midinka1 20.08.06, 14:03 Fajnie że założyłaś to forum bo ja również jestem uzależniona od kąpieli, ale chyba nie jestem tak "światowa" jak Wy i tu moja prośba - jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to proszę o przetłumaczenie przepisów. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilusione Re: Do ilusione .... 20.08.06, 18:03 powiedz tylko ktore to bede tlumaczyc :) Odpowiedz Link
midinka1 Re: Do ilusione .... 20.08.06, 19:00 Może na początek te sole do kąpieli..... To może być super. Odpowiedz Link
kreatywni Re: Do ilusione .... 20.08.06, 20:03 Tłumacz wszystkie! Jak znajdziesz chwilkę wolnego czasu to tłumacz jak najwięcej. Zawsze komuś sie przydadzą :-) Odpowiedz Link
ilusione Re: Do ilusione .... 21.08.06, 09:35 Bath Salt - Basic: 1 kubek soli Epsom 4-5 krople barwnika spożywczego 3-5 krople olejków eterycznych BUBBLY BATH SALT: 1 część soli Epsom 2 część soli morskiej (takiej z duzych krysztalkow) 1 część SLS 2% olejku eterycznego kolor jaki chcemy Bath Salts - Fizzing: 3 łyżka stołowa soli morskiej 3 łyżka stołowa sody oczysczonej 1 łyżka stołowa kwasku cytrynowego 8 kropli wybranego przez ciebie olejku eterycznego Bath Salt - Seaweed Detox: 2 łyżka stołowa soli morskiej 3 łyżka stołowa sody oczyszczonej 1 łyżka stołowa sproszkowanych wodorostów Odpowiedz Link
midinka1 Re: Do ilusione .... 23.08.06, 21:54 Wielkie dzięki!!! (a tak na marginesie co to jest SLS?) Odpowiedz Link
ilusione Re: Do ilusione .... 24.08.06, 08:54 SLS (Sodium Lauryl Sulfate)- substancja dzieki ktorej coś się pieni...znajdzieciesz to wszedzie w szamponach, mydlach, zelach itp. Odpowiedz Link
midinka1 Re: Do ilusione .... 24.08.06, 21:45 Może jestem marudna ,ale jak będę chciała dodać SLS do soli to gdzie mogę to kupić? (A może to jakaś zwyczajna nazwa?) Sklepy internetowe czy zwykłe w mieście? Odpowiedz Link
ilusione Re: Do ilusione .... 25.08.06, 09:05 wydaje mi sie ze w jakims sklepie z chemia... sa tez sklepy z surowcami kosmetycznymi... w razie klopotow mysle ze mozna to zastapic jakims mydlem szamponem itp. tam w inci sls jest zazwyczaj na 1 miejscu... Odpowiedz Link