Dodaj do ulubionych

Proszę o analizę mojej daty

20.09.10, 18:45
Panie Januszu bardzo proszę o interpretację mojej daty
14-07-1968
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Proszę o analizę mojej daty 24.09.10, 15:21
      Witaj
      Aktualnie znajdujesz się w bardzo dynamicznym okresie życia. Jesteś w drugim cyklu o wibracji 5/14, który potrwa do 57 roku zycia oraz trzecim szczycie o wibracji 5/14, który trwać będzie do 45 roku zycia. Dla urodzeniowej dziewiątki może być to czas trudności z uzyskaniem stabilizacji, pewnego chaosu, ciągłych wzlotów i upadków, kręcenia się w kółko, wydarzeń nagłych i niespodziewanych. Piątka jest bardzo silnie zaakcentowana i to w swoim trudnym wyrazie za sprawą karmicznej 14.
      Piątka, jako wibracja która żyje zmianami, nie znosi stagnacji, monotonii, schematu. Wskazana jest duża mobilność, realizacja raczej z dala od miejsca zamieszkania, np. za granicą.
      To wibracja, która daje dużą elastyczność, wszechstronność, umiejętność błyskawicznego dostosowywania się do zmian. W kontekście urodzeniowej dziewiątki, może dać życie obieżyświata i wagabundy, który nigdzie nie zagrzewa miejsca.
      Na ile czas ten może być uciążliwy zależy w dużej mierze od twoich wibracji własnych z imion i nazwisk, gdyż to one mogą cię wspomagać albo też przynosić dodatkowe obciążenie.
      Po 45 roku zycia nastąpi spore wyciszenie, wejdziesz wtedy w swój czwarty szczyt o wibracji 4, który będzie dążeniem do pozyskania stabilnosci.
      Pozdrawiam
      • jola-nda3 Re: Proszę o analizę mojej daty 04.10.10, 12:24
        Bardzo dziękuję
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka