Dodaj do ulubionych

gdzie jesteś jul.s ?????

12.04.05, 21:20
Bez Ciebie to forum schodzi na psy...
Obserwuj wątek
    • lemuriza Re: gdzie jesteś jul.s ????? 14.04.05, 12:25
      a ja muszę powiedzieć, że od czasu do czasu tu zaglądam i wyraźnie widzę
      poprawę forumowego życia.
      Dawniej krazyliście tylko wokół mieleckich tematów, teraz widzę ,że dyskusje
      rozwijają się tez wokoł tematów bardziej uniwersalnych.
      I dobrze.
      No i jakaś taka grupa wreszcie się wyłoniła:) stałych bywalców.
      Pozdrawiam i zyczę wytrwałości.
      P.S. kiedy się w końcu spotkacie w realu?
      • yapkovitz Re: gdzie jesteś jul.s ????? 14.04.05, 14:41
        Mam andziej ze sie spotkamy i ze to nastapi wkrotce:)a kiedy to nie wiem:)
        jutro bede w Milecu, do niedzieli i wracam do Wawy. Za dwa tygodnie ponownie
        wracam do Mielca:)
        • jarmulka Re: gdzie jesteś jul.s ????? 16.04.05, 17:13
          No ,no kto by pomyslal ze Yapko przeniosl sie z malej do duzej wsi.Ale nie o
          tym chcialem pisac ale o facecie bez ktorego mieleckie forum schodzi na
          psy.Pisze z pozycji towarzystwa opieki nad zwierzetami ,prosze by nie dworowac
          sobie z bezbronnych ,szlachetnie czesto urodzonych ,jedynych przyjaciol innego
          zwierzatka zwanego czlowiekiem.Mysle ze psy w swej madrosci omijaja mieleckie
          forum ,wypelnione w przwadze poszczekujacymi falszywie ludzikami.
          • yapkovitz Re: gdzie jesteś jul.s ????? 17.04.05, 19:56
            Jarmulka skoncz juz swoje zalosne teksty.
            • lemuriza Re: gdzie jesteś jul.s ????? 17.04.05, 21:06
              Jarmułka ma chyba misję: dokopać każdemu, a jesli nie każdemu to przynajmniej
              kilku.
              Takie odnoszę wrażenie.Prowokuje i bawi się tym, ze się "unosimy".
              Ale nie ma sie co denerwować yapkowitz naparawdę. Trzeba po prostu przestać
              reagować i tyle.
              Zapraszam na forum tarnów, choć przez weekend jak widzę lekki zastój:).
              • jarmulka Re: yap,lemu,mani 17.04.05, 22:28
                Ciesze sie ze udaje mi sie pobudzic Wasze mozgowia do nieco intensywnejszej
                pracy.Uczeni w pismie powiadaja ze tylko myslenie poprawia funkcje tego
                noszonego na karku organu.Lemuriza "odnosi wrazenia" wiec zaczyna odczuwac i
                choc to dopiero poczatki drogi na umyslowy szczyt to jednak jest to juz jakis
                sukces.Yapkowitz nieboraczek poza chlopiecym skamleniem na obczyznie bo jakze
                nazwac mdlawe forum Tarnow nie ma nic do powiedzenia poza wyartykulowaniem
                nedznego skladniowo zdania i na tym etapie nie zasluguje na wiecej uwagi.Tak
                wiec bawmy sie dalej,no chyba ze Mielec obsadzi wakujace stanowisko moderatora
                ale to temat na inna opowiastke.
                • oszolomtarnofski9 KOCHAM TARNÓW I JEDNEGO MIESZKAŃCA TARNOWA: 18.04.05, 06:17
                  A
                  jednak masz nudne zycie ptzemila Lemurizo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka