szeltie 01.07.10, 19:07 to jest zwiazek (relacja) karmiczny ? Bardzo prosze o pomoc. Ja - 21.10.1975, on - 20.09.1988 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Czy ... 01.07.10, 23:54 Witaj Zależy co masz na myśli uzywając określenia "związek karmiczny". Jeśli masz na myśli związek mający przynosić trudne doświadczenia, to moim zdaniem nie jest to związek karmiczny. Jeśli natomiast chodzi o np. ponowne spotkanie dwóch dusz, które spotkały się w poprzednich wcieleniach, to jest to oczywiście możliwe, bo każdy z nas spotyka się z osobami, które spotkał w poprzednich wcieleniach. Często jest to zamiana ról pomiędzy członkami rodziny. Chłopak ma dość trudny związkowo aktualny okres. Pierwszy cykl dziewięć i szczyt 11/2 może przynosić straty osobiste w kontekście związków, ponadto siódemka w czarnym szczycie może sprawiać że jest trudnym partnerem, może mieć problemy z okazywaniem uczuć, ekspresją własną, może być upierdliwy, szukający winy u innych. Pozdrawiam Odpowiedz Link
szeltie Re: Czy ... 02.07.10, 19:21 Dziękuję. A jeśli chodzi o mnie ? Bo przyznam, ze wszystko mi sie wali, na kazdej płaszczyznie... Czy ma to jakies uzasadnienie w numerologii ? Kiedy moge ewentualnie spodziwac sie poprawy ? Odpowiedz Link
janus50 Re: Czy ... 05.07.10, 17:17 Witaj ponownie Jesteś aktualnie w dość trudnym układzie cyklu dziewięć (do 27 roku życia) oraz szczytu 11/2 (do 35 roku życia), układ ten może sugerować straty osobiste, gdyż dziewiątka to wibracja oddania a 11/2 partnerstwa. Tak więc aspekty dziewiątki realizują się poprzez 11/2. Ponadto jesteś w roku własnym 5/14 co może przynosić gwałtowne i często nieprzyjemne zmiany. Oczywiście powyższy układ tylko w najczarniejszym scenariuszu będzie się realizował poprzez straty osobiste, nie można z góry zakładać, że tak właśnie a nie inaczej musi się rozegrać. Dlatego należy sprawdzić wibracje własne z imion i nazwisk. Być może tam kryje się jakiś element, który powoduje niekorzystny rozwój wydarzeń. Podaj zatem zawartość wszystkich posiadanych imion, również z bierzmowania oraz nazwisk. Najlepiej na zasadzie: np. A - 5 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link