Gość: kaaaaaaaaaaaaart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 17:24 Mam propozycję pracy w prokuraturze, do chwili obecnej pracuję w firmie prywatnej, nie wiem jakie tam sa zarobki i wogóle, może ktoś z was tam pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prok OLEJNIK Re: PROKURATURA- brać tę prace? IP: *.chello.pl 02.10.04, 17:45 Propozycję pracy? Człowieku tam trzeba mieć wygrany konkurs, żeby się dostać. Pensję są takie jak w urzędach. Pewnie idziesz na specjalistę od zamówień publicznych- powodzenia. Full wypas, komórka, samochód służbowy i ochrona ABW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: PROKURATURA- brać tę prace? IP: 192.168.77.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:01 Nie wiem na jakie stanowisko mają Cię zatrudnić , ale wydaje mi się że warto iść pracować do nich . Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZA Re: PROKURATURA- brać tę prace? IP: *.alan.krakow.pl 02.10.04, 21:48 No to biegiem , o ile to prawda, tak bez "plecaka" ? Bez "dowodu wdzięczności", ale jeżeli to łut szczęścia to bez chwili zastanowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: PROKURATURA- brać tę prace? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:09 Bierz i nie zastanawiaj się Odpowiedz Link Zgłoś