Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szukam pomysłu na pracę

IP: *.chello.pl 05.07.09, 19:02
    Czy ma ktoś pomysł na pracę na własny rachunek.Mam
    40lat,wykształcenie średnie,bez zawodu i zamykają mi zakład w którym
    pracowałam 11 lat.Jestem przerażona,nie znam języków więc za granicę
    nie pojadę,nie posiadam większych oszczędności więc biznesu nie
    otworzę.Może ma ktoś pomysł na pracę na własny rachunek bez
    większych nakładów.
    Obserwuj wątek
      • Gość: hmmm Re: Szukam pomysłu na pracę IP: 94.72.127.* 05.07.09, 19:07
        A co umiesz robić? Może zajmij się jakąś sprzedażą?
      • Gość: rys Re: Szukam pomysłu na pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 19:46
        najszybciej to w handlu coś można trafić, pewnie obwoźnym tylko samochód trzeba
        mieć. znajomy miał podobną sytuację zaczął od producenta skarpetki brać, marża
        bardzo mała ale ilością nadrabiał.Możesz też spróbować zostać nianią chociaż
        pewnie zarobki też zależą od tego gdzie mieszkasz.
        • Gość: studentka Re: Szukam pomysłu na pracę IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.09, 11:59
          Zarządzający Systemem Web zatrudni osoby w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu
          do pracy w domu (komputerowy marketing Internetowy). Jeśli posiadasz komputer i
          doświadczenie w środowisku Internetowym, pomożemy Tobie zarobić. W celu
          uzyskania pełnych szczegółów skontaktuj się z......ola-mistrzu@wp.pl ;]
          WARTO!!!!!!!!!!!!
          • koktajl17 eurobarre! zarabiaj przez internet 11.07.09, 13:50
            przedstawie swoja propozycje... firma eurobarre jest wpelni wyplacalna i
            wyplaca pieniadze w mgnieniu oka...
            wszystkie informacje dokładnie zawarte są na eurobarre00.blog.pl/

Jest to korzystanie z surfujacego paska zajmujacego 2 cm gornej czesci
            ekranu... wystarczy miec go wlaczonego nic wiecej! nie przeszkadza nam ani nie
            zawadza wiec dlaczego niemialby dac nam zarobic... zapraszam do sprobwania
            swoich sil.

Instalacja jest banalna wiec kazdy moze sprobowac swoich sil w biznesie :

Klikamy link ponizej i zaczynamy...

www.eurobarre.com/?p=704710303051
            1 : Klikamy przycisk ' INSTALLER votre Eurobarre (lewy dolny rog)
            2 : Instalujemy surfbar
            3 : w czesci z 12 cyframi dopisujemy swoje 4 glowne cyfry, ktore pozniej
            przydadza sie do np. odswiezenia konta po formacie...
            4 : Wybieramy kraj
            5 : Wpisujemy Email (na ktory pozniej mozemy wybrac przypomnienie hasla (12 +
            4 cyfr))
            6 : Zatwierdzamy...

Pozniej wystarczy tylko mieć uruchomiony surfbar aby naliczalo nam punkty..
            nie moze on byc zminimalizowany bo nie nalicza punktow
            Punkty sa zamieniane na EURO na koniec miesiaca...

w razie pytań proszę pisać eurobarre00.blog.pl/
      • Gość: koko Re: Szukam pomysłu na pracę IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.09, 20:09
        ucz sie jezyka.
        co do wlasnej dzialalnosci to napisze tak: musisz miec naprawde
        super pomysl. bo przez 2lata fajnie - nizsze skladki zus. ale po 2
        latach prawie 900zl same skladki!!u nas w kaczygrodzie jednoosobowa
        dzielalnosc jest wiec chyba specjalnie "zakazana".
      • agulha Re: Szukam pomysłu na pracę 06.07.09, 01:15
        To chyba zależy, czy masz jakieś szczególne umiejętności oraz jakie jest Twoje
        środowisko. Wyjaśnię to drugie: na przykład można na początek zająć się
        sprzedażą w firmie typu Avon czy Oriflame, ale to jest możliwe, jeżeli ma się
        koleżanki/znajome, które mają trochę finansowego luzu, a np. mało czasu.
        Umiejętności: czy masz dryg do zajmowania się dziećmi? Może jakieś uzdolnienia
        manualne/artystyczne (szydełkowanie, robienie na drutach, jakieś bibeloty,
        ozdobne przedmioty użytkowe, które można by wstawiać do zaprzyjaźnionego
        sklepiku lub próbować sprzedawać na Allegro)? Bezwzrokowe pisanie na
        maszynie/komputerze? To są raczej pomysły na przetrwanie trudnego okresu niż na
        stałe, ale kto wie. A dlaczego nie myślisz w ogóle o pracy u kogoś?
        • Gość: vvv Re: Szukam pomysłu na pracę IP: *.chello.pl 06.07.09, 02:43
          jeden zakład zamykaja drugi otwieraja takie są prawa rynku . idziesz
          gdzie indziej -juz zacznij szukac pracy np w sklepach , na taśmie itp
      • Gość: justine Re: Szukam pomysłu na pracę IP: 213.134.169.* 06.07.09, 17:43
        Mam ofertę, praca łatwa, przyjemna, pachnąca ;) (chyba lepsza niż skarpetki) i prawie beznakładowa :)
        Zapraszam na moją stronę Świat Alternatywnych Zapachów, a po więcej informacji proszę o kontakt bezpośredni :)

Pozdrawiam!
        • Gość: :)))) Re: Szukam pomysłu na pracę IP: *.chello.pl 06.07.09, 18:02
          Z tego świata zapachów nic nie będzie..
          O własnej działalności też nie myśl bo ciebie ZUS zabije..
          Allegro ...to jest myśl... na pieniądze..
          • Gość: koko Re: Szukam pomysłu na pracę IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.09, 19:44
            teraz na allegro jest trudniej sprzedawac "na czarno". sprzedajac na
            allegro ryzykujesz, bo moze cie ktos podkablowac z konkurencji.
        • Gość: ### hehehehe ale kit - "prawie beznakładowa" IP: 77.236.0.* 06.07.09, 18:12
          weź przestać pierd*lić, że "prawie beznakładowa".
          Ile trzeba zapłacić za starter tego twojego FM, avonu czy oryflejma?
          No? pisz konkretnie, tutaj a nie "na priv". Masz odwagę?
      • rondel69 Re: Szukam pomysłu na pracę 19.07.09, 21:47
        Witam wszystkich chciałbym przedstawić ofertę firmy której jestem dystrybutorem
        i przekonać dlaczego warto wstąpić do firmy, na początku krótki wstęp .Firma FM
        GROUP rozpoczęła swoją działalność w 2004 roku we Wrocławiu, już dziś
        współpracuje z firmą 330 000 dystrybutorów .FM GROUP produkuje wysokiej jakości
        kopie alternatywnych oryginałów perfum .Czym różni się perfum z drogerii od
        FM-u?? Firma FM GROUP ominęła drogie opakowania, buteleczki, kampanie reklamowe
        itp. dlatego ceny produktów FM są tak skalkulowane, by mogli się nimi cieszyć
        wszyscy, niezależnie od swojej sytuacji materialnej. Perfumy FM są tworzone na
        bazie kompozycji zapachowych kreowanych przez DROM Fragrances światowego lidera
        w tej branży. Osobiście z firmą FM GROUP współpracuje od września 2008 roku i
        każdy z moich przyjaciół wraz ze mną nie spodziewał się takiej eksplozji i
        zainteresowania wokół firmy i jej produktów .Firma działa w systemie MLM czyli
        multi level marketing jest to sposób sprzedaży bezpośredniej odbywająca się poza
        sieciami sklepowymi .opiera się na bezpośrednim kontakcie z klientem, co jest
        tego zaletą?, dystrybutor oferuje atrakcyjne produkty które nie są dostępne w
        żadnych punktach sprzedaży i co najważniejsze naszymi klientem może być każdy
        ,członkowie Twojej rodziny i ich znajomi, twoi przyjaciele, sąsiedzi , koledzy z
        pracy ,szkoły, poznane osoby na różnego rodzaju wyjazdach , osoby dla których ty
        jesteś klientem n.p fryzjer, lekarz dosłownie każdy, każdemu możesz zaoferować
        produkt dzięki narzędziu pracy każdego dystrybutora czyli próbnika z próbkami
        perfum ,dzięki nie dużych rozmiarów możemy go zabrać wszędzie i w każdej
        sytuacji jesteśmy przygotowani na ofertę produktu co powoduje że nasza praca
        staję się wygodna, przyjemna i jeszcze bardziej korzystna .W firmie FM GROUP
        jesteś niezależny , sam wybierasz sobie elastyczny dla ciebie wymiar godzin
        pracy, pracujesz z kim chcesz .Dlatego mój lider zawsze powtarza mi że mój
        sukces zależy odemnie jak i każdego dystrybutora .W systemie MLM możemy zarabiać
        pieniądze na 2 sposoby, ze sprzedaży produktów i budowania sieci, ten drugi
        sposób jest dużo bardziej dochodowy lecz trzeba temu poświęcić więcej czasu ,
        zaangażowania ,determinacji i cierpliwości ale rezultaty są takie że można
        wypracować stały dochód pasywny .Sieć budujemy poprzez zaangażowanie do firmy
        nowe osoby które są chętne robienia dokładnie tego co ty. Dzięki przejrzystemu
        planu marketingowemu nasza praca staje się jeszcze bardziej korzystna co
        motywuje nas do dalszego działania.
        Dlaczego warto zostać dystrybutorem FM GROUP?
        1 Jesteś całkowicie niezależny , ty decydujesz z kim pracujesz w korzystnym dla
        ciebie wymiarze czasu
        2 Firma nieustannie się rozwija ,z myślą o nas tworzy nowe programy motywacyjne
        dzięki temu nasza praca jest dodatkowo wynagradzana
        3 Produkty FM GROUP ze względu na jakość pozwolą ci osiągnąć sukces
        4 Firma rozwinęła placówki w kilkudziesięciu krajach na świecie dzięki czemu
        możesz prowadzić biznes nie tylko w Polsce
        5 Podpisanie umowy z FM GROUP nie wiążę się z żadnymi dodatkowymi kosztami poza
        wykupieniem startera z próbkami, reguły są przejrzyste , zrozumiałe , wiarygodne
        bez żadnych haczyków i niedomówień
        6 Dzięki kontaktowi z Centrum Dystrybucji i systemowi wysyłkowemu uzyskujesz
        prosty dostęp do produktów
        7 Dysponujesz licznymi materiałami marketingowymi niezbędnymi do pracy
        8 Zdobywając pozycję lidera bierzesz udział w wyjątkowym na rynku systemie
        udziału w zyskach firmy
        9 Gdy zauważysz rozwój swojej struktury i przypływające dochody powiesz że bycie
        w FM GROUP to wielkie szczęście
        10 Wypisując się z FM GROUP nie ponosisz żadnych konsekwencji
        11 Firma jest młoda dlatego warto spróbować swoich sił w czymś nowym gdzie pole
        do popisu jest bardzo duże
        Jeśli ktoś byłby chętny dowiedzieć się trochę więcej prześle szczegółowe
        informacje i odpowiem na każde zadane pytanie. A osobom które są chętne
        wstąpienia do firmy zorganizuje profesjonalną prezentacje, dokładnie wytłumaczę
        co zrobić by osiągnąć sukces. Pamiętaj że do FM-u może cię wprowadzić osoba już
        będąca w firmie, dokonaj odpowiedniego wyboru sponsora, ja mogę zagwarantować ci
        wszystko co z nim związane, zawsze pomagam i znajduję czas dla moich ludzi. Oto
        namiary by się ze mną skontaktować gg 10835524 tel kom.660685254
      • Gość: Monia Re: Szukam pomysłu na pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 19:38
        Jeśli masz komputer i dostęp do internetu,to problemu nie ma.;) Pracownik obsługi e-mail. Może byc to praca stała i dodatkowa. Napisz na adres sebastian.taranek@gmail.com Pozdrawiam!!
      • jurny1 Re: Szukam pomysłu na pracę 21.07.09, 09:39
        Pozostaje znaleźć bogatego męża :)
        A tak poważnie to uważam że nie ma się czym przejmować. Ofert pracy jest sporo, również dla ludzi bez konkretnych zawodów, wystarczy zajżej chociażby tu: Tekst linka. Jeśli chodzi o własną działalność do dofinansowania z UE można łatwo dostać, warunkiem jest dobrze wypełniony formularz. Problem jest tylko tego typu że dotacji nie można wydać na kapitał obrotowy, tj, jeśli chciała byś założyć sklep, to możesz za te pieniądze kupić kase fiskalną meble albo szyld, ale nie można tego wydać na towar którym chcesz handlować. Dobrym pomysłem było by w takim wypadku zajęcie się produkcją i wydanie pieniędzy na maszyny które wygenerują dochód. Można też wcześniej postarać się o szkolenia zawodowe organizowane prze UE lub PUP, zdobyć dzięki temu zawód i potem rozpocząć prace na własny rachunek.
        Reasumując, ja polecam przeglądać uważnie oferty pracy w internecie, a porad zawodowych czy doradztwa na temat własnego biznesu polecam szukać u kompetentnych organizacji.
        Pozdrawiam
        • Gość: mergos 12 Re: Szukam pomysłu na pracę IP: *.nplay.net.pl 02.09.09, 00:32
          Ja siedzę w branży finansowej plany inwestycyjne, emerytalne, ubezpieczenia,
          kasa dobra bez szefa prowizja za pracę,jest luz, awansowałem i szukam ludzi do
          współpracy. Jest jeden mankament: Trzeba zrobić licencję 152 godz. szkoleń+
          egzamin. Koszt takiej zabawy 450zł- jedno szkolenie dwu-dniowe wyjazdowe, koszty
          wliczone w cenę wyżej. Przed egzaminem trzeba jeszcze zaświadczenie o
          niekaralności z sądu wybrać za 50 zł.

Z innej beczki teraz. O ZUS. Ale tylko kilka słów. MOŻNA GO LEGALNIE NIE PŁACIĆ,
          ja tak robię a pieniądze odkładam i inwestuje.
          Jak jest ktoś zainteresowany to: defmarcin@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka