maturzystka-86 15.07.05, 15:13 dostałam sie an studia na UŁ i mam zamiar mieszkać w akademiku. Moze mi któryś polecić ?? Jakie sa tam warunki?? A moze lepiej wynająć mieszkanie?? Nie wiecie ile moze to kosztować?? Z góry dziękuje za informacje:] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margo1985 Re: akademiki UŁ 26.07.05, 15:44 no ja , kotek, mieszkam w akademiku..a raczej mieszkałam:P w skrócie - w 13tce dla mnie warunki są dobre - w 2os pokoju jest stałe łącze, to mozesz sobie przywieźć swój komp, łazienka na 1 segment + prysznic, gaz + prąd+środki czystosci to wychodzi 240 zeta miesiecznie... ja jestemz WSSMu, to placę 270, ale jest super - jak sie wynajmuje mieszkanie - w 3 os to płaci sie tak z 210-do 250 jeszcze zalezy gdzie, ale w akademiku mozesz sie zawsze przetransportowac do innego pokoju, a mieszkania ciężko jest znaleźć !!! pochodź po akademikach i popytaj sie o ceny - w kazdym jest inaczej;;; Odpowiedz Link
maturzystka-86 Re: akademiki UŁ 26.07.05, 19:39 Margo dzięki za info :] Ja właśnie zastanawiam sie międzu 13-stką a 11-nastką. Jeszcze pomyślę, ale może spotkamy sie w październiku :) Odpowiedz Link
123456-k Re: akademiki UŁ 30.08.05, 17:44 mam pytanie , moze troche głupie, ale co powinnam zabrać ze soba do akdemika UŁ ?? Chodzi mi np. o kołdre, poduszke... muszę mieć własne czy dostane na miejscu?? itp. Dzięki za info :] Odpowiedz Link
margo1985 Re: akademiki UŁ 05.09.05, 16:52 DO AKADEMIKA zawsze bierze sie naczynia i ciuchy. Kołdrę i poduszkę dostajesz z kocem, ale ja brałam swoje poszwy, bo nie lubię białego koloru % Odpowiedz Link
martini.wnm Re: akademiki UŁ 30.08.05, 18:16 a na co się dostałaś? Ja znam Lumumbowo tylko z imprez bo mieszkam w Łodzi więc za dużo Ci nie pomogę jeśli chodzi o warunki. Mogę tylko podpowiedzieć, że jak zamieszkasz w Medyku albo w Synapise to do klubu będziesz mogła zejsć w klapkach i szlafroku:P Odpowiedz Link
margo1985 Re: akademiki UŁ 08.10.05, 01:19 z tym sie zgodzę, ale.. nawet jakby mieszkała w innych akademikach, to ma blisko do klubów :) pozdro;;;; Odpowiedz Link