yog-gga 10.06.10, 12:13 Witam zainteresował mnie tema numerologi, mam prośbę co wynika z daty urodzenia mojego synka 27 marzec 2004 A-2, K-2, M-1,I-1,L-2,G-1,R-1,Z-1,E-1 Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yog-gga Re: proszę o interpretację dla dziecka 11.06.10, 10:52 Panie Januszu proszę o interpretację dla synka z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: proszę o interpertację dla dziecka 16.06.10, 11:54 Witaj Droga życia twoje synka jest zapełniona trójkami, szóstkami i dziewiątkami, jest również urodzeniową dziewiątką więc można przyjąć, że jest to artystyczna droga zycia. Może być utalentowany w każdej sferze artystycznego wyrazu, jednak szczególnie w obszarze słowa i komunikacji. Śpiew, aktorstwo, literatura itp. Aktualnie przebywa do 27/28 roku życia w cyklu i szczycie o wibracji 3, więc przypuszczalnie jest ogromnym gadułą, może mieć duże problemy ze skupianiem się, może pojawiać się rozproszenie, powierzchowność, niefrasobliwość. Droga życia, mimo że wskazuje na możliwość pojawienia się wielu talentów jest dość słaba i delikatna, dlatego ważne jest, aby miał bardzo silne wibracje własne z imion i nazwiska. Te są niestety dość trudne. 7/16-11/2-9 to dość ciężki układ. Może przynosić zamykanie się w sobie, kompleksy, przewrażliwienie na własnym punkcie, brak siły przebicia. Ponadto brak jest mu wibracji dwa w imionach i nazwisku, czyli liter B i T. Może to przynosić niekorzystne aspekty dwójki o których wspomniałem wcześniej (kompleksy itp). Ma również brak wibracji 6. Są to litery F, O oraz X. To dość istotny brak. Szóstka odnosi się do rodziny, stabilizacji życiowej, mogą zatem tutaj pojawiać się rozmaite deficyty. Ponadto brak szóstki będzie znacznie hamował talenty artystyczne. Jeśli dziecko nie posiada drugiego imienia, można je urzędowo dodać. Odpowiednio dobrane imię zmieni wibracje własne na silne i harmonijne z drogą życia oraz wypełni braki wibracji 2 i 6. Pozdrawiam Odpowiedz Link
yog-gga Re: proszę o interpertację dla dziecka 16.06.10, 12:10 Panie Januszu jestem pod wrażeniem tego co przeczytałam, wszystko to prawda. BARDZO DZIĘKUJE za te słowa. Kamil nie ma drugiego imienia, bardzo żałuję, że przy chrzcie nie nadaliśmy. Ale skoro można to zrobić urzędowo to będę robić wszystko żeby nadrobić tą stratę. W związku z tym mam prośbę, o jakąś podpowiedż co dla niego będzie najlepsze. Jeszcze raz bardzo Panu dziękuję Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
janus50 Re: proszę o interpertację dla dziecka 16.06.10, 16:31 Witaj Jeśli chodzi o dobór imienia dla dziecka to najlepiej zwróć się do numerologa, jest to tania usługa, wiem że średnio ok. 50 zł. Znajdź jednak takiego, który traktuje Y jako samogłoskę, tak jak to nakazują reguły naszego języka. Jest bardzo wielu takich, którzy uczyli się u zachodnich nauczycieli, którzy traktują Y jako spółgłoskę no bo tak nakazują reguły ich ojczystego języka. Każ sobie dobrać kilka albo kilkanaście imion do wyboru a nie narzucać jedno konkretne przez numerologa. To dusza matki ma wybrać a nie numerolog. Oczywiście każde z proponowanych imion musi wypełniać braki i ustawiać korzystne wibracje. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: proszę o interpertację dla dziecka 16.06.10, 16:32 PS - zresztą Kamil nie jest już dzidziusiem i też może się wypowiedzieć Odpowiedz Link
yog-gga Re: proszę o interpertację dla dziecka 16.06.10, 16:52 witam a jeśli używamy pseudonimu dla niego to ma jakieś korzystne wibracje KAMYK pozrowionka Odpowiedz Link
janus50 Re: proszę o interpertację dla dziecka 16.06.10, 19:57 Witaj ponownie Kamyk jest mutacją Kamila jak mniemam.. Dlatego jest energetycznie powiązany z imieniem pierwszym i się do niego bezpośrednio odnosi, tak więc nie uwzględniamy Kamyka jako imię dodane. Pozdrawiam Odpowiedz Link
yog-gga Re: proszę o interpertację dla dziecka 17.06.10, 12:45 witam dziękuję za wszystko dziś byłam w przedszkolu i Kamil dostał wyróżnienie jako najlepszy i najzdolniejszy jestem z niego dumna i wiem że jak będę go wspierać to da sobie zawsze radę. Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuję Odpowiedz Link
yog-gga Re: proszę o interpertację dla dziecka 17.06.10, 12:51 jeszcze jedno pytanie czy numerologia mówi też o naszym stanie zdrowia? pytam ponieważ mamy problemy z synkiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: proszę o interpertację dla dziecka 18.06.10, 18:14 Witaj ponownie Numerologia w sposób dość ogólny podchodzi do spraw zdrowia. Nie precyzuje okresów chorobowych, nie zajmuje się fizycznym aspektem człowieka, więc raczej można wszelkie wnioski płynące w tym względzie z numerologii traktować dość powściągliwie, choć czasem są wyjątkowo trafne. Aczkolwiek brak harmonii wibracyjnej przynosi zaburzenia przepływu energii i może przynosić rozmaite dolegliwości. Urodzeniowe dziewiątki często narzekają na nerki, układ moczowy, organy płciowe. Jest aktualnie pod działaniem trójki z cyklu i ze szczytu więc możliwe są również dolegliwości związane z górnymi drogami oddechowymi, płucami. Ma również ciężkie wibracje własne i braki wibracyjne więc układ nie jest optymalny i może dawać spore deficyty energetyczne i w rezultacie problemy zdrowotne. Tutaj co nieco o zdrowiu numerologicznie: www.numerologia.net.pl/LICZBY+A+ZDROWIE,16.html Pozdrawiam Odpowiedz Link