Gość: vvolf IP: *.landg.com 04.11.04, 16:25 tak naprawde potrzeba tylko dwoch dokumentow: proof of identity - zeby wiedzieli kim jestes proof of address - zeby wiedzieli gdzie mieszkasz - najlesze rachunki za media Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: steve Re: Haracz za konto IP: 195.188.141.* 05.11.04, 17:51 A co powiecie na to ze moj angielski pracodawca przelal moja pensja na konto mojego kolegi, a pozniej mi powiedzial, ze to przeciez moj przyjaciel. Czy ktos wie, czy taki czyn nie jest przypadkiem karalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halifax Re: Haracz za konto IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 18:56 A ja jak murzynowałem w Concordii i nie chciałem trzymać pieniędzy w namiocie. Założyłem książeczkę w Halifax Building Society. Taka nawet podobna do naszej PKO. Wystarczył tylko paszport. Przed odlotem do Polski, zlikwidowałem książeczkę i nawet dostałem jakieś odsetki. Jak byłbym kierowcą, to poprosiłbym o pozostawianie korespondencji w banku. Nie sądzę, żeby trzeba było mieć adres w Anglii. W ostateczności można podać adres macierzystej firmy. To nie jest żadne przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś