jarviss 10.12.09, 14:55 Nie wiem juz, co robic. Moze to fatalna data urodzenia? Panie Januszu, prosze o interpretacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarivo Re: 15.07.1967 11.12.09, 01:02 Obecny układ jest korzystny, cykl 6 realizowany szczytem 6. Nawet podliczby cyklu i szczytu są identyczne. W dniu Twoich 45. urodzin wkroczysz w ostatni szczyt o wibracji 3 i to również będzie pozytywny układ. Obie te konfiguracje harmonizują też z Twoją drogą życia. Być może w wibracjach własnych tkwi źródło problemów. Odpowiedz Link
jarviss Re: 15.07.1967 11.12.09, 11:08 Co to sa wibracje wlasne? Czy mozna na nie jakos wplynac? Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam. Odpowiedz Link
jarviss Re: 15.07.1967 11.12.09, 11:22 Juz wiem, co znacza wibracje wlasne. Czy moglbys mi napisac, jak rozpoznac, czy sa one korzystne, czy nie? Odpowiedz Link
jarivo Re: 15.07.1967 11.12.09, 11:55 W odpowiedzi można by całą książkę napisać Na pewno niekorzystne będą zawierające wibracje karmiczne, niosące ze sobą dużą sprzeczność, powielające wibracje np. znajdujące się w czarnych szczytach, mocne dla mocnej drogi życia i delikatne dla delikatnej, z brakami w zawartości... Trzeba mieć sporo doświadczenia, żeby to stwierdzić. Jeśli policzyłaś swoje wibracje, biorąc pod uwagę absolutnie wszystkie imiona i nazwiska jakie kiedykolwiek nosiłaś i nosisz (bierzmowanie, panieńskie itp.), to je po prostu podaj. Nie zapomnij wspomnieć o brakach, jeśli się pojawią (np. brak liter a j s to brak wibracji 1). Ocenimy, może Janusz też się wypowie. Odpowiedz Link