porucznikowa
26.07.11, 11:21
Witam Pana
Panie Januszu wczoraj zadzwoniła do mnie moja koleżanka zapłakana,załamana.Problem ma ogromny ,jej syn zostawił dziecko (1 rok i 8 m), żonę i przeprowadził się do kochanki.Syn koleżanki zawsze był dzieckiem ułożonym, bardzo dobrze się uczył, był odpowiedzialny ,można było na niego liczyć w każdej sytuacji.Wszystko miał zaplanowane skończył studia wziął ślub (11.10.2008). Swoją żonę nosił na rękach ,a jak urodził mu się syn twierdził,że jest najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.Sielanka zakończyła się 6-miesięcy temu. Zostawił żonę ,syneczka nic go nie interesuje.Urwał kontakt nawet z rodzicami.Panie Januszu czym może być spowodowana taka nagła zmiana ? Syn koleżanki urodził się 13.05.1984 wibracje własne 34/7-90/9-124/7 brak 4.Żona urodziła się 26.02.1980 wibracje własne 41/5-124/7-165/3 nie ma braków.Kochanka urodziła się 14.05.1986 nie znam wibracji własnych.
Żona twierdzi,że go kocha i przebaczy mu zdradę .Ale nie wiadomo czy on będzie chciał wrócić,Zauważyłam, że jest w roku własnym 4 cyklu13/4 a brakuje mu 4 wibracjach własnych, może to też miało jakiś wpływ.Z własnego doświadczenia wiem,że rok czwarty jest ciężki do przepracowania i trzeba włożyć dużo wysiłku,
Gdyby Pan znalazł czas i kilka słów napisał będę bardzo wdzięczna
Pozdrawiam