28.07.06, 14:55
Witam! Czy nie uważacie że w Mielcu przydało by sie fajne lokalne radio? Bo
ten Puls FM to szkoda gadać :)
Obserwuj wątek
    • aneczk_a_8_8 Re: Radio 28.07.06, 15:39
      zgadzam sie z toba przydalo by sie cos takiego jakradio RMF MAXXX (skierowane
      glownie do osob w granicy wieku 15-30 lat)-
      tutaj jes jeo strona - www.rmfmaxxx.pl/index.html?art=mtv
      a tu mozna posluchac:) - www.mojemedia.pl/stacje,s,2
      • karma1 Re: Radio 28.07.06, 17:36
        Po pierwsze,jesli zamiast PULSa bedzie tu RMF MAXX to juz nie bedize to lokalne
        radio, tylko program bedzie lecial z Kopca, po drugie - a co z ludźmi powyżej
        30 roku zycia??
        • edwart123 Re: Radio 28.07.06, 17:49
          Nom Rmf Maxxx to fajne radio, jak jestem w Krakowie to ich słucham. Przydało by
          sie takie radyjko w Mielcu :)
          • edwart123 Re: Radio 05.08.06, 20:05
            Albo mogła być też Eska :)
    • opeth2 Re: Radio 06.08.06, 19:17
      radio puls gra jak wiekszosc polskich lokalnych stacji, bezbarwnie. nie maja
      osobowosci wsrod prowadzacych moze z wyjatkiem wieska walka ktory wie co robi.
      reszta traktuje prace w radio jak kazda inna aby do konca zmiany, bez serca.
      powinno byc wiecej autorskich programow, ktore nawiazuja kontakt z sluchaczami.
      poniedzialkowa "muzyka wszechczasow" to chyba najlepsza audycja i bardzo
      unikalna nie tylko w mielcu ale i w polsce. nikt nie gra takiej muzyki z takim
      fachowym komentarzem, a "muzyka ze stanow" to cos fantastycznago. posluchajcie
      sami, warto.
      • ispaniola Re: Radio 07.08.06, 08:12
        bez serca? ja odnoszę odwrotne wrażenie; mnie sie wydaje, że tak zostały juz
        tylko serca wbrew logice, sytuacji, rozsądkowi...ciekawe tylko jak długo; nigdy
        nie ukrywałam na forum, że słucham tego radia i cenię ich zróznicowaną, dobrą
        muzykę i upór.
    • mani1 PROGRAM III A RADIO MARYJA 06.08.06, 19:55
      Trafia mnie i sądzę, większość osób mieszkających w pobliżu stadionu, którzy
      chcą posłuchać programu 3 radia. Nie ma takiej możliwości chyba, że z kablówki.
      Radio Maryja, którego nadajnik jest na jupiterach zagłusza skutecznie wszystkie
      rozgłośnie, które fale nadawania mają zbliżone do niego, gdzie jest inspekcja
      radiofonii????
      • edwart123 Re: PROGRAM III A RADIO MARYJA 06.08.06, 22:42
        mani1 napisał:

> Trafia mnie i sądzę, większość osób mieszkających w pobliżu stadionu, którzy
        > chcą posłuchać programu 3 radia. Nie ma takiej możliwości chyba, że z kablówki.
        >
        > Radio Maryja, którego nadajnik jest na jupiterach zagłusza skutecznie wszystkie
        >
        > rozgłośnie, które fale nadawania mają zbliżone do niego, gdzie jest inspekcja
        > radiofonii????
        >
        Masz racje! Mi też trochę zagłusza, chociaż nie mieszkam tak blisko stadionu.
        Ten sam problem mam z Pulsem! Gdy chce sobie coś ustawić na przenośnym radiu (
        np. w piwnicy ) też jest albo Puls albo Maryja :( Mam szczęście że troche mi
        słychać RMF FM, ale musiałem się nieźle namęczyć żeby ustawić go ustawić.
        Pozdro
    • chamir Re: Dobre Radio 07.08.06, 11:37
      Jeżeli ktoś chce przekonać się jak gra dobre "LOKALNE" radio - niech znajdzie w
      internecie RADIO PIEKARY.
      Stacja ta w zasadniczy sposób odbiega od innych lokalnych rozgłośni radiowych
      serwując swoim słuchaczom z terenu Śląska - typową muzykę z tego regionu. Dużo
      jest też muzyki czeskiej, niemieckiej i włoskiej.
      Stacja ta nie próbuje dorównywać RMF, ZETCE czy innym stacjom ogólnopolskim, ale
      wypracowała sobie indywidualny styl, który pozytywnie odróżnia ją od lokalnej
      konkurencji. Sami się przekonajcie.
      Radiowiec
    • edwart123 Re: Radio 28.08.06, 13:34
      Jakie w ogóle odbieracie stacje z poza Mielca ??
    • turysta77 Re: Radio 31.08.06, 18:08
      Ja jestem zadowolony z samego faktu że radio w Mielcu jest. Myślę że z czasem
      będzie coraz lepsze. Porównywać go ze stacjami ogólnopolskimi to nieporozumienie.
    • szczurek923 Re: Radio 23.09.06, 16:12
      Prawda jest taka że w Mielcu nie ma czego słuchać. RMF i radiozet czesem fajnie
      grają, ale przydałoby sie takie radio w którym fajna muza leci 24 godziny na
      dobe :P np. RMF MAXXX, albo Eska xD
      • yapkovitz Re: Radio 27.09.06, 11:49
        Fajnie to gra Radio Pogoda (w Warszawie) a reszta to łubu dubu. Wczoraj
        zajrzalem na stronke Radia Puls FM i sie troche zaskoczylem, nie ma w skladzie
        radiowej ekipy Anety Dyki, Krzyska Urbanskiego a naczelnym zostal Slawek Basara
        (ktoremu zycze duzo silnej woli i nie poddawania sie w kierowaniu stacja).
        • karma1 Re: Radio 05.10.06, 15:37
          Fajna muza, to bardzo subiektywne pojęcie - dla jednych bedzie to muzyka
          klasyczna, dla innych cieżki metal a jeszcze dla innych techno. Dla mnie np. to
          co gra ESKA to kiszka jakiej mało, ale dla przedmówcy mozę to bycfajne, sęk w
          tym że jest to subiektywne. RAdio loklane nie ma za zadanie grać "fajnej muzy"
          tylko być tym, co wskazuje jego nazwa - lokalne. "Fajną muzę" kązdy sobie
          może "zapodać" z iPoda albo innego odtarzacza, i wtedy bedzie sobie mógł do
          woli słuchać czego chce. Niestety z żadnego iPoda nie dowei sie o utrudnieniach
          w ruchu w mieście, o wydarzeniachw regionie ani o pogodzie. Dlatego prosze nie
          porównywać rozgłoscni ogólnopolskich czy sieciowych (jak ESKA, gdzie 99%
          programu jest nadawne z Warszawki albo innego duzego miasta) z radiem lokalnym,
          które moim zdaniem jak na Mielec i biorąc pod uwage jego historę (i Cygańskie
          zaległości) jest naprawde całkiem niezłe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka