Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Asseco - Rzeszow ????

IP: *.61.245.132.host.de.colt.net 16.09.08, 13:23
    Witam,
    wlasnie koncze studia i zastanawiam sie nad powrotem w rodzinne
    strony. Studiuje w Niemczech(Informatyka + Ekonomia) i potrzebuje
    jeszcze ok 9 miesiecy na ukonczenie. Jezyk niemiecki perfekt i
    angielski na dobrym poziomie.

Moze ktos moze mi cos na temat Asseco Rzeszow powiedziec, jak
    wygladaja tam zarobki, nie interesuje mnie stanowisko programisty-
    bardziej cos w kierunku ekonomii - moze consulting.
    Obserwuj wątek
      • Gość: pitt Re: Asseco - Rzeszow ???? IP: *.61.245.132.host.de.colt.net 17.09.08, 15:00
        I nikt nic nie wie na temat tej firmy, to moze powiecie mi cos na
        temat innych miast w ktorych Asseco dziala.
        Pozdrawiam
        • Gość: pitt Asseco - Polska - Praca , poszukuje opinii IP: *.61.245.132.host.de.colt.net 14.11.08, 11:54
          I caly czas nikt???

czyzby zaden z pracownikow tej firmy nie odwiedzal tego forum??
          Interesuje mnie sprawy awansu, zarobki, jak to jest z premiami, dodatkowe swiadczenie jak np. dentysta, lekarz, silownia (np. tak jak to w siemiens jest).

• Gość: sztandi Re: Asseco - Polska - Praca , poszukuje opinii IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.11.08, 15:13
            Co chcesz w tej firmie robić i w jakim mieście ?? Generalnie firma nie jest zła,
            ale jest parcie na wyniki i pracując jako np wdrożeniowiec musisz być
            przygotowany na spędzanie większości tygodnia na wyjazdach i pracę po godzinach.
            Zarobki na początek bez rewelacji w zależności od stanowiska 1200-1500 zł netto
            chyba że programista albo specjalista w jakiejś dziedzinie. Awansować można, ale
            stanowiska wyższe często obsadzone przez młodych bo i firma młoda więc raczej
            trzeba sporo popracować. Co do wzrostu zarobków to znajomi pracują już 2-3 lata
            i nie narzekają. Jeśli napiszesz jakie konkretnie stanowisko Cię interesuje to
            będę mógł napisać coś więcej.
            • Gość: coco Re: Asseco - Polska - Praca , poszukuje opinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 18:27
              Cooooo? 1200-1500?
              Pracuję w jednej z firm z grupy Asseco. Na dzień dobry dostaniesz u
              nas 2500, w najmarniejszym dziale. Miasto z pierwszej dziesiątki
              (wielkościowo) w Polsce.
              • Gość: sztandi Re: Asseco - Polska - Praca , poszukuje opinii IP: *.multimo.gtsenergis.pl 17.11.08, 13:57
                W Rzeszowie nie dostaniesz więcej niż 1500 na dzień dobry, w Warszawie tyle co
                mówisz w innych miastach nie wiem
                • d.tristan Re: Asseco - Polska - Praca , poszukuje opinii 19.11.08, 14:47
                  dołączam się do pytania, a jak to jest z premiami w asseco? Sa one kwartalnie? I
                  przyznawane w zaleznosci od wynikow indywidualnych czy calego dzialu? Ile moze
                  wynosci przecetna premia? pozdrawiam
                  • Gość: były Re: Asseco - Polska - Praca , poszukuje opinii IP: *.centertel.pl 19.11.08, 16:07
                    Premie kwartalne. Zarobki w Wwie wcale nie sa takie niskie:)
                    Firma wcale nie jest mloda!
                    Przeszla kilka fuzji, duzo zmian w strukturze, ale wszystko pod
                    kontrola i zatrudnienie jest stabilne.
                    • Gość: prac asseco Re: Asseco - Polska - Praca , poszukuje opinii IP: *.chello.pl 09.12.08, 22:12
                      w wawie na start ok 3 tys netto. Jezeli sie wykazesz to po roku mozna sporo
                      skoczyc do gory nawet +50%.

• Gość: pitt Re: Asseco - Polska - Praca , poszukuje opinii IP: *.61.245.132.host.de.colt.net 19.01.09, 13:05
              witam,
              mnie by interesowalo poludnie Polski(Wroclaw, Krakow), ewentualnie W-
              wa. Bede probowal ubiegac sie o stanowisko analityk albo
              wdrozeniowiec- napewno programista odpada - to nie dla mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka