psik-usik 12.06.08, 17:58 hyba juz najwyszy czas aby niebieskich wyzwalniali z kamotu bo nic nie robia tylko na ludziach sie wyzywaja z malymi wyjatkami MADZIA M I ALA P ORAZ AGA G to fajne liderki a reszta to pod sciane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psik-usik dosc tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.08, 10:22 to juz przechodzi wszystko ludzi z kamotu traktuja jak smieci to nie sa roboty tylko ludzie ktozy staraja wykonywac swoja prace jak umia a liderki traktoja ich jak smieci nikt nie araguje szczegulnie chodzi o stasie i beate powini cos z nimi wkoncu zrobic bo one nie nadaja sie na swoje stanowiska powini je zwolnic i postawic na satnowiska w kamocie wtedy sie przekonaja jak czeba docenic porace i ludzi wezmie sie ktos za to !!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
regimielec Re: dosc tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.08, 10:35 I co z tego ? Sam/sama sobie jestes winny/winna - trzebabylo sie uczyc lub kombinowac i pracowac na cieplej posadce za biurkiem a ze z jakis powodow Ci nie wyszlo to mecz sie w obozach pracy na strefie. Kogo obchodza pracownicy tacy jak Ty - zwykly plebs. Odpowiedz Link Zgłoś
psik-usik Re: dosc tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.08, 13:32 mi sie wydaje ze to ty nie rozumiesz o co chodzi widocznie wlazisz do tylka stasi albo beacie jak niewiesz o co chodzi z tymi liderkami to sie nie udzielaj dlaczego nie pisza nic na ine liderki bo soa poprostu spoko umia sie dogadac z ludzmi i ich rozumia a te dwia to zalazly ludzia i tyle poprostu zdaniem wielu ludzi nienadaja sie na liderki i tyle a to ze ludzie pracuja w kamocie to nie chanba bo doceniaja ta prace i wykonuja ja dobrze i chca byc traktowani normalnie a nie jak robole do zapie..nia bo wiazki sie licza i plan a nie patrza na to ze komus jest slabo albo nie dobze wiec zastanow sie co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
piotremm Re: dosc tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.08, 14:24 co ty wygadujesz zastanow sie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
psik-usik Re: kiedy wywala niebieskich z kamotu 21.06.08, 17:31 sadzisz ze niebiescy to wyksztalceni ludzie nie to dupowlazy bez obrazy na kamocie jest wiecej wyksztalconych ludzi niz niebieskich bo taka stasia to co na emeryture juz powinna isc a taka beata to co najpierw terapie odchudzajaca powinna przejsc a potem to nadawala by sie ale ulice sprzatac wiec nie odzywaj sie jak nie wiesz nic Odpowiedz Link Zgłoś
regimielec Re: kiedy wywala niebieskich z kamotu 23.06.08, 22:02 Widac ze nadajesz sie tylko do pracy w obozach pracy typu kamot bo calkowicie nie zrozmiales o co mi chodzi. Plebs to Ty, liderki to tez plebs ale troche lepszy od Ciebie bo stoja nad Toba. A o cieplej posadzie chodzilo mi poza obozem pracy czyli poza strefa. Odpowiedz Link Zgłoś
anahitaa Re: kiedy wywala niebieskich z kamotu 24.06.08, 15:38 Właśnie taka postawa jak Twoja, regimielec, powoduje, że ludzi traktuje się gorzej niż bydło. Nie jest istotne czy ktoś ukończył zaledwie 8 klas czy ma tytuł doktora - według prawa pracy zasługuje na szacunek i godną pracę. Warto byłoby postawić przy taśmie kadrę administracyjną wielu firm - może doceniliby swoją czystą pracę.. O gnojeniu pracowników przez liderów (a właściwie liderki) wiele się słyszy i to jest faktycznie poważny problem. Każda liderka, która poniża pracowników powinna być zwolniona w trybie natychmiastowym. Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_mochikanin Re: kiedy wywala niebieskich z kamotu 25.06.08, 11:14 Zdadzam się w 100% stasia to mały dyktator a beacie żadne odchudzanie już nie pomoże o doktorze o moj Boże !!! Jeśli ktoś chce zapie..ć jak beduin to zapraszam do kamotu, tu docenią was w pełni i do tego jeszcze zgnoją jak ostatniego śmiecia. Wcale nie musze się wypowiadać na temat tych liderek bo wszyscy wiedzą jakie są. Beata to chyba miała przykre dzieciństwo bo jak można być takim skur-wielem dla innych, swoja głupotą rozpier-dala każdego a nie daj Boże jak się jej sprzeciwisz to dopiero ci pokaże jaka jest naprawde. Norma ponad wszytko !!! beate i stasie porównać mozn by było do Adolfa Hitlera, one tworzą w kamocie właśnie ten obóz pracy. My pionki nic z tym nie zrobimy ale kiedyś przyjdzie dzień kiedy każdy zapłaci za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.woloszanski Re: kiedy wywala niebieskich z kamotu 25.06.08, 17:00 Dokladnie. Jesli komus nie pasuje - to mozna sie zwolnic bez przeszkod. Znajna sie frajerzy co przyjda na Wasze miejsca. No i regi ma troche racji - ludzie ktorzy pracuja na kamocie i w innych obozach pracy sami sa sobie winni - nie wyksztalceni, nie zaradni, kombinowac nie umia - to ich sprawa i ich dola. Odpowiedz Link Zgłoś
psik-usik Re: kiedy wywala niebieskich z kamotu 26.06.08, 14:12 prosze jaki sie modry odezwal owszem sa inne prace ale nie mozna sie do nich dostac a jak ktos ma prace w kamocie i ja docenia i robi jak najlepiej to inni powinni ja tez szanowac i ludzi co ciezko zapierniczaja a co do liderek to niestety moze i one umialy sobie zapewnic lepsze stanowisko pracy to niech teraz nie mysla ze im wolno wszystko bo jezeli nie umia docenic pracownikow co na nic zapie..ja to powinny same sie zwolnic tak jak staszka i beata ich powinni postawic na lini kolo ludzi co zapie..... wtedy docenia prace dwa nieroby Odpowiedz Link Zgłoś
vistamc Re: kiedy wywala niebieskich z kamotu 27.06.08, 14:09 Do "piotr.woloszanski" z całym szacunkiem do ciebie, ale ty chyba nie wiesz co piszesz! A nie przyszło ci do głowy, że nie każdy może właśnie teraz zwolnić się z pracy (np. cały czas szuka lepszej pracy) bo ma bardzo trudną sytuację w rodzinie i każdy grosz się liczy. I ty śmiesz obrażać takich ludzi, że są sami sobie temu winni!! Ja właśnie znam takie osoby. Jeżeli chodzi o mnie, to ja szanuję swoją pracę, robię z całkiem fajnymi osobami, a i leader jest ok (i na pewno znajdą się też takie osoby co potwierdzą moje słowa). A po za tym bez względu na stanowisko, należy się szacunek każdemu, jeżeli ktoś nie szanuje drugiej osoby to tylko świadczy o nim. Każda praca jest dla ludzi bez względu na wykształcenie, paradox: osoba niewykształcona jest nieraz osobą mądrzejszą od osoby wykształconej. Odpowiedz Link Zgłoś
psik-usik Re: kiedy wywala niebieskich z kamotu 27.06.08, 23:30 vistamic bardzo dziekuje za swoja wypowiedz takich ludzi wlasnie sie szanuje a nie takich jak niewiedza co sie dzieje w pracy i pisza glupoty niewiem chca sie popisac albo poprostu pisza to liderki pod zmienionym nikiem bo ludzie ciezko pracujacy szanuja prace i kolegow kolezanki z pracy a rowniez liderow z ktorymi mozna sie dogadac pozdrawiam bo nietrodno kogos zgnoic i zwyzywac albo miec b go za nieudacznika jak to robia te dwie Odpowiedz Link Zgłoś