Dodaj do ulubionych

Konsultacje Kosmetyczne- Kraków, Libertów, Skawina

30.08.12, 21:04
Bezpłatna Konsultacja Kosmetyczna Mary Kay ®
Jeśli jesteś zadbaną kobietą, uwielbiasz kosmetyki, cenisz sobie piękny wygląd, a także chcesz dowiedzieć się o właściwej pielęgnacji skóry, zgłębić tajniki makijażu – Już dziś umów się na bezpłatne spotkanie kosmetyczne podczas, którego Twój Osobisty Doradca Kosmetyczny dobierze odpowiednią linię pielęgnacyjną do potrzeb Twojej skóry i zadba o Twoje dobre samopoczucie.
Organizuję darmowe spotkania kosmetyczne, na których będziecie mogły moje drogi Panie przetestować całą gamę kosmetyków do twarzy oraz ciała. Służę również pomocą w doborze pielęgnacji oraz podstawowych zasadach codziennych zabiegów. Możecie zaprosić przyjaciółki do siebie do domu lub umówić się ze mną indywidualnie.
Przekonaj się sama! Podczas prezentacji otrzymasz wszystkie informacje o produktach Mary Kay i korzyściach płynących z ich stosowania, a także indywidualne porady na temat pielęgnacji skóry, kosmetyków i technik nakładania makijażu.
Obserwuj wątek
    • megusia0 Makijaż permanentny 05.02.13, 14:40
      Byłam wczoraj w studiu Genesis na ul. Kapelanka w Krakowie, Pani Kamila wykonała mi perfekcyjnie makijaż permanentny. Polecam !!!
      • aleksapar Re: Makijaż permanentny 15.05.13, 18:40
        w Krakowie polecam p.Kamilke Chrobak ze studia Genesis. Najpierw przyjechalam do niej na usta-nic nie bolało! i od razu zdecydowałam sie na powieke gorna i dolna. super mi sie wszystko zagoilo w 2 dni, ksztalt, kolor taki jak chcialam. p.Kamilka jest przemila, pelna profeska, jestem strasznie zadowolona, obiecalam ze bede ja polecac to polecam :)
    • dorot36 Re: Konsultacje Kosmetyczne- Kraków, Libertów, Sk 05.02.13, 19:13
      Witam,
      Niestety masz rację :-( Dlatego tym więcej sprawia mi radości taka praca. Mogę służyć swoją wiedzą, pomagam kobietom zadbać o siebie i pokazać jakie są piękne. Bo wiele z nich tego nie wie :-(( Daje też możliwość własnego rozwoju. Jeśli jesteście dziewczyny zainteresowane takimi warsztatami pielęgnacyjnymi lub chciałybyście usłyszeć o możliwościach jakie daje moja firma, czekam na kontakt. Chętnie o tym opowiem :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka