roberti.ori 07.08.04, 13:19 KOSMETYCZNE ORIFLAME forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22555 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lablafox Re: nowe forum bez emocji 07.08.04, 15:34 Forum kosmetyczne oriflame już jest , założyła je albicilla. Zastanawiam się nad tym czy Wy potraficie tylko się kłócić między sobą , a współpracy nie może być żadnej? Odpowiedz Link
roberti.ori Re: nowe forum bez emocji 07.08.04, 17:01 nikt sie nie kłóci, no chyba że rozchodzi ci się o wymiane poglądów. nowe forum jest stworzone jako nformator kosmetyczny, wiem , wiem , pewnie zaraz posypia się uwagi o innych forach i o całym oriflame, ale to wasze zdanie i mozecie go mieć , więc miejcie , resztę zostawcie innym. Odpowiedz Link
1szylider Wlasnie MLM, a Oriflame szczegolnie... 07.08.04, 17:08 Witam! Nauczyly mnie iz lepiej sie laczyc i wspolpracowac niz dzielic i konkurowac... Zeglarstwo rowniez nauczylo mnie wspolpracy i gry druzynowej... PS sa oczywiscie zeglarze samotnicy, ale wlasciwie inna dyscyplina, gdy sport polega na zmaganiu sie z samotnoscia... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link