edwart123 28.07.06, 14:55 Witam! Czy nie uważacie że w Mielcu przydało by sie fajne lokalne radio? Bo ten Puls FM to szkoda gadać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczk_a_8_8 Re: Radio 28.07.06, 15:39 zgadzam sie z toba przydalo by sie cos takiego jakradio RMF MAXXX (skierowane glownie do osob w granicy wieku 15-30 lat)- tutaj jes jeo strona - www.rmfmaxxx.pl/index.html?art=mtv a tu mozna posluchac:) - www.mojemedia.pl/stacje,s,2 Odpowiedz Link Zgłoś
karma1 Re: Radio 28.07.06, 17:36 Po pierwsze,jesli zamiast PULSa bedzie tu RMF MAXX to juz nie bedize to lokalne radio, tylko program bedzie lecial z Kopca, po drugie - a co z ludźmi powyżej 30 roku zycia?? Odpowiedz Link Zgłoś
edwart123 Re: Radio 28.07.06, 17:49 Nom Rmf Maxxx to fajne radio, jak jestem w Krakowie to ich słucham. Przydało by sie takie radyjko w Mielcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
opeth2 Re: Radio 06.08.06, 19:17 radio puls gra jak wiekszosc polskich lokalnych stacji, bezbarwnie. nie maja osobowosci wsrod prowadzacych moze z wyjatkiem wieska walka ktory wie co robi. reszta traktuje prace w radio jak kazda inna aby do konca zmiany, bez serca. powinno byc wiecej autorskich programow, ktore nawiazuja kontakt z sluchaczami. poniedzialkowa "muzyka wszechczasow" to chyba najlepsza audycja i bardzo unikalna nie tylko w mielcu ale i w polsce. nikt nie gra takiej muzyki z takim fachowym komentarzem, a "muzyka ze stanow" to cos fantastycznago. posluchajcie sami, warto. Odpowiedz Link Zgłoś
ispaniola Re: Radio 07.08.06, 08:12 bez serca? ja odnoszę odwrotne wrażenie; mnie sie wydaje, że tak zostały juz tylko serca wbrew logice, sytuacji, rozsądkowi...ciekawe tylko jak długo; nigdy nie ukrywałam na forum, że słucham tego radia i cenię ich zróznicowaną, dobrą muzykę i upór. Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 PROGRAM III A RADIO MARYJA 06.08.06, 19:55 Trafia mnie i sądzę, większość osób mieszkających w pobliżu stadionu, którzy chcą posłuchać programu 3 radia. Nie ma takiej możliwości chyba, że z kablówki. Radio Maryja, którego nadajnik jest na jupiterach zagłusza skutecznie wszystkie rozgłośnie, które fale nadawania mają zbliżone do niego, gdzie jest inspekcja radiofonii???? Odpowiedz Link Zgłoś
edwart123 Re: PROGRAM III A RADIO MARYJA 06.08.06, 22:42 mani1 napisał: > Trafia mnie i sądzę, większość osób mieszkających w pobliżu stadionu, którzy > chcą posłuchać programu 3 radia. Nie ma takiej możliwości chyba, że z kablówki. > > Radio Maryja, którego nadajnik jest na jupiterach zagłusza skutecznie wszystkie > > rozgłośnie, które fale nadawania mają zbliżone do niego, gdzie jest inspekcja > radiofonii???? > Masz racje! Mi też trochę zagłusza, chociaż nie mieszkam tak blisko stadionu. Ten sam problem mam z Pulsem! Gdy chce sobie coś ustawić na przenośnym radiu ( np. w piwnicy ) też jest albo Puls albo Maryja :( Mam szczęście że troche mi słychać RMF FM, ale musiałem się nieźle namęczyć żeby ustawić go ustawić. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
chamir Re: Dobre Radio 07.08.06, 11:37 Jeżeli ktoś chce przekonać się jak gra dobre "LOKALNE" radio - niech znajdzie w internecie RADIO PIEKARY. Stacja ta w zasadniczy sposób odbiega od innych lokalnych rozgłośni radiowych serwując swoim słuchaczom z terenu Śląska - typową muzykę z tego regionu. Dużo jest też muzyki czeskiej, niemieckiej i włoskiej. Stacja ta nie próbuje dorównywać RMF, ZETCE czy innym stacjom ogólnopolskim, ale wypracowała sobie indywidualny styl, który pozytywnie odróżnia ją od lokalnej konkurencji. Sami się przekonajcie. Radiowiec Odpowiedz Link Zgłoś
edwart123 Re: Radio 28.08.06, 13:34 Jakie w ogóle odbieracie stacje z poza Mielca ?? Odpowiedz Link Zgłoś
turysta77 Re: Radio 31.08.06, 18:08 Ja jestem zadowolony z samego faktu że radio w Mielcu jest. Myślę że z czasem będzie coraz lepsze. Porównywać go ze stacjami ogólnopolskimi to nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek923 Re: Radio 23.09.06, 16:12 Prawda jest taka że w Mielcu nie ma czego słuchać. RMF i radiozet czesem fajnie grają, ale przydałoby sie takie radio w którym fajna muza leci 24 godziny na dobe :P np. RMF MAXXX, albo Eska xD Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Radio 27.09.06, 11:49 Fajnie to gra Radio Pogoda (w Warszawie) a reszta to łubu dubu. Wczoraj zajrzalem na stronke Radia Puls FM i sie troche zaskoczylem, nie ma w skladzie radiowej ekipy Anety Dyki, Krzyska Urbanskiego a naczelnym zostal Slawek Basara (ktoremu zycze duzo silnej woli i nie poddawania sie w kierowaniu stacja). Odpowiedz Link Zgłoś
karma1 Re: Radio 05.10.06, 15:37 Fajna muza, to bardzo subiektywne pojęcie - dla jednych bedzie to muzyka klasyczna, dla innych cieżki metal a jeszcze dla innych techno. Dla mnie np. to co gra ESKA to kiszka jakiej mało, ale dla przedmówcy mozę to bycfajne, sęk w tym że jest to subiektywne. RAdio loklane nie ma za zadanie grać "fajnej muzy" tylko być tym, co wskazuje jego nazwa - lokalne. "Fajną muzę" kązdy sobie może "zapodać" z iPoda albo innego odtarzacza, i wtedy bedzie sobie mógł do woli słuchać czego chce. Niestety z żadnego iPoda nie dowei sie o utrudnieniach w ruchu w mieście, o wydarzeniachw regionie ani o pogodzie. Dlatego prosze nie porównywać rozgłoscni ogólnopolskich czy sieciowych (jak ESKA, gdzie 99% programu jest nadawne z Warszawki albo innego duzego miasta) z radiem lokalnym, które moim zdaniem jak na Mielec i biorąc pod uwage jego historę (i Cygańskie zaległości) jest naprawde całkiem niezłe Odpowiedz Link Zgłoś