Gość: niepelnosprawna IP: *.crowley.pl 23.06.07, 12:24 czy ktos pracuje w tej firmie (Katowice) na stanowisku biurowym? jaka atmosfera i zarobki?napiszcie cos wiecej plisss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niepelnosprawna Re: praca w Farmacolu IP: 195.94.209.* 23.06.07, 17:00 nikt nic nie wie???? a mi tak na tym zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: praca w Farmacolu IP: 217.153.168.* 23.09.07, 14:32 a ja kocham prace w tym zakładzie bo to moja cała pasja to nic ze op... ludzi na kazdym kroku to nic ze uprawiam jawny mobing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolniony Re: praca w Farmacolu IP: 217.153.168.* 23.09.07, 14:37 to wszystko to prawda magazynierzy sa gorsi od ss szczegulnie pani z stacji 5-6 jawny mobing jak tak można kierownictwo sie jej boi ta kobieta to terrorystka a jak juz dostanie op.... to beczy a kierownik mieknie tydzien spokoju i zas to samo, wyzysk pracowników to chleb powszedni 2 kible o 2metrach kw. na 400 pracowników parodia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: praca w Farmacolu IP: *.centertel.pl 07.10.07, 14:59 praca biurowa jest spoko.ale o swoje musisz walczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w Farmacolu IP: *.spokonet.com 07.10.07, 16:47 "kierowniczki" nie są profesjonalistakmi więc stosują mobbing :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepelnosprawna Re: praca w Farmacolu IP: *.crowley.pl 24.06.07, 11:12 podnosze watek:)czy do tej firmy latwo sie dostac do pracy?do biura na referenta posiadam polroczne doswiadczenie w pracy biurowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: praca w Farmacolu IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.07, 17:38 nie wiem jak w biurze, ale chyba na jakim stanowisku sie nie pracuje, to kantuują niemiłosiernie;/ ja niedawno, po przepracowaniu roku na magazynie, podjąłem decyzje, że sie zwalniam. na porządku dziennym było oszukiwanie, dopisywanie fikcyjnych błędów, nie wypłacanie premii(że niby na magazynie duże straty akurat były- smiechu warte;/) i ci pseudo magazynierzy,co mijaja się chyba z powołaniem.Ja w każdym razie nie chcę miec nic wspolnego z tą bandą oszustów, życzę im z całego serca jak najgorzej i aby kiedys kierownictwo tego obozu pracy wyleciało stamtąd za te machlojstwa na zbity pysk,szczególnie ta pier**** łysa jąkała i jego pies pomocnik, żeby w końcu ktos sie zabrał za ten syf jaki tam jest.. każdy kto się orentuje w temacie, wie o co chodzi ;)ot taka moje zdanie w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w Farmacolu IP: *.c9.msk.pl 24.08.07, 13:20 Daj sobie spokój z pracą w Farmaolu, z takim stażem to tylko do telemarketingu, a tam przesrane masz. Przepracowalam pare lat to wiem.Lepiej w domu o suchym chlebie niż u tych wyzyskiwaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuky Re: praca w Farmacolu IP: *.chello.pl 24.08.07, 20:32 ja pracowalam 12lat w telemarketingu i powiem tyle- gnój ,syf i lizydupy-a kierowniczki -tylko zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: praca w Farmacolu IP: *.ssnet.pl 26.09.07, 14:16 Twoje połroczne doswiadczenia w pracy biurowej na nic w telemarketingu tam musisz szybko pisac ,i zanac edycje !!!!!! tam ci nikt nie pomoze ,wielki stres pracowalam tam jakis czas mala kasa praca popoludniami w swieta prawie wszystkie soboty lepiej daj sobie spokuj syf!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: praca w Farmacolu IP: *.domainunused.net 07.08.07, 23:04 Ja tam praktycznie codziennie swego czasu dowoziłem jedzenie ; Sądząc po tym, jakie dania zamawiano, po ich minach, atmosferze w pracy, myślę że lepiej omijać tą firmę szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: praca w Farmacolu IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.07, 00:19 Jeżli masz na myśli magazyn w Morach, to nie słyszałem najlepszych opinii. Zresztą prawie co tydzień od kilku lat dają to samo ogłoszenie o pracę w Wyborczej. Wnioski nasuwają się same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepelnosprawna Re: praca w Farmacolu IP: *.crowley.pl 08.08.07, 16:57 Nie w Morach tylko w Katowicach w biurze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: praca w Farmacolu IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 22:18 katowice- nie katowice, wszędzie ten sam syf. Farmacol i ich machlojki nadają się doskonale do jakiejś interwencji albo uwagi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w Farmacolu IP: *.ssnet.pl 26.09.07, 14:24 tam przyjmuja tylko ma magazyn i do telemartetingu ogloszenia sa no stop bo ludzie sie zwalniaja po pierwszej wyplacie i znowu nowi i znowu itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kato Re: praca w Farmacolu IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.07, 09:49 świeże mięsko niah niah :d Odpowiedz Link Zgłoś
zbysiu2 Re: praca w Farmacolu 30.09.07, 15:04 pracawałem kilka lat w tym farmasyfie i nawet najgorszemu wrogowi bym nie życzył pracy w tym obozie pełnym oszustów i złodzieji i mam tu na myśli kierownictwo (chamskie docinki,zastraszanie,poniżanie)to zachowanie na porządku dziennym.Tylko w tej firmie prostaki bez wykształcenia i kultury osobistej obejmują kierownicze stanowiska (dotyczy to większości ).Potwierdzeniem tego są ludzie będący magazynierami, przede wszystkim wspominana juz przez innych śmierdzący babsztyl ze stacji 5-6.Jej metodą jest zastraszanie,krzyk i przeklinanie.Jest jeszcze wiele rzeczy o których chce napisać ale zrobie to innym razem bo teraz się spiesze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heyah Re: praca w Farmacolu IP: *.chello.pl 02.10.07, 16:15 Ja też pracowałem w farmasyfie ale dwa miesiące temu naszczęście się zwolniłem... :D I powiem Wam że Najlepszy Jest Kierownik paletowego ten krzywy pedał wszystkiego się czepia a sam Gó.. robi Pajac J....y a jak mu się coś nie podoba to jest tak upierdliwy że głowa boli... P..e...a jest też pani magazynier z 1-3 i jej dwa pieski co im nie powie to robią tak jakby była ich właścicielką a co jest najlepsze im się to podoba Pajace jakich mało... Proponuje wszystkim odejść z tamtąd a Broń Boże nikomu nie proponuje tam iść do pracy czemu to domyślcie się sami czytając to forum... Pozdrawiam wszystkich z Farmacolu bo tylko ludzie tam pracujący są normalni(za wyjątkiem kilku osób)... :) Odpowiedz Link Zgłoś