Gość: dudu IP: *.2.140.60.tvksmp.pl 03.11.09, 20:55 chciałem sie zapytac na jakie wynagrodzenie moze liczyc logistyk w tej firmie , jaka atmosfera itd . pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zosia samosia Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.nplay.net.pl 04.11.09, 17:02 podbijam pytanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.mtvk.pl 10.04.10, 11:22 jako operator systemów komputerowych - gospodarki magazynowej' pracował/pracuje ktoś? konkretnie o Chorzów chodzi. praca zmianowa? jakie godziny? 8-16-24? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hauru odp; IP: *.inet-siec.pl 09.03.11, 21:32 prawdopodobnie praca na 3 zmiany w projekcie Danon. Nie polecam , słabe zarobki. Szkoda czasu i nerwów. Każdy kto tu trafia to najemnik. Atmosfera jak w grobowcu. Każdy szuka lepszej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden precyzować wypowiedzi, bo jest kilka oddziałów! IP: *.icpnet.pl 10.05.11, 16:30 Najśmieszniejsze jest to ,że oddziałów jest kilka,a wypowiedzi wyglądają jak by to był jeden zakład w którym wszyscy pracują za karę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: precyzować wypowiedzi, bo jest kilka oddziałó IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 05:05 kilka chyba kilkaset odzialow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden Re: precyzować wypowiedzi, bo jest kilka oddziałó IP: *.sme.zscaler.net 07.08.14, 05:39 Ale w Polsce kilka. Dokładnie trzy (WRO,WAW,KTW) plus siedziba (POZ) plus agenci. Więc nie mędrkuj ,że kilkaset bo rozmawiamy o Polskich oddziałach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 15:27 Tak ja pracowałem , ogólnie syf mała kasa , ludzi wykorzystują w nadgodzinach nikomu nie polecam mam tu na myśli magazyn pod Piotrkowem. Przepisy bhp żadne, ludzi się nie szanuje a i mobbing by się znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.speed-transfer.mm.pl 31.03.12, 15:20 witam. praca w kn, to masakra. pracuje w magazynie pod Piotrkowem, pensja - najniższa krajowa... jest niby premia do 200zł, ale zawsze znajdą coś by ją zabrać! jak ktoś ma znajomości z menagerem Panem Rafałem, to ma dobrze, a reszta traktowana jest jak śmieci!! nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 03:50 masz cos do kn po prostu masz pecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 03:56 to sie zwolnij i nie narzekaj ze ci malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.146.91.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.11.11, 16:05 K+N CHORZÓW TO KIŁA I MOGIŁA WSZĘDZIE SZUKAJĄ OSZCZĘDNOŚCI NAWET OGRZEWANIE WYŁĄCZYLI NA MAGAZYNIE I WIECZNIE SIĘ CZEPIAJĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 03:51 jak Ci nie pasuje to sie zwolnil idz tam dzie nie wylaczaja ogrzewania a nie narzekasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 03:57 to sie zwolnij i masz problem z glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukasz81 Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.09, 21:02 Musisz uściślić o jakie stanowisko konkretnie ci chodzi - bo logistyk to dość mdłe i zarazem szerokie pojęcie. Tak więc chodzi ci o spedytora, dyspozytora,opiekuna klienta, magazyniera??? A swoją drogą praca jak w każdej innej tego typu firmie patrz Raben, DSV, Dachser itp...z początku łatwo nie jest ale jak sie wkręcisz to jest ciekawie, mówię na podstawie własnego przypadku, dodam , że jestem z Wielkopolski. Pozdrawiam & powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudu Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.2.140.60.tvksmp.pl 04.11.09, 23:36 tak wiem ze to szerokie pojęcie , chodzi mi o pracowników umysłowych czyli specjalistów zaopatrzenia/logistyki/zaspasów/imoptu/exportu ,nie bede wymieniał wszystkiego bo zapewne wiesz o co chodzi, jak sie pracuje za biurkiem i na jakie wynagrodzenie mozna liczyc ,pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukasz81 Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.09, 19:26 Jako spedytor import export - zależy od wielu czynników. Obecnie w transporice jest dość gorący okres z racji na końcówkę roku plus zbliżające sie święta, także pracy jest nawał. Jako spedytor praca dość luźna zazwyczaj od 8 do 16. Sprzedaż powiecmy 20 zleceń na dzień i idziesz do domu mając wszytko w nosie. Jako dyspozytor już nie jest tak różowo. Pod telefonem nieraz i 24 H na dobę- to się auto spóźniea na załadunek bądź rozładunek, to towar nie chce wejść na naczepę i naprawdę wiele wiele innych czasami dziwnych rzeczy. Co do zarobków też nie ma jednoznaczej odpowiedzi. Jeśli aplikujesz np do dziłu spedycji międzynarodowej bez znajomośc dwóch języków obcych w tym jednego perfekcyjnie odpóść sobie na samym początku. Nie jest to praca dla każdego - ciągle stres, mega odpowiedzialność itp. Jeśli nie lubisz wysokich skoków adrenaliny nie w wchodź w ten interes. Nie jest moim zamaiarem zniechęcenie ciebie do podjęcia pracy w tej branży, chciałbym żebyś tylko wiedział w jaką działkę wchodzisz :) Co do zarobków zależy od stażu.....jako świeżak po studiach bez doświadczenia i z wiedzą czysto teoretyczną więcej niż 1,8 tyś netto nie wyciągniesz. Ale wierz mi ta praca jest jak narkotyk :) Mnie wciągnęła na maxa :)powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spartan Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 21:54 Praca,ciezka,placa smieszna,atmoswera jak to w polsce na hali,podpie...nie,lizanie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: 89.107.158.* 11.04.10, 22:14 słyszalem, ze im ostatnio znaczna liczba europalet wyparowała, więc pewnie kokosów nie płacą tym bardziej że jest kryzys i szalejące bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
diament150 Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? 16.04.10, 17:04 daj sobie spokoj chlopie nie dotrzymuja slowa szkoda czasu ja pracuje i nie miale ani zlotowki podwyzki od dwoch lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość KN POZ Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.10, 18:35 KN to prawie jak gó.... Pracuje tam drugi rok, a psyche mam tak przez ta prace zrytą, ze masakra! Kierownictwo bagatelizuje problemy kadrowe, tak naprawdę jak masz problem to musisz sobie radzić sam. Pracuje na jedną zmianę od 7 do 15, ale od początku tego roku wychodzę z pracy o godz 17, 18, 19, 20 lub 21 i to za darmo bo za nadgodziny nie płacą żydy jeba....ne!!!!!!!!!!!!!!!!!! zarabiam 1400 netto! Pracuje w dziale w którym widać jakie firma ma obroty, a oni jak chcesz podwyżkę powiedzą ci ze jest kryzys. Kierownictwo na dodatek jest takie, że w ogóle nie ma pojęcia o transporcie, raz jedne PAN WIELKI kierownik spytał mi się co to jest odbiór towaru?, normalnie szczyt szczytów!!! Kuehne nagel to SYF!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orlik cz morze ktos pracuje lub pracowalw KN Pruszkow IP: 94.75.112.* 25.01.11, 17:09 podobniesz firma w pruszkowie ma bardzo zla opinie czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawny pracownik Re: cz morze ktos pracuje lub pracowalw KN Pruszk IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.13, 22:27 Praca jak praca, ale kierownik magazynu i jego przydupasy to porażka. Facet obiecuje różne rzeczy, a potem zasłania się amnezją. Jest zwykłym oszustem i każdy kto go zna dłużej wie, że jego słowo nic nie znaczy. Cięcie kosztów do granic, dziwne rozmowy przy przedłużaniu umów typu, " jesteś do niczego, wszystko zle, ale podpiszemy umowę z dobrego serca, bo nigdzie indziej się nie nadajesz " Oczywiście rozmowa toczy się przeważnie przy kilku przełożonych, co ma na celu zastraszenie chyba. Piszę chyba, bo w sumie komicznie to wygląda i każdy zamiast się bać to się tylko wkurza po takiej rozmowie albo śmieje. Odrębny temat to ochrona, cały czas donoszą na pracowników, a kierownik ochrony to były krawężnik, który ma ochotę rzadzić, cały czas się przechwala co to nie on, a tak naprawdę nie ma jaj. Dziwię się, że kierownictwo toleruje taką ochronę. Zresztą najlepiej świadczy o tej firmie fakt, że co bardziej ogarnięci klienci wycofują się z korzystania z magazynów tej firmy, nawet jeśli oznacza to kary finansowe za zerwanie kontraktu. Pracowałem tam kilka lat, więc wiem co piszę. Oczywiście o jakiejkolwiek podwyższce można pomarzyć. Ale jak za zarządzanie bierze się banda cwaniaczków, to nic dziwnego, że potem są takie sytuacje. Mam tylko nadzieję, że ta firma zbankrutuje. Przynajmniej będzie o jeden zakład-krzak mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: cz morze ktos pracuje lub pracowalw KN Pruszk IP: *.play-internet.pl 31.07.13, 14:21 Kolego tak jest w każdej firmie, państwo Polskie pozwala na to i tak będzie. Szkoda że w Niemczech i innych krajach szanuje się pracownika i pracę. Najgorsi są polscy "menagerowie", Niemiec, Portugalczyk czy Francuz nie traktuje tak pracowników jak polscy szefowie! Gó... by z pod siebie zjedli żeby pokazać jacy to oni są dobrzy ale to zaczyna się od pracownika na samym dole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: cz morze ktos pracuje lub pracowalw KN Pruszk IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 04:02 Firma nie jest tylko w Pruszkowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 04:01 To się zwolnij i idz gdzie bedziesz mial lepiej i nie bedziesz narzekal wiec skoncz pie...c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.14, 21:59 Po pierwsze nie pracuje sie na zadna 7 bo ja co to sie pracuje na trzy zmiany i od 6 do 14 14 22 i istatnia zmiana 22-6 i zawsze sa wyplacane nadgodziny bo pracuje tam przez 5 lat i zawsze sa placone syfu napewno nie ma jak juz piszecie to piszcie prawde a nie wyssane z palca historie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.echostar.pl 01.07.10, 22:24 na początek 2200 brutto i po 10 godz poźniej ciut wiecej ale po 11 godz więc szczerze odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarnula Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.stk.vectranet.pl 03.11.10, 21:39 Wiem coś o tej firmie, bo pracowałam tam jakiś czas. Faktycznie zarobki do du.. a atmosfera jak w zakładzie karnym praca ciężka wydzieranie się po niewinnych dziewczynach a róbcie, bo macie mniej jak inne dziewczyny przy stołach. Nie dawno była imprezka integracyjna z KN, oczywiście wyjazdowa na weekend, a co się tam działo to tylko stworzyć jakąś księgę i wpisać to złotymi zdaniami. Krótkim zdaniem opisując morze alkoholu, już po wyjeździe autokaru spod firmy a po przyjeździe dalszy ciąg pijaństwa no i kurestwo bo tam nikt nie patrzył, czy któraś ma męża, czy ktoś ma żonę po prostu kto komu wpadł w oko to był, lub byłą jego na noc. Tak więc ja też nie polecam tej firmy, no chyba że ktoś chce jechać na takie wycieczki integracyjne i się zabawić na całego, ale potem zostaje kac moralny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.inet-siec.pl 12.05.11, 15:03 czarnula jakieś konkrety plis ;) popiszemy troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.inet-siec.pl 21.04.12, 13:50 czy ktoś morze mi napisać co było na wyjeżdzie integracyjnym w 2010r to jest dla mnie bardzo ważne zg dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.12, 16:44 a o jaki wyjazd chodzi i w jakiej miejscowosci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.inet-siec.pl 31.05.12, 17:40 wyjazd ponoć do integracja w krakowie pażdziernik 2011r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: 195.20.110.* 06.06.12, 10:51 A czy komuś coś wiadomo o rzekomym meczu otwarcia EURO2012 oglądanym wspólnie w KN, który ma się odbyć 8 czerwca? Czy to prawda i rzeczywiście coś takiego ma mieć miejsce? podobno ma być jedzenie, piwko i doping naszym. Zastanawiam się czy tak jest, czy mąż ponownie wróci i po czasie okaże się, że jednak coś nie wyszło i poszedł do kolegi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana czy 8/06 jest impreza w KN? IP: 195.20.110.* 06.06.12, 17:37 A czy komuś coś wiadomo o rzekomym meczu otwarcia EURO2012 oglądanym wspólnie w KN, który ma się odbyć 8 czerwca? Czy to prawda i rzeczywiście coś takiego ma mieć miejsce? podobno ma być jedzenie, piwko i doping naszym. Zastanawiam się czy tak jest, czy mąż ponownie wróci i po czasie okaże się, że jednak coś nie wyszło i poszedł do kolegi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil nocki na herbatkach IP: *.inet-siec.pl 18.08.12, 17:21 orientuje się ktoś, czy w chorzowskim oddziale kuehne-Nagel nocki na herbatkach zaczynają się z niedzieli na poniedziałek czy z poniedziałku na wtorek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.inet-siec.pl 19.05.11, 20:33 cz czarnula odezwij się chodzi mi oto że oczerniasz wszystkie kobiety które tam były a to dla mnie bardzo ważne !!!!!!!!! ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 04:06 Koleżanko nie jest tak po prostu nie wiem w którym ty oddziale pracujesz Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? 03.11.10, 23:31 Byłam ich klientką. Nie byłam zadowolona. Chyba balagan tam mają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 22:58 Pracowałam tam jakiś czas w administracji i nie polecam. Obowiązki nasilane z dnia na dzien. Burdel jak w kazdym oddziale. Wyzyskuja pomysly od Ciebie a pozniej je realizuja ale bez Ciebie. Wszystko na korzysc siły wyższej, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opi Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.icpnet.pl 06.12.10, 21:25 Mam pytanie ile się zarabia jako pracownik administracyjny w oddziale w Gądkach i w jakich godzinach jest ta praca (8h od 8-16 czy więcej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.lodz.msk.pl 15.04.11, 10:30 czyli po prostu jest to korporacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.opoczno.mm.pl 14.02.11, 19:25 ja obecnie pracuje oddział w rokszycach nie jest zle ale mała kasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan z brodą Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: 57.66.70.* 22.02.11, 14:03 potwierdzam że tu się nie zarobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byly pracownik Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.play-internet.pl 07.03.11, 12:00 Z reka na sercu - nie polecam tej firmy nikomu... chyba ze najgorszemu wrogowi. Pracowalam tam dluzszy czas. W skrocie - zapie...sz non stop, zero podwyzek, zero awansow, zero szkolen, placa marna,mobbing itd. Nawet jak wykonasz swoja prace w godzinach pracy to zostaniesz wezwany na dywanik i zostaniesz wyzwany za to ze wychodzisz o 16-tej a nie siedzisz po godzinach jak inni. Dodam ze nadgodziny w tej firmie nie sa platne. Ogloszenia o prace tej firmy to smiech na sali, same klamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.war-ar6.do.NYK-Logistics.tpnet.pl 08.03.11, 13:38 a o ktorym oddziale mowa? bo wlasnie pojawilo sie ogloszenie do oddzialu w Gadkach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hauru pracuję tutaj, niestety. IP: *.inet-siec.pl 09.03.11, 21:44 Zgadzam się. Zarobki są marne. Mobbing, wyzysk, przedmiotowe traktowanie człowieka. Szkoda czasu, nerwów. Sam szukam pracy i niebawem wyrwię się z tego bagna. O reszcie napiszę kiedy rzucę im wypowiedzeniem. Przełożeni tutaj, że szkoda pisać. Większość to układowcy bez wykształcenia, po znajomości. Im mocniej w stół uderzy tym lepszy od kolegi z biurka obok. Nikt tu nic nie wie, nikt nie umie podjąć decyzji ale wymagać umie każdy. Z logistyką ta firma ma tylko to wspólnego, że stoi na terenie parku ProL. Więcej w tej firmie ma do powiedzenia sprzątaczka niż kierownik. Śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica Re: pracuję tutaj, niestety. IP: *.147.105.95.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.03.11, 20:53 Zgadzam się co do zarobków nie są najlepsze ale na pewno lepsze niż w R....e a jaka tam atmosfera, gdybym miała drugi raz wybierać wybrałam bym Nagiel zdecydowanie, co do sprzątaczki to się zgadzam czuje się panią wielką w końcu kiedyś pracowała przy stole może dlatego,w końcu wielka koleżanka od nowej pani kierownik, nowa pani kierownik nie za bardzo umie docenić pracowników mnie się wydaje ze całe kierownictwo i nowa kierownik skupia się tylko na starych pracownikach nie daje szans nowym którzy naprawdę są dobrzy no co niektórzy bo niektórzy myślą tylko że robienie kominków to cała praca w Nagiel,to że jeden na drugiego donosi to już wiemy to nie tylko w Nagiel jest tam taka jedna która kiedyś była brygadzistka w Ra..n i zwalniała nawet za to że ktoś jej się nie podobał czy chciał wolne na dziecko co było chore a teraz sama ma i dobrze jej jest to kawał świni nikt w ra...en nie dał jej dobrej opinii zresztą sama to zaczyna pokazywać w Nagiel, na koniec jeszcze powiem że zawsze miałam wypłacane za nadgodziny ale też to wynika ze miałam dobrego pośrednika job oczywiście, a za jakie zarobki tam się pracuje to wiemy przy podpisaniu umowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: pracuję tutaj, niestety. IP: *.static.sitel.net.pl 01.04.11, 11:58 Pamietaj koleżanko że jednak nie jest się do końca anonimowym w sieci...Oczerniać wszystkich na około nie podając imienia i nazwiska to żadna sztuka....Jedno z czym się zgodze to to że każdy podpisując umowe wie za jakie pieniądze pracuje i za nadgodziny tez są wypłacane i to nie zasługa Joba bo najwyrazniej nieznasz procedur rozliczania się agencji z pracodawcą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: pracuję tutaj, niestety. IP: *.static.sitel.net.pl 01.04.11, 12:17 Chciałąm tylko dodać że tez jestem byłą pracownicą Kuehne Nagel i że mnie dopiero po chamsku potraktowano przez kierownictwo i to najwyzszego szczebla ale juz mi nie zależy uważam że każdy zostanie rozliczony Tam na górze za swoje czyny i słowa i naprawde w to wierze .Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: pracuję tutaj, niestety. IP: *.static.sitel.net.pl 01.04.11, 12:21 Dla zainteresowanych oczywiście mowa cały czas o oddziale w Chorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: pracuję tutaj, niestety. IP: 89.73.220.* 09.12.11, 10:05 co do odziału chorzów zgadzam sie masakra kierownictwo uwarza ze jest nie tykalne.Mobing ale ja sie nie pooddałam i ide z nimi do sadu musze znalez swiatkow ktorzy tam pracowali zeby to potwierdzic wiec jesli ktos by chciał mi pomoc to dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vector Re: pracuję tutaj, niestety. IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.12, 22:52 Najgorsza menda to Garsyja łapówkarz i kleptoman kawał chama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica Re: pracuję tutaj, niestety. IP: *.181.50.50.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.04.11, 15:18 słuchaj koleżanko nie wiem dlaczego tylko chcesz wiedzieć moje imię i nazwisko mam się czegoś bać bo nie rozumie, tym bardziej czytając wcześniejsze wypowiedzi nie mam pojęcia co cie tak zbulwersowało :(może jesteś tą była R.....ą to przykro mi ale przepraszam ci nie powiem bo dla mnie i wielu ludzi nie zasługujesz na to, przykre to że muszę tak pisać tylko to mnie najbardziej boli że tak właśnie o tobie muszę napisać :(ale ja po prostu nie mam szacunku dla takich ludzi, co do twoich procedur to powiem ci że pracuje przez innego pośrednika w innej firmie i właśnie ze strony pośrednika mam kłopoty z kasą a nie przez firmę więc nie wiem o co ci chodzi, co do reszty tak jak pisałam wcześniej wróciłam bym do Nagiel nie mam nic do tej firmy pomimo pewnych wad nie są najgorszą firmą tego nie mogę powiedzieć co do pani kierownik ma pewne wady tak jak pisałam wcześniej ale nie jest złą osobą co do sprzątaczki mówiłam to co widziałam i to co widzieli inni i nie chodziło mi o to koleżanko ze chciałam je obrażać pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Rzep Re: pracuję tutaj, niestety. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.04.11, 12:49 Tak. Zgadzam się z Tobą z każdym słowem ! Gardzenie człowiekiem - mało powiedziane. Przełożeni porażka, szczególnie pan Ł.F. (kawał...) Co do uderzenia w biurko; nic innego nie potrafią. Z logistyką ta firma nie ma nic wspólnego. Co do sprzataczki; tak jak ujęte w Twoim komentarzu, zarządza twardo no i ślicznie plotkuje z kierownictwem. Pracuje konkretnie w 1/4 etatu a płacą jej za cały. Mobbing. Tego nawet nie będe komentować. Śmiech na sali - ta FIRMA to jedna, wielka porażka. Bardzo dobre układy, bo gdzie indziej takie kierownictwo juz dawno by się pożegnało z krzeselkiem. Niebawem opublikuję życie w tej firmie, na większym portalu, do ktorego link pozostawię tutaj. CDN KN a R...n - niebo a ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hauru Szanowny Panie Rzep... IP: *.inet-siec.pl 01.04.11, 21:31 z prawdziwym zainteresowaniem i niecierpliwością czekam na pikantne szczegóły o życiu w firmie K+N w której oszczędza się na ludziach i workach na śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUHAU siema IP: *.inet-siec.pl 01.04.11, 22:41 Cześć wsztstkim. Jestem Ruchau i jeżdżę w KN wysokim wózkiem od kilku dni. Bardzo lubię zapach herbaty, disco polo, męską szatnię, rampę ne 13 i dziewczyny. Szczególnie ze stolika nr 1,2,3,4,5,6. W wolnych chwilach planuję w co zainwestować flotę z pierwszej wypłaty. Ogólnie lubię marki typu rexona z kosmetyków i mleczna dolina z nabiału. Jestem fajny kolo i myślę, że zrobię tutaj karierę a mam czas do emerytury. Bardzo lubię chłopaków z krojzdoka, szczególnie brygadzistę Kszysia. To prawdziwy twardziel do kobiet. Jest moim idolem ale wstydzę się mu to powiedzieć. Bardzo lubię też panią Gizelę i to jak sumiennie wykonuje swoje obowiązki. Zawsze podokładane ręczniki i full mydła w podajnikach. Jest the best. Bardzo lubię jeżdzić małym wózkiem typu pies. Bardzo fajnie wchodzę w zakręty z paletą. Musielibyście to widzieć. Co możecie mi poradzić w dalszej karierze w moim ukochanym KN??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogel mogel Re: siema IP: *.stk.vectranet.pl 05.04.11, 00:01 Witam Panie RUHAU... Pracuję w KN i jakoś cie nie kojażę.. może powiesz coś więcej o sobie... Jestem dziewczyną ze stolika 1,2,3,4,5,6, i też lubie disco polo i kosmetyki firmy rexona ...a najbardziej jestem zainteresowana meską szatnią... Proszę ujawnij się mamy tyle podobnych zainteresowań.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUCHAU siemanko kogel mogel IP: *.inet-siec.pl 05.04.11, 20:43 Bardzo chętnie się ujawnię ale nie teraz. Ten ostatni mój komentarz to oczywiście prowokacja która osiągnęła zamierzony skutek. Nie lubię disco polo i rexon. Lubię Szymona Wydrę, Kasię Wilk i kosmetyki MEXX. Męska szatnia w KN jest na tyle fajna, że nigdy tam nie śmierdzi na facetów. Myślę Kogel Mogel, że masz na imię Ewa, Bożena lub Kasia, nie lubisz disco polo i rexon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STR 8 Re: siemanko kogel mogel IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.04.11, 21:43 No macie problem , nie żle juz macie zryta psychikę w tej firmie, ale nie dziwie sie . Ta firma w Chorzowie potrafi człowieka wykończyć. Jedno co mogę wam doradzić , to EWAKUACJE ! A może psycholog ?? Ja was pozdrawiam i życzę duzo zdrówka i mniej zrytej psychiki . Szkoda mi ludzi którzy tam pracują za groszę , ale kierownictwo potrafi takich kręcić . pozdrówka dla was . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogel mogel Re: siemanko kogel mogel IP: *.stk.vectranet.pl 05.04.11, 23:36 A jaki był twój zamierzony cel ??? Bo nie rozumiem tej prowokacji.... Czy chodzi Ci tylko o to żeby ktoś coś pisał na tym forum??..... Ja naprawdę lubię disco polo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxanavonrexona Re: siemanko ogolne IP: *.pools.arcor-ip.net 12.05.11, 17:51 to widze ze teraz sie za was wzieli bo aussidler sa pany stanowczo nie podobaja mi sie ich bryki wiec sie nasza paka wyewakuowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: pracuję tutaj, nies IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 04:20 Porazka to jest z Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: pracuję tutaj, niestety. IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 22:08 to sie zwolnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: 82.160.150.* 25.05.11, 09:41 witam, ogólnie nie polecam pracy w KN, wielka korporacja, najebi...esz się "za trzech'' i nikt tego nie docenia ;(, zarobki bardzo marne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 22:06 a w ktorej pracy sie nie najeb... ?? zgodze sie z tym ze nikt tego nie docni a co do kasy to ja na pocztku nie wynegocjujesz dobrych warunkow to pozniej beziesz narzekac . kazdy pracodawca chce aby jeden robil za trzech a placil najnizsza krajowa . nie kazdy nadaje si d pracy w transporcie , stres czy dojedzie na rozladunek bo produkcja staje , caly wieczor walczysz z kierowca a pozniej jak dojezdza na rozladunek to 4 godz musi odstac bo maja go w du... a ty sie wtedy wkur... bo przeprzedni wieczor miales zjeb.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była kn Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.11, 13:57 Witam, Kiedyś pracowałam w KN bardzo dawno temu i uciekłam jak najdalej, weszłam na forum z ciekawości czy coś się zmieniło ale widzę – nic nowego- chyba że zmienili się ludzie. Pytanko czy pan DN nadal tam żądzi na magazynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisTaki Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 21:57 Witam Pracowałem tam, tak DN nadal udaję kierownika choć jego umiejętności to jakaś pomyłka:)) Ogólnie słabe zarobki. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.11, 10:13 Pan DN dupny kierownik pusty człowiek po Technikum nie umie rozmawiac z ludzmi mysli ze jest nie tykalny ,zastrasza ludzi tylko to umi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re:Oddział Pruszków biuro IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.12, 19:16 a jak w biurze w Pruszkowie się pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziony Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: 109.95.200.* 30.09.12, 11:43 Kuehne to SYF ! Bezwzględna polityka "każdy jest do zastąpienia", wymagane zapie...nie od rana do wieczora, dokładanie obowiązków bez zmiany wynagrodzenia, niewywiązywanie się przełożonych z obietnic, każda próba rozmowy o podwyżce spotyka się z nastawieniem "Zwolnić Cię?" a kiedy pracownik przynosi wypowiedzenie (oczywiście wszyscy są zaskoczeni) to wtedy płaczą, że się z nimi nie rozmawiało. Ludzie fajni, praca jak to w transporcie, ale trzeba się z tym liczyć, za to podejście do człowieka, brak szacunku, pomiatanie, brak faktycznej możliwości finansowego rozwoju, benefitów - ogólna polityka personalna to jedna, wielka, POMYŁKA! Na każdym kroku pracownik słyszy, że jest "mało wydajny", że może więcej, ale gdzie kończy się takie podejście? Na pewnym etapie jakoś świadczonej usługi po prostu traci, ponieważ masz tyle na głowie, wszystkie tematy są pilne i "na już" że nie jesteś fizycznie, a co ważniejsze psychicznie wytrzymać...chwała Bogu, że już tam nie pracuje i życzę całej mojej starej ekipie, żeby też zmieniła prace - jesteście za dobrzy dla Nagla i te ŻAŁOSNE wynagrodzenie poniżej płacy rynkowej dla tego stanowiska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi ęknie napisane Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.xdsl.centertel.pl 08.10.12, 20:28 Świetnie napisane, przykre ale prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 16:44 Czy może ktoś napisać jak wygląda wynagrodzenie operatora wózków, czy są premie i za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 04:30 Zalezy gdzie i jaki odzial nie wiem gdzie tam dzialasz bo praca operatora wozka widlowego to pojecie względne którego nie definiujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super Bartas Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 23:43 Gdzie Ty człowieku pracowałeś w tym K&N-ie??Dla mnie to strasznie wyolbrzymiona opinia.. Jest "ciężko".. Zarobki-mogłyby być wyższe ale tragedii niema.. Do czego zmierzam.. Pracuje w K&N we Wrocku,dokładnie na Bielanach i pisząc szczerze,Twoja wypowiedź nie dotyczy takowego magazynu.. Czasami zdarza się zapier.. aczkolwiek kiedy zdarzy się zostać na nadgodzinach nie należy się przemęczać (przez ostatnie cztery miechy liczba moich nadgodzin wynosiła 10).. Ta liczba jest do zniesienia.. Poza tym wszystko zależy od działu na którym pracujesz.. ..i biorąc pod uwagę fakt,że w dzisiejszych czasach i w naszym kraju ciężko jest znaleźć pracę,a pracę za "stosowne" pieniądze to praktycznie nie możliwe,to myślę,że praca w K&N jest do zniesienia.. ;) Naprawdę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.galileusz.pl 16.12.12, 14:05 Czy ktoś pracował w KN w Chorzowie Batorym na magazynie Pepsico? Jestem zainteresowany ofertą pracy ,jaką znalazłem w necie.Chcę się dowiedzieć jak tam się pracuje.Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omerta Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.205.17.71.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.02.13, 16:39 Przepraszam , że przeszkadzam nie pracowałem w Firmie K&N , pracowal w niej kiedys a scisle mówiac mój tata w Wiedniu w latach 1990-91.Praca była za minimalna wtedy stawke i była pracochłonna .Moj tata dobrze ja ocenial .Płacili za kazda nadgodzine.Jesli ktos sie opierniczałi uwazałze jest niezastąpiony wylatywalnie z dnia na dzien tylko z godziny na godzine i to dla mnie i mojego taty bylo w porzadku i oboje z całkowicie to akceptujemy.Tak powinno byc wszędzie ktos kto ma muchy w nosie i przekonanie o swej górnolotnej pozycji i niezastepowalnosci jest niepotrzebny.To co czytam na tym forum ( pomine juz bedy ortograficzne niektórych z Was) jest typowo polskim podjeciem do tematu .Pisza tu ludzie ze zarobki sa złe a zarabiaja 1400 zl netto , 2200 brutto..i wg Was te zarobki sa niesprawiedliwe.Moze ta w dawnej epoce a odnosze wrazenie ,że dzieli nas 10 lat za roczna pesnsje nie mozna bylo kupic 10 letniego auta za miesieczna nie mozna bylo kupic 1/3 pralki..dzis za jedna pensje macie 2-3 pralki albo lodowki i czujecie sie skrzywdzeni.Jak mi Was szkoda.Czemu sie nie zbierzecie i nie zalozycie wspolnie podobnej firmy??macie takie doswiadczenie i takie pomysły ,ktore ponoc inny za darmo wykorzystuja bez Waszego udzialu.Zbiercie sie do kupy i konkurencje otwierajcie.Do klientowmacie dostep.Od razu z miejsca przejmiecie całe ich zamówienia.Ale jak otworzuycie sowja firme to sie okaze ze sam zus to obecienie bo pisze jz w 2013 roku to okolo1070 zlotych i wtedy znowu bedzie cos zle..Wic do kogo miejscie pretensje??do rzadzacych to oni Was okradaja nie K&N czy Raben.Rabenowi akurat cos sprzedawalemi wprzeciwienstwie do innych firm zwlekajacych z placeniem zapłacili po 2 tyg.Fakt raz jak przywozili mi towar spedycja - auto bez windy przsłali ale to juz wina takich jak Wy ,,wszystkowiedzacych ".Powinniscie pracowac za rownowartosc jednej pralki i od tego zaczynac a nie za 2 czy 3 .Zobaczyli byscie jak zylo sie kiedys.Wy mlodzi uwazacie ze wszystko Wam sie należy bo estescie..Jesli tak zbudujcie nowe K&N sami!! Dzo dziela !!niech te 90 % z tych co tu sa i marudza cos zbuduje a nie tylko narzeka .Ja w przeciwienstwie do Was potrafie podac swoje imie i nazwisko i miejscowosc w ktorej mieszkam potrafie tez zostawic swoj mail : monaco@interia.eu .WY JESTECIE ODWAŻNI Z ZAKRYTA TWARZA!!! Tomasz Laszok z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowojorczyk Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.broadband.greenlan.pl 01.05.13, 23:41 Dużo ci KN płaci za lizanie im d... , bo to co piszesz nie ma sie nijak do rzeczywistości !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.S. Kot Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.183.243.59.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.06.14, 15:53 Jeżeli godnej pracy to na pewno nie u „pana” mgr. ekonomi dwojga imion Roberta Tomasza Laszoka (posługuje się drugim imieniem) w „firmie” A8 (ulubiony cytat): „Pracownik mus drżeć gdy przychodzi do pracy by nie zostać zwolniony. Zarabiać powinien tyle co w Rumuni tj. 600 zł i z tych 600 zł powinien opłacić wszystkie składki. Do tego praca po 12 godzin.” Nie tylko gejzer ekonomi ale również intelektu. 22 kwiecień 2014r. – Przedsądowe wezwanie do zapłaty – Na podstawie art. 476 Kodeksu cywilnego (Dz.U. z 1964 r. nr 16, poz. 93 z późniejszymi zmianami) wzywam do natychmiastowej zapłaty z tytułu wynagrodzenia za pracę (1.800 zł), diet (3.484 zł) i ryczałtu za nocleg 25% – bez rachunku za nocleg (1.882 zł) za okres od dnia 4 marca 2014 roku do dnia 17 marca 2014 roku. Co stanowi razem za w/w czas 16 dni kwotę 7.166,00 zł (słownie: siedem tysięcy sto sześćdziesiąt sześciu złotych) oraz z tytułu wynagrodzenia za pracę (2.037 zł), diet (2.718 zł) i ryczałtu za nocleg 25% – bez rachunku za nocleg (2.509 zł) za okres od dnia 1 kwietnia 2014 roku do dnia 18 kwietnia 2014 roku. Co stanowi razem za w/w czas 18 dni kwotę 7.264,00 zł (słownie: siedem tysięcy dwieście sześćdziesiąt cztery złotych) od 1 kwietnia 2014 roku do 18 kwietnia 2014 roku. Co stanowi w sumie kwotę: 14.430,00 zł (słownie: czternaście tysięcy czterysta trzydzieści złotych) wraz z ustawowymi odsetkami 0,13% w skali roku za zwłokę – Art. 85 § 1 i 2 k.p. oraz wyrok Sądu Najwyższego z 1 kwietnia 2011 r. (II PK 234/10). „Umożliwienie kierowcy spania w kabinie samochodu nie zapewnia pracownikowi bezpłatnego noclegu w rozumieniu § 9 ust. 4 rozporządzenia z 19 grudnia 2002 r. w sprawie wysokości oraz warunków ustalania należności przysługujących pracownikowi zatrudnionemu w państwowej lub samorządowej jednostce budżetowej z tytułu podróży służbowej poza granicami kraju (DzU nr 236, poz. 1991, dalej rozporządzenie o podróżach zagranicznych).” Podstawa prawa, co do naliczania wysokości diet (rozporządzenie ministra pracy i polityki społecznej). Również złożone przez Pana Bogusław Borowski niemalże identyczne Przedsądowe wezwanie do zapłaty. Na podstawie art. 476 Kodeksu cywilnego (Dz.U. z 1964 r. nr 16, poz. 93 z późniejszymi zmianami) wzywam do natychmiastowej zapłaty z tytułu wynagrodzenia za pracę (2.037 zł), diet (2.718 zł) i ryczałtu za nocleg 25% – bez rachunku za nocleg (2.509 zł) za okres od dnia 1 kwietnia 2014 roku do dnia 18 kwietnia 2014 roku. Co stanowi razem za w/w czas 18 dni kwotę 7.264,00 zł (słownie: siedem tysięcy dwieście sześćdziesiąt cztery złotych) od 1 kwietnia 2014 roku do 18 kwietnia 2014 roku. Wraz z ustawowymi odsetkami 0,13% w skali roku za zwłokę – Art. 85 § 1 i 2 k.p. oraz wyrok Sądu Najwyższego z 1 kwietnia 2011 r. (II PK 234/10). „Umożliwienie kierowcy spania w kabinie samochodu nie zapewnia pracownikowi bezpłatnego noclegu w rozumieniu § 9 ust. 4 rozporządzenia z 19 grudnia 2002 r. w sprawie wysokości oraz warunków ustalania należności przysługujących pracownikowi zatrudnionemu w państwowej lub samorządowej jednostce budżetowej z tytułu podróży służbowej poza granicami kraju (DzU nr 236, poz. 1991, dalej rozporządzenie o podróżach zagranicznych).” Podstawa prawa, co do naliczania wysokości diet (rozporządzenie ministra pracy i polityki społecznej). Okazało się, że pozwany już wcześniej zatrudniał swego szwagra Alberto Guidetti na tym samym stanowisku (kierowca) i jemu również nie wypłacił należnego wynagrodzenia za wykonaną pracę. Obciążając wyimaginowanymi karami za nie przyjechanie na czas (załadunku – rozładunku). 05-05-2014 zostaje złożony Pozew o wypłatę zaległego wynagrodzenia do Sąd Rejonowy XI Wydział Pracy i Ubezpieczeń Społecznych w Łodzi. Jeżeli nie mamy szacunku dla własnej rodziny jak możemy dla innych. Patologia bez etyki i zasad moralnych. Uważa, że trzeba martwić się tylko o siebie. A jeśli komuś się nie wiedzie to znaczy, że jest sam sobie winien. Człowiekowi nawet wykształconemu (za takiego się podaje R.T. Laszok) dobra materialne odbierają rozsądek i mózg. Kasa rzecz nabyta - Dziś kładziesz się spać jako krezus a jutro wstajesz jako bankrut. Tyle, że przy takim podejściu nikt ci nie poda szklanki wody. Frazesy i banały to na komitet wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 04:38 to znajdz sobie gdzie bedziesz mial lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wózkowy Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.13, 01:55 Siema.Pracuje w Kuehne Nagel w o Obi od wrzesnia tamtego roku praca fajna atmosfera tez a co najwazniejsze ciszai spokoj wynagrodzenie dobre +pakiet socjalny,a wczesniej w jakiej firmie pracowales?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wózkowy Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.13, 02:06 Kuehne Nagel -oddział Wola Bykowska co do poprzedniej odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.net95-158-69.revers.nsm.pl 23.06.13, 16:52 pracuję aktualnie,nie wiem jak długo bo rotacja jest duża.Praca nie jest ciężka może być,ale brygadziści lfs-y porażka jeden wielki wyścig szczurów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 04:32 co za oddzial??i gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wózk Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.rev.pro-internet.pl 27.10.13, 13:28 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzul Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.13, 15:19 mam pytanie odnosnie kn bydgoszcz, a dokladniej pracownika magazynowego (zbieranie zamowien) moze ktos napisac na jakim wozku sie jezdzi ?? dwupaleciaku?? i cos ogolnie o tej formie w bdg atmosfera itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesniak Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.dynamic.chello.pl 10.08.13, 00:28 Na razie dopiero zbierają załogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 05:03 gdzie i jaki oddzial?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RJ Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: 46.187.155.* 03.10.13, 20:54 Ja obecnie pracuje w tym oddziale K&N poprzez agencję OTTO. Praca, atmosfera, ludzie i kierownictwo są w porządku. Wszystkie wózki to wynajęte od oczywiście Toyoty "jeździki", "elektryczne pieski" stoisz po prostu przodem do towaru, na podeście. Inne to "tramwaje" towar masz za sobą i "normalną" kierownicę jest jeszcze jedna czołówka i wózki wysokiego składowania. Pensja na start 1700 brutto dla pickera (składającego towar) oraz dla kontrolera jakości, a po mniej wiecej trzech miechach 1900, natomiast dla wózkowego WS 2100. Plus premie za "sumienną" pracę do 400zł brutto. Do K&N przejmują po przepracowaniu 700h (jeżeli zasłużysz). Dopiero startujemy, więc jeszcze nie lecimy całą parą ale wszystko jest na jak najlepszej drodze. Ja sam nie mogę narzekać na nic poza podstawą pensji, która jak na dzisiejsze i moje wymagania powinna być wyższa o jakieś 300zł oraz początkowymi umowami. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrunia12 Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? 30.06.15, 11:09 Witam, pracuje w KN Bydgoszcz od miesiąca w kontroli Czytam i oczom nie wierze co tu jest powypisywane...... Ze swojej strony mogę napisac ze jest ok Brygadzisci normani,nie ma mobingu kasa tez Nadgodziny owszem zdarzają się ale to sporadycznie bo jest akcja lato Maks 10 h Prawda jest taka ze caloksztalt zależy od ludzi ,atmosfery jaka sobie urzadza Bydgoszcz nie narzeka PozdrawiamWpisz swoją odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.dsl.pipex.com 16.08.13, 19:12 praca dla ludzi po podstawowce na kazdym szczeblu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Kuehne Nagel pracowałas ktos ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 04:09 to chyba podstawówki nie skończyłes a gimnazjum cie jeszcze nie objelo SMARKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolejny Gość Kuehne+Nagel IP: *.icpnet.pl 24.01.14, 13:55 Czytając wasze treści można tylko stwierdzić że to kolejna zagraniczna firma która robi furorę na świecie dzięki taniej sile roboczej. Najbardziej to śmieszą mnie ci którzy pracują tam w biurze lub na stanowiskach kierowniczych, bo Polakowi to tylko bata w łapę dać a on już wie jak drugiego Polaka potraktować trzeba. Jeden drugiego w łyżce wody by utopił za parę groszy a zagraniczni inwestorzy tylko się z nas śmieją i liczą zyski. Odpowiedz Link Zgłoś