Dodaj do ulubionych

biuro turystyczne Inter Europe

17.05.11, 12:42
Chciałabym zapytać, czy korzystał ktoś z Was może z usług tego biura (Mielec, ul. Staffa) i jak ocenia pracę za granicą organizowaną przez nie. Być może wyjadę do pracy w hotelu w Grecji i jeżeli to możliwe, chciałabym poznać wszelkie możliwe szczegóły- może ktoś z Was był tam, jakie są Wasze opinie, spostrzeżenia, doświadczenia, cokolwiek, co może być pomocne. Naczytałam się w Internecie sporo nieprzychylnych opinii i mam mętlik w głowie.
w razie czego nr gg 9733115
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • cometa_14_88 Re: biuro turystyczne Inter Europe 24.05.11, 00:14
      ja też sie wlasnie naczytałam nieprzychylnych opinii, a ile oni sobie życzą za to załatwienie pracy w Grecji
      • kinga1803 Re: biuro turystyczne Inter Europe 24.05.11, 13:28
        Chcą 150zł za pośrednictwo+ 200euro z pierwszej wypłaty zabiera nam babka, która siedzi tam w Grecji.
        Kurczę, nikt nic nie wie?
        • tata_milenkii Re: biuro turystyczne Inter Europe 03.06.11, 14:32
          Byłem tam i ogólnie to jeden wielki wałek. W Grecji czeka na Ciebie Maryla, to starsza ZAJJEBISCIE CWANA babka. nie ufaj jej. nie ufaj nikomu z tego biura podroży.

w Grecji zaprowadzi Was na pare dni do hotelu, przytrzyma Was tam trochę i narobicie sobie długów za nocleg. Pracy tam nie ma chyba ze lubisz sex, bo właściciel hotelu uwielbia blondynki. daje im parę groszy i jedzie z koksem. NIE JEDZ TAM DZIEWCZYNO ! SWEGO CZASU BYŁ ARTYKUŁ W ECHU DNIA ALBO W NOWINACH o tym jak WANDA M. wysłała ludzi do Hiszpanii chyba. spali w stajni bez pracy, albo za parę centów NA FAJKI I KONSERWE. aha, jedziesz do Gracji, a przecież Grecja stoi na skraju bankructwa... tam jest dobrze platna praca ?? no raczej nie
          • kinga1803 Re: biuro turystyczne Inter Europe 04.06.11, 18:44
            I co zrobiłeś jak już się tam znalazłeś? I gdzie dokładnie byłeś jeśli można wiedzieć?
            Ta babka nam proponuje Santorini z tego co zrozumiałam.

Kurde teraz to już na serio się przestraszyłam. Dlaczego to jest takie popaprane, że jedziesz niby z biura pośrednictwa pracy i płacisz, a i tak wielkie gó... z tego. Jest w Mielcu albo okolicach jakieś NORMALNE biuro, któremu można zaufać?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka