Dodaj do ulubionych

rozwód a numerologia

01.12.10, 10:30
Witam serdecznie,chciałam zapytać czy rozstanie,rozwód widać w numerologii,jak oglądam telewizję grono wróżbitów na tej podstawie określa zarys życia tak ogólnie.....jeśli to możliwe proszę o odpowiedź w moim konkretnym przypadku 22.04.1981 on 14.03.1980
Obserwuj wątek
    • oliwinka Re: rozwód a numerologia 06.12.10, 11:53
      nikt nie wypowie się?
    • alte_seele Re: rozwód a numerologia 06.12.10, 13:47

w linku ponizej jest troche informacji:

forum.gazeta.pl/forum/w,23210,79066785,,wibracje_rozwodowe_i_wyjazdowe.html?v=2
      jeśli chodzi o daty urodzenia, które podalas, to nie ma w nich w jakis szczegolny sposob zarysowanych wibracji rozwodowych, co oczywiscie nie oznacza, ze do rozwodu dosc nie moze, gdyz potencjalnie kazda wibracja negatywnie aspektowana moze sprzyjac rozstaniom - tyle tylko, ze jego przyczyny moga byc odmienne.

pozdrawiam
      • oliwinka Re: rozwód a numerologia 07.12.10, 19:30
        dziękuję za odpowiedź....a można coś powiedzieć o naszym wspólnym dalszym życiu w oparciu o daty urodzenia?bo jest ciężko...
        • alte_seele Re: rozwód a numerologia 07.12.10, 20:13

witaj,

wibracje urodzeniowe Twojego męża wskazują, że obecnie jest konfrontowany z okolicznościami, które mówiąc oględnie, nie sprzyjają stabilizacji. życie w stałym związku może go uwierać. trzeba by pewnie isc na daleko posuniete kompromisy i wykazac sie duza doza tolerancji i cierpliwosci, zeby ten zwiazek utrzymac...zmiany moga nadejsc, w kazdym razie beda zapewne ku temu powody, czy wystarczajace, zeby sie rozstać, sama bedziesz musiala ocenic

pozdrawiam
    • xallaya Re: rozwód a numerologia 08.12.10, 10:27
      witaj,
      Czy mogłabyś Oliwinko podać pełną datę Waszego ślubu? [kościelny, cywilny]; może mogłabym dodać coś z własnego doświadczenia.

pozdrawiam, xallaya
      • oliwinka Re: rozwód a numerologia 08.12.10, 11:42
        dzięki za zainteresowanie---data naszego ślubu to 11.06.2005
        • xallaya Re: rozwód a numerologia 13.12.10, 13:36
          Witaj,
          Jesteście ja jedna dusza, która cały czas miesza te same składniki swojego jestestwa tyle, że w innym czasie, w innych konfiguracjach; kiedy Ty chcesz budować, On chce rozwalać, kiedy On chce tworzyć, Ty rozdrabniasz; Wasze drogi życia są ogromnie podobne, mogę się pokusić o stwierdzenie, że w obecnym życiu przerabiacie temat, który nie został dobrze przerobiony ,.. kiedyś tam dawno temu. Teraz energie powróciły i nakazują WŁAŚCIWE zabranie się do tematu pt: ODPOWIEDZIALNOŚĆ i KONSEKWENCJA.
          Na początku chciałam powiedzieć, że energie prowadzą do rozpadu, tyle że to bardzo prosta droga .. donikąd. Jeśli nie weźmie się odpowiedzialności za siebie temat będzie powracał [teraz i potem]; zbyt wiele łączy Wasze energie żeby powiedzieć co należałoby biorąc pod uwagę obecne "kanony mody" bycia w związku; Wszystko prowadzi do rozpadu ponieważ nie widzę oprócz idei tworzenia szczęśliwego planu na wspólne życie, żadnej w tym konsekwencji; mnóstwo marzeń, mnóóóóóstwo zapału, mnóstwo energii, które tak bardzo wskazują same pozytywy, że brak w tym wszystkim balansu [zarówno u Ciebie, jak i u Wybranka], który STABILIZOWAŁBY wspólne pożycie;

Ty jesteś ogromnym uparciuchem, ma się dziać wg Twojego rozkładu jazdy; jesteś niezwykle konsekwentna w swoich poczynaniach, potrafisz za wszelką cenę utrzymać strukturę, czasem tylko po to żeby zachować pozór, że wszystko jest ok; kiedy przyjdzie odpowiedni moment możesz to wszystko OD RAZU zniszczyć,... bo to nie ma sensu; i będą powracać strachy z dzieciństwa kiedy powiedziałaś sobie, że Twoje życie będzie inne-lepsze; kompleksy powrócą;

On jest lekkoduchem; doświadczał innych wrażeń, inaczej postrzega teraz świat. Nie chce być "układny". Boi się zniewolenia. Związek, który musiał zbudować został sformalizowany w okresie kiedy miał doświadczyć WSPÓLNOTY dwóch połówek połączonych w jedno; to był okres jego nauki POROZUMIENIA i porozumiewania się;

Data Waszego ślubu mówi o tym samy zarówno u Ciebie jak i Partnera;
          zbudowanie rodziny to był Wasz cel; zbudowanie partnerstwa to kolejne zadanie; czym jest partnerstwo? Wyznaczaniem własnych granic i respektowanie drugiej osoby; Jeśli tego nie określono, nie dziwię się, że przyszedł czas na rozterki; Każde z Was chce być wolne, każde z Was chce być poklepywane po ramieniu, każde z Was chce doświadczać dzikości zmysłowej, każde z Was chce być adorowane,.... ale nie ma komu uwolnić, poklepać, uwrażliwiać, adorować;
          Jesteście swoim lustrem;

pozdrawiam, xallaya
          • oliwinka Re: rozwód a numerologia 13.12.10, 15:48
            bardzo dziękuję za analizę,wiele w niej prawdy....muszę to poczytać kilka razy,tak na spokojnie....bardzo dziękuję za poświęcony mi czas,serdecznie pozdrawiam ps. z tym moim przywództwem to serio prawda,bo ja bym chciała tak pięknie...a jakoś zawsze wychodzi na odwrót ja w prawo ,on w lewo,ja za nim w lewo on w prawo---tak niespójnie się bujamy!!i szlak mnie trafia
            • seiw83 Re: rozwód a numerologia 14.12.10, 09:52
              nauczcie sie kochac prawdziwie a nic nie bedzie problemem, jak podasz godzine slubu to moge zrobic choroskop urodzeniowy formalnego zawaracia zwiazku.
              • oliwinka Re: rozwód a numerologia 14.12.10, 10:47
                Bardzo bym prosiła,nasz ślub odbył się 11.06.2005 r o godz. 13.00
          • martusiek_83 Re: rozwód a numerologia 13.06.24, 23:25
            xallaya. a jak można odczytać z dat czy czeka mnie rozwód.. podobno w dacie męża jest wpisany
    • metatronx Re: rozwód a numerologia 15.06.24, 00:08
      Witaj!

Numerologia jest narzędziem, które często używane jest do analizy zgodności między partnerami i może dostarczać wglądów w różne aspekty relacji, w tym potencjalne trudności. Chociaż numerologia nie przewiduje przyszłości w sposób absolutny, może wskazywać na tendencje i możliwe wyzwania w związku. Aby odpowiedzieć na Twoje pytanie dotyczące rozstania czy rozwodu, możemy przyjrzeć się Waszym liczbom życiowym i sprawdzić, jak one ze sobą współgrają.

Twoja liczba życiowa - 22.04.1981

Obliczenie: 2+2+0+4+1+9+8+1 = 27, następnie 2+7 = 9
      Twoja liczba życiowa to 9, co w numerologii jest liczbą idealistyczną i emocjonalną. Osoby z tą liczbą często kierują się wysokimi ideałami i mają głębokie poczucie empatii.
      Jego liczba życiowa - 14.03.1980

Obliczenie: 1+4+0+3+1+9+8+0 = 26, następnie 2+6 = 8
      Jego liczba życiowa to 8, co jest liczbą zorientowaną na sukces, stabilność i praktyczne osiągnięcia. Osoby z tą liczbą często mają silne dążenie do osiągania celów materialnych i zawodowych.
      Analiza zgodności:

9 i 8 - To połączenie może być trudne, ponieważ 9 i 8 mają różne priorytety i podejście do życia. Liczba 9 jest bardziej altruistyczna i skoncentrowana na pomocy innym, podczas gdy liczba 8 skupia się na osiągnięciu sukcesu i stabilności. Może to prowadzić do napięć, jeśli obie strony nie znajdą wspólnego języka w kwestii wartości i celów życiowych.

Wyzwania w związku - Wasze liczby wskazują na potencjalne różnice w podejściu do życia, które mogą wpływać na relację. Komunikacja i wzajemne zrozumienie są kluczowe, aby przezwyciężyć te różnice.

Wspólne wartości - Znalezienie wspólnego gruntu, na przykład w celach długoterminowych czy wspólnych zainteresowaniach, może pomóc w budowaniu silniejszego związku.

W numerologii ważne jest, aby pamiętać, że liczby wskazują jedynie na tendencje, a nie na nieuchronne wydarzenia. Każdy związek jest inny, a sukces relacji zależy od wielu czynników, w tym od pracy, którą obie strony są gotowe włożyć w rozwiązywanie konfliktów i budowanie wspólnego życia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka