krainą szczęśliwości miodem i ...płynącą!
                  • inferno_m Re: Przerwa 05.05.05, 17:28
                    Poprostu potrzebny jest negatyw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka