Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opinie

15.04.10, 15:31
    Czy ktoś ma jakieś doświadczenia zw. z tą firmą?ile płacą, jaka
    atmosfera??
    Obserwuj wątek
      • Gość: Gabi82 Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.10, 12:29
        Pracowałam, ale zaczęłam studiować dziennie i musialam zrezygnować.
        Dostałam od nich propozycje, ze w kazdej chwili mogę wróćić. Ciekawe
        doświadczenie dla osób, które podejmują pierwszą pracę.
        • Gość: MIRKA16 Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.legnica.vectranet.pl 26.06.10, 07:03
          Nie polecam pracy w firmie Lupus Finance Group, chyba,że komuś nie zależy na
          składkach zus.Właściciel firmy ich nie odprowadza. Ja na taki luksus nie mogę
          sobie pozwolić, ponieważ kiedyś przyjdzie czas emerytury. Jeśli chodzi natomiast
          o atmosferę między pracownikami to jest średnia, pracodawca ma w firmie zaufaną
          osobę , która wszystko mu donosi.Nie polecam pracy w tej firmie, ponieważ nie
          daje ona żadnych perspektyw na przyszłość ani możliwości awansu.
          • Gość: e-lupus Lupus nie mylić z wypożyczalnia samochodó LUPUS IP: *.internetunion.pl 15.08.10, 20:50
            LUPUS wypożyczalnia samochodów to całkowicie niezależna firma www.e-
            lupus.pl Polecamy najwiekszy wybór samochodów dostawczych w Polsce.
        • Gość: GOŚĆ Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.legnica.vectranet.pl 29.06.10, 06:50
          Wykazują najniższą krajową, nie płacą składek, spóźniają się z
          wypłatą a ludzi traktują jak śmieci!!!Może nie prezes ale jego
          mamusia-kierowniczka - menagerka!!!Osoba niesprawiedliwa,gburowata,
          nie licząca się z nikim i traktująca pracowników jak zło konieczne.
          Zapomina tylko,że to pracownicy na nią pracują a nie odwrotnie.
          Teraz się zaczął sezon urlopowy więc znów będzie bez premii bo na
          wczasy trzeba zarobić!A jaki kosztem? Pracowników oczywiście!
          • Gość: gość Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.legnica.vectranet.pl 11.08.10, 19:31
            Zgadzam się całkowicie z tymi słowami dosłownie w 100%, dodam tylko jeszcze że
            firma ta nie płaci składek zus , a szkoda bo praca jest w super godzinach od
            7-15 no ale co mi po godzinach jak składek nie ma.
        • Gość: GOŚĆ Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.legnica.vectranet.pl 19.08.10, 18:07
          Nie polecam pracy w owej firmie Lupus , zajmującej się ofe , ponieważ pracownicy
          nie mają składek zus.
      • Gość: oliem Nie dajcie się oszukać firmie viktoria finanse IP: 62.87.215.* 16.04.10, 12:57
        Właściciele tej firmy są osobami nieuczciwymi, w ich firmach (a było ich wiele
        ponieważ co kilka miesięcy zmieniają nazwę firmy) istnieje zjawisko mobbingu,
        nie odprowadzają składek ZUS, mają kilkanaście spraw w sądzie również karnych,
        toczą się postępowania egzekucyjne. Pan Stępniak oraz Pan Ślusarz - właściciele
        firmy są NIEUCZCIWYMI PRACODAWCAMI I ZŁYMI LUDŹMI ponieważ skrzywdzili swoim
        postępowaniem naprawdę wiele osób!!! Proszę poczytać w sieci na temat firmy GFI
        ODSZKODOWANIA (poprzedniczka VIKTORIA FINANSE) posty umieszczane przez byłych
        pracowników mówią same za siebie. O UCZCIWYCH PRACODAWCACH SIĘ TAK NIE PISZE !!!
        • Gość: pracownik Re: Nie dajcie się oszukać firmie viktoria finans IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.10, 09:03
          Viktoria Finanse i GFI to zupełnie inne firmy niż Lupus Finance
          Group.
          • Gość: zorientowana Re: Nie dajcie się oszukać firmie viktoria finans IP: *.legnica.vectranet.pl 29.06.10, 06:22
            zapytajcie osób które tam pracują czy nie mieli umów o pracę z GFI a
            potem z vicoria?co chwilę dostają umowę z inną firmą
        • Gość: gość Re: Nie dajcie się oszukać firmie viktoria finans IP: 156.17.194.* 18.05.11, 12:37
          Pracowałam w Viktoria Finanse, ale zwolnili mnie po niecałym miesiącu bo jak uważali nie wywiązałam się z warunków umowy. A nie wywiązałam się bo byłam na zwolnieniu lekarskim. Po prostu złapała mnie grypa. Po powrocie oberwało mi się słowami, że oni takich ludzi zwalniają co idą na chorobowe na początku pracy (chyba 2 tyg od rozpoczęcia pracy w tej firmie), i wypadałoby oznajmić że się rozchorowałam i że mnie nie będzie ( a dzwoniłam w pierwszy dzień choroby, że mnie nie będzie i ktoś dostarczy zwolnienie). Wróciłam do pracy w poniedziałek a oni mnie zwolnili w piątek na koniec dnia. I owszem najniższa krajowa za codzienne dzwonienie po ludziach i wysłuchiwanie, że jestem złodziejem. I nawet nie myślcie że jest jakaś ścieżka rozwoju!!!! Żadnej!!!!! Mamusia kierowniczka zejdzie ze stanowiska dopiero gdy się wybierze na emeryturę. Zero rozwoju!!!! Kobieta gada i gada jak masz rozmawiać z ludzmi przez telefon a sama nigdy nie dzwoniła. Nienawidziłam pracy z całego serca! No ale nie ukrywam, że dziewczyny były miłe ;) ale Tylko 3 ;D reszta była zakochana w sobie i tej pracy, że aż słuchać nie mogłam.
          I rozumiem, że mogą się zdarzyć firmy o nazwie LUPUS o różnych branżach, ale jest jedna to cię wiąże z viktoria i tymi ludźmi.
          Jednak zwolnienie było fantastyczną ucieczką!!!
      • Gość: Homarr3 Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.10, 15:34
        Atmosfera pracy z tej firmie jest świetna, dużo młodych osób-
        dziewczyn z którymi można nawiązać super kontakt:)sama znam 2 super
        babki. poza tym starzy pracownicy pomagają przebrnąć przez pierwsze
        najtrudniejsze dni pracy, a to już duży sukces! w porównaniu do
        mojej poprzedniej pracy w urzędzie...bez szczegółów i komentarza.
      • Gość: Krytyk 13 Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.10, 15:40
        Konflikty się zdarzaja, a gdzie ich nie ma skoro ludzie są tylko
        ludźmi? najważniejsze, ze są rozwiązywane na drodze pokojowej w
        obecności przełożonego. Do atmosfery w tej firmie da się
        przyzwyczaić...
      • Gość: Kraimer22 Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.10, 16:22
        Ile ludzi tyle opinii...moja jest jak najbardziej pozytywna. Dobrze,
        ze załapałam się do tej firmy przynajmniej płacą i dotrzymują
        obowiązujących godzin pracy!Harówka po godzinach nie wskazana,
        lepiej odpoczywać i cieszyć się z wolnego:)
        • Gość: Anneczka Jakie są godziny pracy,da rade studiowac? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.10, 16:25
          Studiuje zaocznie, czy weekendy są wolne?
          • Gość: Gość numer 1 Re: Jakie są godziny pracy,da rade studiowac? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.10, 11:31
            Spokojnie pogodzisz pracę w Lupusie ze studiami zaocznymi. Weekendy
            są wolne ale i fajnie bo praca jest do 15tej lub 16tej, zależy do
            jakiego działu trafisz:)
          • Gość: Żaneta32 Re: Jakie są godziny pracy,da rade studiowac? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.10, 11:34
            Kiedyś udawało mi się pogodzić i dzienne, ale teraz jest ciężko, bo
            na ostatnim roku trzeba znaleźć czas na pisanie pracy. Ale pracę tam
            donrze wspominam:)Zasze można się dogadac;)
          • Gość: Pracuss Re: Jakie są godziny pracy,da rade studiowac? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.10, 11:35
            fakt , teraz żeby znaleźć pracę od poneidziałku do piątku to jak
            szukać igły w stogu siana!Poracha!Fajnie, ze ktoś jeszcze proponuje
            taki system pracy!
        • Gość: Kasienka81 Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.10, 11:33
          jak najbardziej, praca jest od 7-15lub 8-16, nawet popołudniami jest
          czas na naukę. Wcześniej pracowałam na strefie, teraz w Lupusie. Mam
          możliwosć studiowania i cieszę się z każdego wolnego weekendu. Moge
          sie rozwijać:)
          • Gość: GOŚĆ Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.legnica.vectranet.pl 29.06.10, 07:21
            ROZWIJAĆ SIĘ W LUPUSIE????????????????????TO JAKAŚ KPINA????????????
            KTO PISZE TAKIE OPINIE????????SEKRETARKA PANA JARKA????????? CZY
            MAMUSIA????????TAM CZŁOWIEK SIĘ COFA W ROZWOJU A NIE ROZWIJA???????
            CZY ROZWOJEM MOŻNA NAZWAĆ PSEUDO AWANS, KTÓRY GŁOWNIE POLEGA NA
            DOWALENIU OBOWIĄZKÓW, ALE KASY ZA TO NIESTETY NIE MA WIĘKSZEJ. FIRMA
            DRUCIK TO ZA ŁAGODNE OKREŚLENIE TEJ DZIAŁALNOŚCI.
      • Gość: Elizee312 Jakie są zarobki? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.10, 11:41
        A ktoś moze coś powiedzieć jak wyglada wyngrodzenie, bo na razie
        wszystko brzmi super:)?
        • Gość: Margarita Re: Jakie są zarobki? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.10, 12:10
          Już Ci odpowiadam:)Są tacy co zarabiają 1200zł na rękę, ale i tacy,
          co mają 1800zł i więcej w kieszeni!!!Te dziewczyny pracują długo w
          firmie i mają naprawdę dobre zarobki. W LFG jest system prowizyjny
          jednakowy dla wszystkich pracowników wiec każdy ma szanse zarobić
          nawet 2 koła!
          • Gość: ubawiona do łez Re: Jakie są zarobki? IP: *.legnica.vectranet.pl 29.06.10, 06:25
            to chyba napisała zagorzała fanka lupusa!!! 2 tysiące to zobaczycie
            chyba w 2 miesiące jak nie dłużej
        • Gość: lEGNICZANKA Re: Jakie są zarobki? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.10, 12:11
          LFG stawia na pracę motywującą do działania. Oprócz podstawy w
          zależności od Twoich umiejętności i zdolności zarobisz tyle na ile
          będzie Cię stać! Osiągając kolejne progi dostajesz premię! Uważam że
          system prowizyjny w LFG jest w pełni satysfakcjonujący.
        • Gość: CIACHO Re: Jakie są zarobki? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.10, 12:12
          Wszystko zależy od Ciebie i od tego czy się starasz. Jak siedzisz i
          myślisz, że za wpisanie się na listę obecności dostaniesz wypłatę,
          to się możesz zdziwić! Ciach! I Cię nie ma! Bez pracy nie ma
          kołaczy! A kasa w LFG nie jest zła da się wyżyć! !!!!!!
        • Gość: zocha23 Re: Jakie są zarobki? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.10, 12:13
          Firma stawia na pracowitość, kto nie pracuje nie ma, co tu dużo
          dyskutować!
          • Gość: OleńkA Re: Jakie są zarobki?Szkolenia? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.10, 15:56
            a są jakieś szkoelnia, jak tak, to płatne?
            • Gość: Jolaa778 Re: Jakie są zarobki?Szkolenia? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.10, 13:15
              Szkolenia są za free, , jeden dzień bedziesz wdrażana, później
              dostaniesz narzędzia pracy i już w pierwszym miesiącu zweryfikują
              Cię czy się nadajesz czy nie. Rotacja jest duża, zostają
              najlepsi.Ale praca jest ciekawa i rozweijająca, kontakt z klientami
              to czasem zabawne historie:)
            • Gość: Natali553 Re: Jakie są zarobki?Szkolenia? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.10, 13:29
              Przyłączę się do koleżanki i dodam, ze szkolenia są wewnętrzne ,
              pracownicy z dłuzszym stażem wdrażają Cie w tematykę, branże i
              standardy pracy.
        • Gość: Ania27 LUPUS - praca bez składek IP: *.legnica.vectranet.pl 08.09.10, 23:35
          Praca w tej firmie nie daje możliwości rozwoju, powtarzasz godzinami taką samą regułkę do znudzenia, jesteś opierniczana za bilingi przez panią menager hahaha która pojęcia nie ma o pracy z ludźmi. Jej jedynym zadaniem jest pasjonująca gra w pasjansa. Wyzysk w biały dzień i nic poza tym. No i najważniejsze firma nie płaci składek koszmar , ale tak właśnie wyglądają rodzinne interesy w Polsce.
      • Gość: Halina77 odszkodowania? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.10, 14:19
        Znalazłam u nich na stronie, że zjamują się odszkodowaniami. ktoś
        korzystał?
        • Gość: Karola Re: odszkodowania? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.10, 15:45
          To chyba nowość na rynku Legnickim, warto sprawdzić może uczciwa
          firma
        • Gość: Kamila K. Re: odszkodowania? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.10, 10:32
          Ja już korzystałam z 3 Legnickich firm i nie polecam. To jest chyba
          nowa firma, wiec moze warto sprawdzic. Ich strona internetowa
          wzbudza zaufanie.
        • Gość: Krzysztof67 Re: odszkodowania? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.10, 10:59
          Właśnie zleciłem im sprawę swojej stłuczki drogowej.Pomyślałem, ze
          warto sparwdzić nową firmę na rynku. Na rzie jestem zadowolony,
          wszystkim się zajęli, najważniejsze, ze nie muszę latać po urzędach
          za papierkami. czas pokaże czy są skuteczni.
          • Gość: barbarelka Re: odszkodowania? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.10, 11:38
            Trzeba być naprawdę wytrwałym, ale i naiwnym,aby spłodzić tyle fantastycznych
            opinii i myśleć, że ktoś w to uwierzy.Można chociaż było pomyśleć o zmianie
            komputera. Co o tym myślicie drodzy właściciele?
            • Gość: ktos Re: Zarobki Przedstawiciel Handlowy w Lupos? IP: *.centertel.pl 27.05.10, 17:16
              Witam, A może wiecie jak się kształtują zarobki Przedstawiciela
              Handlowego w Lupos?
            • Gość: pracownik Re: odszkodowania? IP: *.legnica.vectranet.pl 26.06.10, 07:12
              Zgadzam się w 100 %, że wszystkie te wpisy pochodzą od właścicieli Lupus Finance
              Group. W ich oczach w firmie jest kolorowo i słodko, tylko zapomnieli dopisać,
              że nie opłacają składek zus za pracowników i od paru miesięcy wypłaty opóźniają
              się ponad 15 dni.
              • Gość: xxx Re: odszkodowania? IP: *.legnica.vectranet.pl 26.06.10, 09:14
                Ja też się zgadzam z poprzedniczką-firma drucik,zajmuje się naganianiem
                do OFE a sama nie odprowadza składek własnym pracownikom,doszło do mnie
                też to,że maja opóźnienia w terminowym wypłacaniu bieżących
                wynagrodzeń.Po za tym słyszałam,że panuje tam zastraszanie,są lepsi i
                gorsi,firma zakłamana!!!Sami piszą pozytywne opinie o swojej
                firmie,wystarczy się dobrze wczytać. Nie skorzystałabym z pracy u
                takich osób...
              • ovunque Re: odszkodowania? 19.07.10, 19:25
                śmiem twierdzić jak wyżej.Wpisy o pozytywnym zabarwieniu są pisane z jednego
                komputera.wystarczy spojrzeć na IP.
                • Gość: J@ Victoria Finanse? IP: 109.243.195.* 28.07.10, 17:41
                  Mam pytanie odnośnie firmy Victoria Finanse i proszę o szczerą i obiektywną
                  odpowiedź... a mianowicie mam szansę zacząć tam pracę na stanowisku
                  telemarketerki, interesują mnie zarobki?? atmosfera?? czy wypłaty są na czas?? i
                  czy ta praca się nadaje na 2 lub 3 miesiące?? bardzo proszę o odpowiedź zależy
                  mi na szczerej :):) serdecznie pozdrawiam !!
                  • Gość: tucha Re: Victoria Finanse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 12:58
                    Otoczka firmy jest ładna ale środek "pusty". Dostaniesz umowę zlecenie na dwa
                    miesiące, ale jak sobie nie radzisz to zwolnią Cie nawet po
                    tygodniu."Szkoleniem" nazywają jeden dzień słuchania telemarketerki która już
                    tam pracuje i w tym kierunku nie ma więcej pomocy. Plusem może jest to że masz
                    "podstawę" (czyli najniższą krajową) i prowizje, chociaż z tą premią to nikt do
                    końca nie wie jak jest. Masz płacone od odbytych spotkań a nie od umówionych, a
                    jaka jest w tym Twoja wina że klient nie wpuści agenta do domu, albo zadzwoni 5
                    min przed spotkaniem że je odwołuje?! Jeśli chodzi o atmosferę między samymi
                    telemarketerkami to jest naprawdę super i panowie od spraw
                    technicznych/informatycznych też są naprawdę fajni ;) Jednak "najzabawniejsza"
                    jest tam "kierowniczka" telemarketingu, która tam pracuje, siedzi tam chociaż
                    sama głośno mówi,że jako jedyna w rodzinie nie zna się na sprzedaży, ze sprawami
                    technicznymi też jej ciężko idzie (nie umie się zalogować do głównej bazy
                    telemarketingu). Mówiąc szczerze jeśli nie masz wcześniejszego szkolenia i
                    doświadczenia w telemarketingu czy innej tego typu sprzedaży lepiej nie trać czasu.
                    • Gość: kk Re: Victoria Finanse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 12:26
                      z pewnością piszesz o firmie viktoria finanse a nie victoria... w victorii nie ma żadnych telemarketerów
                      wiem, że różnica w nazwie jest bardzo trudno dostrzegalna, lecz urządzasz antyreklamę niewłaściwej firmie
                  • Gość: sewsfdsf Re: Victoria Finanse? IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.10, 18:15
                    Witam

Pracowałem w Victorii Finanse. Nie zaczynaj lepiej pracy w tej firmie. Starałem się jak mogłem a wypłata to nawet najniższej krajowej nie miałem, wogóle marne pieniadze, ktore nie byly na czas. To zwykle wykorzystywanie pracownikow, traktowanie jak smieci, a praca telemarketer - porazka. Jestes na najnizszym szczebelku, a ci co sa wyzej mysla ze ta praca jest super,poniewaz maja jakas kase, a ty prawie nic jezeli nie masz umowy, w dodatku zlecenie pozniej nie daj się!!!
                    • Gość: zaraz zaraz Re: Victoria Finanse? IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.10, 14:58
                      w VF w roli telemarketera nigdy nie pracował mężczyzna, nie ładnie tak kłamać?
                      • Gość: miiodzik Re: Victoria Finanse? IP: 213.158.217.* 22.02.11, 17:55
                        A zanim się tam zatrudnisz i zaczniesz dzwonić do ludzi, dowiedz się, czy firma legalnie posiada dane osobowe ludzi, do których masz dzwonić. Ciekawe, co Ci odpowiedzą. Mi jedna z pracownic ściemniała, że od zadowolonego klienta, którego tożsamości nie może ujawnić. Sęk w tym, że do mnie nie ma prawa zadzwonić, bo nie udostępniłam firmie swoich danych osobowych (więc ich nie powinna posiadać), a tym bardziej nie może ich przetwarzać, dzwoniąc.
                  • Gość: kiotrys Re: Victoria Finanse? IP: *.ghnet.pl 15.06.11, 20:59
                    jak najbardziej, firma jest bardzo rzetelna, uczciwie podchodza do pracownika.
                    poza tym, jako ze nie jest korporacją ze wszystkim mozna sie dogadac- naprawde polecam- sam tam pracuje :))) wiec moze sie spotkamy
                • Gość: rozbawiona Re: odszkodowania? IP: 156.17.194.* 18.05.11, 12:48
                  hahahahahahahahahahahaha bawią mnie te opinie ;D oczywiście pozytywne :D jak można nie zmienić kompa ;D oj oj ubaw po pachy!
            • Gość: nick Re: odszkodowania? IP: *.icpnet.pl 28.07.10, 18:52
              *.ssp.dialog.net.pl
              ALE JESTEŚ GŁUPIA KOBIETO, poczytaj co to IP
              • Gość: J@ Re: odszkodowania? IP: 109.243.195.* 28.07.10, 19:04
                Nie rozumiem...
                Czekam nadal na odpowiedzi, które wcześniej zadałam
          • ovunque Re: odszkodowania? 19.07.10, 19:21
            kto by uwierzył,że do stłuczki ,,bierze się firmę do prowadzenia sprawy?Chyba
            naiwny.
            Czym się zajęli?Jakie urzędy?Jakie papiery?
            Jeżeli stłuczka to tylko warsztat czy serwis samochodowy.....i firma
            ubezpieczeniowa.
            Jak już pisać bzdury to w miarę prawdziwe.!
      • Gość: pracownik Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.legnica.vectranet.pl 29.06.10, 06:18
        Atmosfera w Lupus między dziewczynami nie jest zła,pomagają sobie i
        są ok(chodź nie wszystkie,ale wszystkiego mieć nie można)i na tym
        kończą się dobre słowa o tej firmie. Jeśli komuś odpowiada praca bez
        składek zus(są pracownicy którym nie odprowadzają ich i 4 lata)to
        ich wybór. A co do zarobków to już nie te czasy ,że zarabiało się
        1600 i więcej. Jak przychodzi pora wypłaty to "kierowniczka"(celowo
        w cudzysłowie,gdyż tą kobietę nazwać tak jest obrazą dla wszystkich
        którzy pracowali jako kierownicy) szuka pretekstu,żeby nie wypłacić
        premi uznaniowej. Powodem są naprzykład przerwy w bilingach 2
        minutowe i nie obchodzi ją,że wykonałaś w te 2 minuty 6 telefonów i
        tylko 2 osoby odebrały. Masz przerwę w połączeniach i tłumaczeń nie
        ma i premi też. A co do wypłaty to coraz częściej jest z miesięcznym
        opóźnieniem a premi nie ma i po 2 miesiące bo firma ma problemy.
        Rotacja pracowników jest wciąż, nikt już nie chce tam pracować. A Ci
        starzy pracownicy a jest ich już niewiele albo nie mają innego
        wyjścia(bo ciężko znaleźć pracę od 7-15)albo poprostu pracują dla
        rozrywki a nie dla pieniędzy.Zresztą większość z nich(jak nie
        wszyscy) wciąż rozsyła swoje cv i jak się tylko nadarzy okazja
        zmiany pracy to napewno z niej skorzystają. Firma z miesiąca na
        miesiąc kombinuje coraz bardziej. Nie polecam pracy w lupusie. Ani w
        victoria finanse(ci to zmieniają wciąż nazwy firmy bo nikt nie chce
        tam pracować) sama znam z 3 nazwy tej firmy w przeciągu 2 lat.Niby
        to są 2 różne firmy ale ten kto tam pracował wie jakie są między
        nimi "układy"
      • Gość: Gość brak składek ZUS IP: *.legnica.vectranet.pl 10.08.10, 21:44
        Firma jest nawet ok , ale co z tego nie płacą składek ZUS, nie polecam , odradzam.
        • Gość: boberek Re: brak składek ZUS IP: 83.1.212.* 13.09.11, 12:12
          Niepolecam !!!!!
          To są kolesie z jednego podwórka . Prezesiki po zawodówkach. Ludzi maja za nic. Mobing na maxa.Pracowałam w tej firmie , i mam 4 aneksy do umowy , bo ciagle zmieniaja nazwe. Viktoria, GFI,CDF,Doradzctwo Finansowe. Jeszcze był jeden Jerzy Eigner firma POlisa, taki sam jak reszta , ale juz się stoczył i firma nie istnieje.Nie płaca wypłap , zusów. Maja pełno długow, spraw w sadzie, sama im załozyłam!!!
      • Gość: Darek Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.11, 08:16
        Podziel się swoimi zapytaniami oraz opiniami o pracodawcach na www.pracodawiedz.pl
        • Gość: DM Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.legnica.vectranet.pl 28.09.11, 10:43
          witam,
          niedawno dostałam pracę w Lupusie, dziś z niej zrezygnowałam. kategorycznie odradzam. praca 9.00-17.00, nie ma możliwości wychodzenia nawet do toalety, tylko w czasie przerwy, bo trzeba cały czas siedzieć na pupie i dzwonić do klientów. Od wczoraj pani "szanowna mamuśka-kierowniczka" zarządziła, że nie ma już zwalniania się z pracy, ponieważ podobno wychodziło za dużo osób. nieważne, czy musisz iść na 1-2 godz. do lekarza, masz chore dziecko, pójść z nim na szczepienie..."kierowniczkę" w ogóle to nie obchodzi, dla mniej najważniejsze są tylko wyniki. jeszcze ma czelność mówić, że jest stawiana pod ścianą, jak ktoś jej mówi, że w takim razie przestanie leczyć siebie lub swoje dziecko. z drugiej strony doskonale ją rozumiem, bo odczuwam to samo-też pod ową ścianą byłam postawiona. pracowałam z różnych miejscach, ale jeszcze z czymś takim się nie spotkałam. przecież troska o pracownika powinna być jednym z obowiązków należących do pracodawcy! bo kto odpowie za kłopoty zdrowotne pracownika, jak nie pracodawca?? z "kierowniczką" nie można się w ogóle dogadać, kobieta oschła, niesympatyczna i publicznie wyróżnia swoje "pupilki".
          Koleżanki są ok, w miarę pomocne. ale nie zaufałam im. Podczas 1-szego dnia pracy odniosłam wrażenie, że "weteranki" donoszą szefowej na "świeżynki". i słyszałam narzekania koleżanek, że pracodawca nie wypłaca im wynagrodzenia na czas i cały czas chodzą zdenerwowane.
          Tak więc, jeśli ktoś z szefostwa Lupusa to czyta, to mam prośbę: niech w kolejnym ogłoszeniu napisze w dziale "wymagania": "końskie zdrowie" albo "bezdzietność". z góry dziękuję.
          PS: dopiero teraz się dowiedziałam o tym, że składki ZUS nie są odprowadzane. eh, dobrze, że się stamtąd zwolniłam.
          • Gość: ktoś Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.play-internet.pl 19.10.11, 21:20
            Zgadzam się z twoją opinią w 100 %, dodaję ,że większość dziewczyn nie jest wcale pomocnych w szczególności pupilki "pani kierownik", wręcz cieszą się z twoich porażek, pokazując na forum jakie są świetne. Mobbing to dobre słowo by opisać atmosferę pracy tam panującą. Są też fajni ludzie niestety jest ich coraz mniej bo zazwyczaj sami się zwalniają lub są zwalniani. Jeżeli nie jesteś pustą i wulgarną małolatą to raczej nie odnajdziesz się w tym towarzystwie...no i zarobki fatalne
            • Gość: chanel Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.net.stream.pl 10.12.11, 20:47
              no dziewczyny to raczej nie są miłe a najbardziej pusta to jest pani justyna... tylko że jej nie zwolnią ponieważ brakuje jej piatej klepki a tacy tam pracują...
              • Gość: doradca Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.internetunion.pl 02.01.12, 18:38
                witam; uważam, że zamieszczone tu komentarze nie oddają dobrze rzeczywistości; w Lupusie pracuję już prawie rok czasu, owszem, dostać się było ciężko, spory odsiew jest też na okresie próbnym (i po odsiewie większość jak widzę leci na to forum...), ale jak się utrzymasz, to dajesz radę: jest satysfakcja z pracy, jest super ekipa i dobra atmosfera; jako doradca jestem bardziej niż zadowolony z warunków finansowych, systematycznie mam fachowe szkolenia; jak ktoś lubi narzekać, to proszę bardzo, ja tam wole zapierd... i mam z tego satysfakcję.
      • Gość: Smieszek Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.12, 00:46
        Pracuje tu od kilku lat, i powiem tyle. Każdy kto obserwuje obiektywnie ta firmę nie może zaprzeczyć ze się rozwija, a pracownicy maja stabilne i dobra prace. Opinie wystawiane przez jak ja to nazywam "najsłabsze ogniwa" są tendencyjne i niesprawiedliwe.
        • Gość: handlowiec Re: Lupus Legnica, jak się pracuje? proszę o opin IP: *.stk.vectranet.pl 16.01.12, 10:35
          witam, zgadzam się z kolegami że praca jest wymagająca ale za to opłacalna. Ja pracuję w firmie jako doradca klienta już dobrych lat i udało mi się dużo osiągnąć. Kasa jak na wkład pracy jest dobra i adekwatna do wysiłków. Opinie ludzi, którzy nie wytrzymali bo nie dali rady nie powinny być istotne dla kogoś kto wie czego chce i zdaje sobie sprawę, że bez ciężkiej pracy nie ma kołaczy:) jeżeli chodzi o mnie jestem usatysfakcjonowany od wielu lat i wszystkim polecam
      • Gość: legnica hahahaha tak się rozwija ... IP: *.30.30.23.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.02.14, 16:51
        Tak się kurcze Lupus rozwija że się musiał zwinąć :D:D:D Za nic nie płacą !!!!! mają dziesiątki spraw a mamusię kierowniczkę z samochodu wyrzucili komorniki :):) nawet za auta nie płacił a co dopiero ZUS :D:D
        Pozdrawiamy jareczka, ziomali piotrusiów i innych ślusarzy, spawaczy kominiarzy :D:D:D buuhahahahahahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka