Dodaj do ulubionych

3-8-11 - prośba :)

16.03.11, 15:06
Dzień dobry chciałabym zapytać który z tych układów jest lepszy dla urodzeniowej 33/6
8-9-1, 1-8-9 czy
3-8-11, 8-3-11
i jeśli ktoś zna opis co te układy dają , byłabym wdzięczna za krótki opis tych wibracji, bo nigdzie nie mogę znaleść. smile
Pozdrawiam serdeczniesmile
Obserwuj wątek
    • sniegulka prośba :) 16.03.11, 23:23
      Z pierwszym ukladem sie pomyliłam chodziło o 8-1-9 i 1-8-9.
      Bardzo proszę o pomocsmile
      Pozdrawiam
      • jarivo Re: prośba :) 16.03.11, 23:56
        Odciążę trochę Janusza wink
        Otóż trafność doboru wibracji ocenia się nie tylko w kontekście wibracji urodzeniowej, ale także obecnych i przyszłych układów cykli i białych oraz czarnych szczytów. Nie można więc mówić, że jakieś wibracje są korzystne dla szóstki lub nie, to jest zawsze bardzo indywidualne. Jeśli taka szóstka posiada np. dwójki w czarnych szczytach, to 3-8-11 będą niekorzystne, w innych przypadkach mogą być bardzo korzystne itp.
        Pierwszy z układów jest nieco mocniejszy, stabilniejszy i dominujący, drugi nieco bardziej ekspresyjny i komunikatywny, oba są energetyczne, ale złagodzone 'szlachetną' wibracją celów.
        Pozdrawiam
        • sniegulka Re: prośba :) 17.03.11, 11:19
          Dziękuję za wypowiedź smile Generalnie jestem w trakcie transformacji i tak sobie pomyślałam,że może ktoś ma jakiś fajny opis żeby wiedzieć co dane wibracje mi dadzą. Zapewne obie są dla mnie dobre, bo wybieral je sprawdzony numerolog , więc w pełni mu ufam, aczkolwiek widzę,ze tutaj na forum często przewija się wibracja 8-1-9 i jest opisywana jako dobra, a o tej z drugiej 8-3-11 nic nie mogę znaleść i tak sie chciałam zorientować co znaczy, żeby źle nie wybrać. smile
          Pozdrawiam serdecznie smile
          • janus50 Re: prośba :) 17.03.11, 11:51
            Witaj
            Samogłoski wyrażają dążenia duszy, czyli opisują nasze wewnętrzne inspiracje, dążenia, naszą osobowość.
            Spółgłoski określają to, jakie wrażenie wywieramy na innych ludziach, jak jesteśmy przez nich postrzegani.
            Samogłoski + spółgłoski, czyli cele życia, wskazują w jakiej sferze będziemy się skutecznie realizować.
            8 w dążeniach duszy przynosi silną inspirację wewnętrzną do aktywności w sferze pomnażania dóbr materialnych, dając jednocześnie siłę przebicia, chęć rywalizowania o swoje, siłę przebicia, wzmacnia poczucie własnej wartości, daje pozytywną życiową drapieżność.
            3 w aspekcie zewnętrznym sprawia, że jesteśmy postrzegani jako osoba otwarta na innych, komunikatywna, promieniująca ciepłem wewnętrznej ekspresji na innych, przyjazna, interesująca, przyciąga przyjaciół, pomocnych ludzi oraz płeć przeciwną.
            11 w celach życia wskazuje na osobę, która będzie ambitnie dążyła do realizowania swoich projektów, jej poziom etyczno - moralny będzie wysoki, będzie roztaczała wokół siebie charyzmę i poczucie bezpieczeństwa i zaufania, jednocześnie za sprawą dwójki pozostanie wrażliwa na emocje i uczucia innych ludzi, co ma być pewnym wentylem bezpieczeństwa dla dynamicznej ósemki i będzie ciebie chronić przed egoizmem i dążeniu do celu po trupach.
            Oczywiście, tak jak to trafnie ujął jarivo, zawsze postrzegamy wibracje własne poprzez elementy wynikające z daty urodzenia, czyli poprzez naszą drogę życia. Wibracje własne to nasz pojazd, którym poruszamy się po naszej drodze życia.
            Pozdrawiam
            • sniegulka Re: prośba :) 17.03.11, 12:19
              Dziękuje Panie Januszu za bardzo pomocną odpowiedź no to teraz mam dylemat który zestaw wybrać, boje się,ze jak wybiorę ten 8-1-9 będę zołzą wink ten zestaw z 3 jest fajny ale czy też da siłę przebicia i dążenie do celu? Moja data ur. 16.10.1987
              Dziękuję bardzo za pomocsmile
              • janus50 Re: prośba :) 17.03.11, 13:29
                Witaj ponownie
                Dla twojej drogi życia zdecydowanie korzystniejsze będą 3-8-11 lub 8-3-11. Masz silny aktualny układ drogi życia z cyklem 1 i szczytem 8 oraz czarnym szczytem 6.
                Trudno mi powiedzieć, czy brak siły przebicia wynikał z pierwotnych wibracji własnych i braków, bo nie wiem jakie one były.
                W każdym razie 8-1-9 są bardzo dynamiczne, trudno mi się wypowiadać czy nie będą zbyt dynamiczne bo nie wiem jakie były poprzednie.
                Pozdrawiam
                • sniegulka Re: prośba :) 17.03.11, 13:48
                  Dziękuję za szybką odpowiedz, Pana rady są dla mnie bardzo cenne. Właśnie też boje się ,ze ten drugi układ może być zbyt drastyczny, jeśli chodzi o mój poprzedni układ to : 5-6-11/2 i brak 7, właśnie gdyby mógł Pan napisać czy z tego wynikał ten brak siły przebicia. Aktualne układy które mam do wyboru zawierają też nowe nazwisko, które niebawem przyjmę i wypełniaja brak 7. Czytalam właśnie,że większość kobiet przyjmuje po nazwisku męża karmiczne liczby i tak też byłoby w moim przypadku, chciałam sie przed tym ustrzec. Dziękuje za wszystkie rady smile
                  Pozdrawiam!
                  • janus50 Re: prośba :) 17.03.11, 14:02
                    jeśli chodzi o mój poprze
                    > dni układ to : 5-6-11/2 i brak 7, właśnie gdyby mógł Pan napisać czy z tego wyn
                    > ikał ten brak siły przebicia.

Siódemka w kontekście dwójki zawsze przynosi pewne doły, zamykanie się w sobie. Piszę siódemka bo brak siódemki przynosi zwykle negatywny wibracji siedem. W tej sytuacji raczej optował bym za 8-9-8 albo 1-8-9 mimo wszystko, bo wygląda na to że jedenastka ci nie służy...
                    Oczywiście przy 8-9-8 czy 1-8-9 dwa pierwsze człony mogą być przemiennie.
                    Pozdrawiam
                    • sniegulka Re: prośba :) 17.03.11, 14:13
                      Aha czyli jednak... no do wyboru mam 8-1-9 lub 1-8-9 bo 8-9-8 jest dla mnie za silny bo mam zbyt dominujące czarne szczyty tak napisała Pani numerologsmile Generalnie po przejściu na nazwisko męża miałam byc 7-7/16-5 więc wogole tragedia. A jeszcze gdyby Pan mógł napisać co dadzą te wibracje 8-1-9 i 1-8-9 tak w skrócie, nie chce zbytnio nadużywać Pana pomocy, ale mam teraz taki mały chaos w zwiazku z tym wyborem. Cenię sobie Pana zdanie i za wszelkie rady będę ogromnie wdzięczna. I ostatnie pytanie czy po przejściu na te wibracje nie będę zbyt dominująca? wink
                      • janus50 Re: prośba :) 17.03.11, 15:26
                        Ósemkę już opisałem przy okazji 8-3-11. Generalnie jest to proste. Wystarczy znaleźć opis aspektów jedynki i przenieść do na układ wibracji własnych.
                        Jeden to "ja jestem", tak więc osobiste aspiracje, pragnienie realizowania swoich indywidualnych działań, siła przebicia, poczucie wartości własnej.
                        Zdecydowanie nie będziesz zbyt dominująca, wynika to z prostego faktu, że się o to pytasz smile Nie ma w tobie potencjału, który mógłby zrobić z ciebie skrajnego dominatora. Pamiętaj że wibracje własne nie są elementem, które mogą ciebie w jakiś skrajny, radykalny sposób zmienić. One po prostu są lepszym narzędziem, którym ty będziesz pracować. To ty decydujesz jak to narzędzie użyć. Ponadto rolę istotną spełnia dziewiątka, która będzie powstrzymywać dynamiczna jedynkę i ósemkę przez zbytnim rozbrykaniem się.
                        Trzymam kciuki.
                        Pozdrawiam
    • sniegulka Re: 3-8-11 - prośba :) 17.03.11, 12:38
      Mam jescze jedno pytanie czy układ 3-8-11 zatem oznacza coś innego niż 8-3-11?
      • janus50 Re: 3-8-11 - prośba :) 17.03.11, 13:57
        Tutaj różnica jest niewielka, nieco więcej siły przebicia da 8-3-11 niż 3-8-11. Jednak pamiętaj o tym, że w pierwszej kolejności realizujesz drogę życia z daty urodzenia.
        Pozdrawiam
    • sniegulka Dziękuję:) 17.03.11, 15:37
      Dziękuję za pomoc naprawde wybawił mnie Pan z opresji bo już sama nie wiedziałam co wziąść. Faktycznie ta 11/2.. jakoś tak chyba czuje ,że potrzebna mi zmiana, a skoro Pan twierdzi,że dominatorem nie będę to wezmę sobie ten silniejszy układ z 9 smile
      Dziękuje i już Pana nie zamęczam
      Wszystkiego dobrego życzę smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka