Dodaj do ulubionych

Fine Altech -Godzikowice

26.08.10, 11:07
Witam,
czy ktoś coś wie o firmie Fine Altech - koreańska? jak się tam
pracuje w biurze?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaaaa Re: Fine Altech -Godzikowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 20:45
      tragedia i w biurze i na produkcji i za grosze
      • Gość: Jurek Re: Fine Altech -Godzikowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.11, 10:13
        Budują halę produkcyjną, będą nowe miejsca pracy.
        • Gość: ja Re: Fine Altech -Godzikowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.11, 14:52
          a ile dokładniej zarabia sie na produkcji a ile w biurze ???? bede mieć porownanie z wrocławiem :) dzieki za odp
      • maxpeaynet Re: Fine Altech -Godzikowice 16.02.12, 13:33
        mam małe pytanko w sprawie tej firmy fine altech jakie są dokładne zarobki i jaka jest tam atmosfera? Bo własnie mam składa tam podane i sie boje zeby to nie była porażka!
        • Gość: Marcin Re: Fine Altech -Godzikowice IP: *.ronus.pl 28.06.12, 16:58
          Ten zakład był dlamnie najleprzym zakładem zarobki były dobre na stanowisku kturym byłem naprawde polecam ten zakład
          • Gość: gość Re: Fine Altech -Godzikowice IP: *.ronus.pl 29.06.12, 14:13
            Tam przynajmniej nie musisz umieć polskiego.
        • Gość: gosc Re: Fine Altech -Godzikowice IP: *.212.200.89.otvk.pl 08.01.13, 19:13
          Brak slow na temat tej firmy,firma traktuje ludzi jak niewolników nie pozwalają chodzić na wc przerwy na dzwonek najgorsza firma w olawie zatrudniają przez posrednika na 12 dni umowa z najniższą krajowa 1500 brutto niby premia 150 zl a wcale jej nie dają kolchoz nikomu nie polecam!!!!
          • anihva Re: Fine Altech -Godzikowice 06.06.13, 20:38
            Zostałam z tamtąd zwolniona zaledwe tydzień temu
            powód jaki usłyszałam? za duzo osób w kuchni i któraś sb nie radzi...
            wiec ja sb też chyba nie radziłam, podążajac tym tokiem rozumowania...
            nie mineły nawet trzy miesiace próbnego a już wyleciałam...
            i jeszcze gó...ara z biura straszyła trzy tygodnie wcześniej że to moj ostatni m/c wiec mam sie starać. Głupia zdzi*a.
            Inne sie obijają , nic nie robią, chowaja po kiblach a ja uczciwie pracowałam i co mam z tego? Trzeba kłamac i oszukiwać (wychodzi na to)...
            • Gość: sołfa Re: Fine Altech -Godzikowice IP: *.ronus.pl 13.08.13, 15:36
              Na wstępie poprawnie powinnaś napisać: "Zostałam stamtąd zwolniona.
              Nie gó...ara i nie zdzira tylko była twoja przełożona, i nie straszyła tylko przekazywała informację od Koreana. Poza tym możesz zostać pociągnięta do odpowiedzialności z art. 23 KC, więc zastanów się następnym razem, czy warto kogoś obrażać. To że masz kłopoty z samooceną to jest twój problem.
              Jeśli chodzi o pracę to wykonywałaś ją (sprzątanie) niesamowicie dokładnie. Jak się wchodziło na korytarz nie było można oderwać się od podłogi.........tak się lepiła. Nawet po ulewnych deszczach nie było tyle błota co po twoim "myciu" podłogi. Poczytaj kodeks pracy, nie można zwolnić kogoś przed upływem okresu próbnego, skończył Ci się i nie została umowa przedłużona. Jak sama zauważyłaś......... nie nadawałaś się.

Umowy o pracę są na czas określony co umożliwia wywalenie każdego w każdej chwili.
              • Gość: pracownica Re: Fine Altech -Godzikowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 16:18
                kobieto...? uważaj żeby cb nie pociagnięto do odpowiedzialności karnej.... taka świeta jesteś? jak bez winy i nieskazitelna to "pierwsza rzuć kamień..."
                ja nie widzialam lepiacej sie podlogi jak ty. Było czusciutko i lepiej niż wcześniej....
                dziewczyna było w porządku
            • Gość: anihva Re: Fine Altech -Godzikowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 08:56
              ja przepraszam za słowa obraźliwe, każdy ma prawo do pomyłki - bylam zła
              żałuje i nie chciałam nikogo obrazić, nikogo nie uważam za poniżej wymienioną
              to nerwy
              przepraszam
      • Gość: brzechwa Re: Fine Altech -Godzikowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.13, 19:51
        wyzysk-wyzysk+urząd gminy+ zezwolenia tzn.brak na taką działalność =starostwo
        żółta rasa wykorzstuje przy pomocy naszych władz
    • poodzian Re: Fine Altech -Godzikowice 28.02.11, 21:37
      Firma się mocno rozwija. Właśnie buduje wielką halę.
    • Gość: Korpowskij Re: Fine Altech -Godzikowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.11, 07:01
      Faktycznie hala robi wrażenie.
    • Gość: gadzeciaz Re: Fine Altech -Godzikowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 07:17
      Witam. Nie wiem jak dokladnie jest w biurze,ale jedno mogę powiedziec że w fa dużo mają do powiedzenia koreańczycy.Nawet menadzerzy muszą sie słuchać byle koreaniec ma więcej do powiedzenia niż jaki kolwiek polak który ma wyżssze wykształcenie.Pollak jest tylko tłumaczem między nimi a polakami.A zarobki nie wiele sie różnią od twz.pracowników fizyczny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka