Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

przedstawiciel handlowy Solid Security, Juwentus ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 19:57
    znalazłem ostatnio ofertę pracy w prasie na ww. stanowisku- 2000 netto +
    prowizja, teraz pytanie dla PH, jak wygląda taka praca w realu, warunek
    konieczny własny samochód ! jak z paliwem, po drugie aktywne pozyskiwanie
    klienta przez prace w terenie! wracamy do epoki kamienia łupanego i chodzimy z
    drzwi do drzwi, czy otrzymujemy bazę klientów zainteresowanych ? nie
    pracowałem nigdy jako PH! z góry seredeczne dzięki pozdro
    Obserwuj wątek
      • Gość: ufo Re: przedstawiciel handlowy Solid Security, Juwen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 18:11
        podbijam pytanie !!
      • Gość: ! Re: przedstawiciel handlowy Solid Security, Juwen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 14:56
        3 miesieczny okres probny, 1 miesiac placa 1500 netto, 2-3 miesiac 2000 netto,
        warunek konieczny wlasny samochod, do wyrobienia miesieczne targety, nie ma
        zwrotu za paliwo, za to wysokie prowizje :D
      • Gość: juwentus Re: przedstawiciel handlowy Solid Security, Juwen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 14:08
        W Juwentusie pracowałam jako PH. Wytzrymałam 3 m-ce. Bazy klientów
        nie ma. Szukasz sam. Chodzisz od drzwi do drzwi. Masakra
        • Gość: zamsz Re: przedstawiciel handlowy Solid Security, Juwen IP: 195.68.31.* 12.11.08, 14:25
          Nie polecam. Wytrzymałem tam niecałe 3 miesiące. Praca polega
          głównie na tułaniu się od drzwi do drzwi i wsickaniu monitorungu
          oraz systemów alarmowych. Umowy o pracę nie widziałem przez
          większość mojej "kariery" w Solidzie. Robota dla prawdziwych
          desperatów.
      • Gość: dusiamag Re: przedstawiciel handlowy Solid Security, Juwen IP: 217.153.158.* 18.12.08, 19:21
        Kolorowo nie jest!!!! Solid
        Po pierwsze zeszyt "handlowca" jakąś obsesje mają na tym punkcie, bynajmniej u mnie w Szczecinie, po drugie za bilety postojowe nie zwracają, abonamentów też nie wykupują,zatrudnionym jest się na dwie umowy o pracę i zlecenie, jak idziesz na zwolnienie lub urlop to zaraz Ci za paliwo tez obetną, no i umowy musisz swoje wyrobić żeby zarobić, a kasa za umowy wpływa na konto po około dwóch miesiacach albo dłużej a czasem trzeba się doopominać,no i to łażenie po ludziach... dziennie 40 ofert z tego 20 kontaktów, no ale luzik też jest, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka